Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Genogram maken in Word
Een genogram is een geavanceerde versie van een stamboom . Het toont niet alleen de namen van familieleden , data van geboorte en dood en bloed relaties , maar kan ook zien sociale en emotionele relaties , erfelijke ziekten en gedrag . Genograms vaak worden gebruikt is gebieden van de geneeskunde , psychologie en genetica aan familie patronen en de geschiedenis te interpreteren . Als u wilt uw eigen familie genogram te maken , kunt u deze maken met behulp van de computer tekengereedschappen in Microsoft Word . Wat je nodig hebt
Familie data
Toon Meer Aanwijzingen

Draw 1 op een stuk papier wat u precies wilt het genogram te zien en welke informatie u wilt omvatten , zoals de soorten relaties tussen familieleden u een leeg document in Microsoft Word te markeren en andere gegevens die relevant zijn voor bepaalde familieleden . kopen van 2

openen .
< br > 3

Maak een tekstvak voor elke persoon die u wilt opnemen in het genogram . Om het eerste tekstvak toe te voegen , klikt u op het tabblad "Invoegen" . In de groep " Tekst " , klik " Text Box . " Selecteer "Draw Tekstvak . " Klik in het document waar u de voornaam te positioneren in het genogram . Klik en sleep om het tekstvak te tekenen , typ binnenkant van het met de naam van de persoon .
4

Voeg een tekstvak voor elke gelabelde persoon in het genogram . Plaats de tekstvakken op de geschatte locatie die u wilt voor elke persoon , met behulp van uw papieren tekening als gids . U kunt altijd terug te gaan en te herpositioneren dingen later .
5

Maak vormen te gebruiken om elke persoon te vertegenwoordigen. Gebruik bijvoorbeeld pleinen voor mannen en cirkels voor vrouwen . Om een vorm voor elke persoon onder zijn naam te tekenen , klikt u op het tabblad "Invoegen" . In de groep " Illustraties " , klik op " Shapes . " Selecteer de vorm die u wilt invoegen , klikt u op een positie op het document en sleep om de vorm te tekenen . Druk de " Shift " , terwijl je dit doet om een ​​perfecte cirkel of vierkant te tekenen . Herhaal dit voor elke persoon in het genogram . Indien een persoon heeft meerdere relaties of gegevens die u wilt opnemen , maakt u de vorm groter .

Trek lijnen 6 om de verbindingen tussen mensen vertegenwoordigen . Je moet eerst tekenen lijnen die het bloed relaties tussen echtgenoten , vervolgens ouders en kinderen . Klik op het tabblad "Invoegen " . In de groep " Illustraties " , klik op " Shapes . " In de groep " Lijnen " , rechtermuisknop op een lijn of haakse connector , en klik op ' Lock Tekenmodus . "Dit zal u toelaten om meerdere lijnen te trekken tegelijk. Klik op een positie op het document , verplaats de cursor naar een andere positie en klik nogmaals . Druk op " Shift " om een ​​rechte lijn te trekken . Dubbelklik op wanneer u klaar bent met het tekenen een lijn .
7

Teken nieuwe lijnen , het creëren van extra relaties , zoals mishandeling , verwaarlozing of intieme relaties , indien nodig. Kies het type van de lijn die u wilt en vervolgens handmatig te tekenen op de pagina . Druk op " Esc " om de tekening af te sluiten als u alle lijnen getekend heb .
8

Selecteer een lijn te formatteren , zodat u onderscheid maken tussen verschillende relaties . Geselecteerd op de lijn , klikt u op het tabblad " Opmaak " . Verander de stijl vorm en lijnkleur als dat nodig is.
9

Maak extra tekstvakken voor belangrijke details naast elke persoon , zoals geboortedatum en sterfdatum of om een ​​relatie type, zoals eerste huwelijk betekenen of adoptieouders . Blijven opmaken van het document totdat het genogram is voltooid .
10

Maak een sleutel in een hoek van het document te laten zien welke verschillende vormen , lijnen en kleuren betekenen bepaalde soorten relaties . Gebruik de " Shapes " commando om kleine lijnen en vormen te maken zoals je deed in de bovenstaande stappen , en zorg ervoor dat elk type dat u gebruikt in de genogram bevatten . Naast elke vorm of kleur , typt u wat het betekent . Bijvoorbeeld , naast een kleine kring , type " vrouw . " Dit zal helpen anderen gemakkelijk te lezen en te interpreteren uw genogram .
11

Klik op het tabblad " File " en vervolgens " Opslaan als " om het genogram redden .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je oudere versies van Publ…
·Hoe maak je een brief met een …
·Word 2007 Template probleemopl…
·Hoe reguliere tekst Wijzig naa…
·Hoe software Writer 's 
·Hoe te gebruiken OCR om een ge…
·Hoe maak je een lettertype toe…
·Hoe kan ik een Word- macro mak…
·Hoe te openen een sjabloon CV 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Passieve FTP gebruiken Met Dial U…
·Hoe zorg ervoor Maak een OpenOffice Pres…
·Hoe kan ik een brief van een lijst in MS…
·Wat is Google QuickView ? 
·Hoe te McAfee Antivirus Software install…
·Hoe te Records in een Microsoft Access-t…
·Hoe een PDF converteren naar JPG in Afbe…
·Hoe maak je een Karaoke DVD Van een MP3 …
·Hoe maak je een Blu - ray Disc converter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com