Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een invulbare formulier in Word 2007
Microsoft Word 2007 kan worden gebruikt om eenvoudig formulieren die andere gebruikers kunnen invullen creëren creëren . Echter , kan het verwarrend zijn om ze correct ingesteld , omdat de controles gebruikt voor het opzetten formulieren zijn standaard verborgen . Instructies
bereiden en maak een formulier
1

In het tabblad ontwikkelaar om uw top Microsoft Word navigatie . In Opties voor Word , selecteer " Popular " uit de linker navigatie . Vink het vakje aan naast "Show Developer Tab in Lint . " Kopen van 2

Open een nieuw Word-sjabloon . Het kan worden opgeslagen als een sjabloon of document , maar vormen zal niet werken als je gewoon een leeg document te openen .
3

Voer ontwerp modus om Word 2007 te vertellen dat u het ontwerpen van een formulier . Selecteer het tabblad " Developer " en klik op "Design Mode. " De "Design Mode" knop wordt gemarkeerd wanneer u in ontwerpmodus .
4

Voeg de inhoud van het formulier . Aan de linkerkant van de "Design Mode" knop , zijn er acht keuze voor content : RTF , tekst , beeld , keuzelijst , keuzelijst , tafel , blokken en legacy gereedschappen bouwen . Elk stuk van de inhoud zal moeten individueel door het selecteren van de items die je nodig hebt op een rijtje worden toegevoegd .
5

Pas de eigenschappen van uw inhoud . Met een controle geselecteerd , klikt u op 'Eigenschappen'. De opties zijn verschillend voor elk type content , maar voorkomende opties zijn het voorkomen van verwijdering , het geven van een titel en tagging uw controle . Sommige besturingselementen , zoals de dropdown lijst , zijn niet bruikbaar totdat je keuzes toe te voegen in het menu Eigenschappen. U kunt de standaardtekst wijzigen door te typen over het in de controlegroep .
6

Sla uw vorm als een sjabloon of document . Je moet kiezen template als je later zal worden het maken van soortgelijke vormen en wil graag beginnen met dezelfde basis lay-out of eigenschappen .
Bescherm uw formulier te distribueren
7

Selecteer het tabblad " Developer " en klik op " Document beveiligen . " Een nieuw menu verschijnt , meestal aan de rechterzijde .
8

Schakel het selectievakje in " 2 . Beperkingen Editing " en selecteer " Formulieren invullen " in het dropdown box.
< br > 9

Selecteer de knop in " 3 . Start handhaving" , dat zegt "Ja , afdwingen van beveiliging starten . " Als deze knop niet actief is , is er iets mis met uw formulier . Hoogstwaarschijnlijk heb je per ongeluk gemaakt uw formulier in een document . Echter , kunt u de inhoud van uw formulier te kopiëren , opent u een nieuwe template en plak je de inhoud er .
10

Voeg een wachtwoord om te voorkomen dat gebruikers niet- beschermen van het document . Volgens hulp begeleiding van Microsoft Word , kan Word 2007 niet herstellen van uw wachtwoord als u het vergeet , dus je moet het wachtwoord onthouden als je wilt in staat zijn om wijzigingen aan te brengen .
11

Sla uw formulier weer . Het is klaar voor distributie .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe zet ik mijn AutoCorrectie-…
·Hoe maak ik Etiketten adres in…
·Hoe kan ik een afbeelding in u…
·Hoe kan ik Copy & Paste In de …
·My Office Word laat me niet Ty…
·Hoe de Developer Voeg toe aan …
·Hoe te Raffle Tickets maken in…
·Hoe te Voetnoot Numbers Enter …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Trend Line Voeg op een E…
·Hoe maak je toe aan een Range in Excel 2…
·Hoe to Face Paint maken in Gimp 
·How to Get Rid van een Generic Trojan 
·Hoe te FileMaker exporteren naar Word 
·Hoe maak je een dubbele Photo on Gimp Zo…
·Hoe u Windows Media Player 11 afspelen A…
·Wat is de CRD bestandsextensie? 
·Hoe maak je automatisch starten van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com