Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Batch Convert DOC te DOCX
Wanneer Word 2007 debuteerde als onderdeel van Microsoft's opnieuw gelanceerd " Office " productiviteit suite , was het met een nieuw design , nieuwe navigatie- menu , en een nieuw formaat type. Bestanden en die de extensie " . DOCX ' zijn geoptimaliseerd om te werken met de nieuwe software . Als je net een upgrade naar Word 2007 , dan wilt u misschien uw bestaande " . DOC " -bestanden te converteren naar " . DOCX " om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn met alle Word 2007 's features en functionaliteiten . U kunt verschillende methoden gebruiken om dit te doen , afhankelijk van hoe comfortabel je bent met bepaalde computer processen . Wat je
Microsoft Word 2007
Batch document converter software ( paragraaf 1 ) op Microsoft " Migration Manager " ( hoofdstuk 2 ) op Microsoft " Office Compatibility Pack " ( hoofdstuk 2 ) op Twitter Need
Toon Meer Aanwijzingen
gebruiken " Batch Converter" Software
1

Download en installeer een van de drie "Batch Converter " programma's vermeld onder ' Resources '. Elk van deze programma's zal u toelaten om een groot aantal " DOC . " Bestanden te selecteren en deze converteren , met een druk op een knop , om " DOCX . " Formaat. Kopen van 2

Verplaats al uw " DOC " bestanden naar een map . , dan loopt het programma van uw keuze . Klik op de knop 'Bladeren' naar de harde schijf van uw computer te bladeren naar de map waar al uw documenten bevat . Houd de " Shift " en " Pijl omlaag" toetsen op hetzelfde moment om ze allemaal te selecteren , en klik op ' Openen'.
3

Selecteer " . DOCX " uit de " Select Output Format " menu , selecteer vervolgens een " Output " locatie van uw harde schijf . Controleer uw lijst met documenten en klik op "Convert ".
Gebruiken " Command Prompt "
4

Verplaats al uw Microsoft Word-documenten naar dezelfde map . Dubbelklik in Windows Verkenner " adresbalk " om de map te selecteren , dan houdt u de " Ctrl " en " C " toetsen op hetzelfde moment naar de map -adres te kopiëren van de adresbalk van Windows Verkenner .
< Br > 5

Download en installeer Microsoft's " Migration Manager " en " Office Compatibility " pak met de vierde en vijfde koppelingen in het gedeelte Bronnen , respectievelijk , en zorg ervoor dat de bestanden op te slaan in uw " C " schijf " Office " directory . Openstellen van de " Office " -map , klik met de rechtermuisknop op het bestand " ofc.ini " en selecteer " Notepad " van de " Openen met " submenu . Typ de tekst " FLDR = c : \\ " in het document en houd " Ctrl " en " V " op hetzelfde moment om te plakken op de locatie van uw documenten direct na het. Opslaan en sluiten van het document .
6

Dubbelklik in Windows Verkenner " adresbalk " aan het adres van de map waarin selecteer " ofc.ini . " Houd de toets " Ctrl " en " C " op hetzelfde moment om het te kopiëren .
7

Toegang tot de " Command Prompt " door het openen van het menu 'Start' en klik op ' Uitvoeren '. Typ " cmd " ( zonder aanhalingstekens ) in het vak en klik op de knop "OK " .
8

Houd de " Ctrl " en toetsen " V " op hetzelfde moment om uw mapadres plakken in de " Opdrachtprompt . " Merk op dat het bestand " ofc.exe " opduikt . Druk op de toets " Enter " om deze toepassing uit te voeren . Binnen enkele ogenblikken zullen alle " . DOC ' bestanden die u geplaatst in de map van de keuze " . DOCX " bestanden . Sluiten uit van " Command Prompt " als je eenmaal ziet de tekst "Conversie Compleet . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Page Numbers Zet in OpenOf…
·Hoe maak je Tab Door middel va…
·Hoe maak je een link naar een …
·Hoe maak je een CV in Word 200…
·Hoe te openen een Word- docume…
·Hoe te Keer de kleur van de te…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Beide Word 2003 en Word…
·Hoe Word- documenten kopiëren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Computer Backup & Recovery 
·Hoe kan ik een afbeelding converteren na…
·Sepia Berekeningen voor Photoshop 
·Hoe maak je een PDF- bestand niet openen…
·Hoe om bestanden gedetecteerd door NOD 4…
·Platte bestanden Vs . Database 
·Meerdere Book Content Types in Drupal 
·Hoe kan ik een Pen Drive Met Norton 360 
·Hoe te gebruiken Shape Vul Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com