Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De beste gratis tekstverwerkers
Een tekstverwerker is een computer programma waarmee je te componeren , bewerken , formaat en documenten afdrukken . Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerker . Echter , als je geen geld wilt , dat meer dan $ 100 zou kunnen worden voor de meest recente versie te brengen , zijn er verschillende gratis tekstverwerkingsprogramma's beschikbaar om te downloaden . Ze bieden een compatibele interface , vergelijkbare eigenschappen en presteren net zo goed , maar niet kost een cent . OpenOffice

OpenOffice
is gratis tekstverwerking software die werkt op alle computerplatforms : Microsoft Windows , Apple Mac , Linux en Sun Solaris . Het slaat bestanden in een internationale open standaard formaat , evenals veelgebruikte document extensies . U kunt ook bestanden die zijn opgeslagen in andere tekstverwerking formaten, zoals . Rtf openen , . Doc , . Txt . Omdat het bevat alle standaard tekstverwerker functies ( bewerken, opmaken , inclusief afbeeldingen , lettertypes , enz. ) , is het makkelijk te gebruiken , zelfs voor een beginnende gebruiker .
EasyOffice
< br >

Als je gewend bent aan het werken met Microsoft Office , zal EasyOffice zeer gemakkelijk te gebruiken omdat de functies zijn zeer vergelijkbaar . Het is beschikbaar in 27 talen . EasyOffice met PDF Filter ondersteunt . Html , . Rtf , . Doc -en . Pdf -formaten en is volledig compatibel met Microsoft Word , Excel en Adobe . Het bevat een antivirus -software als je er geen hebt .
UltraPad

UltraPad
is gratis software die een aantal functies die zelfs Microsoft Word geen aanbiedingen , zoals verschillende thema's en geluidseffecten . Het is eenvoudig in gebruik en biedt de vergelijkbare functies als de andere tekstverwerkingsprogramma's , waaronder de beschikbaarheid van symbolen en tekens , woord accentuering , regelafstand , opsommingstekens en nummers , spellingcontrole , Thesaurus en woordenboek , om een paar te noemen .
< Br >
Jarte

Jarte
is compatibel met Windows XP , Windows Vista en Windows 7 . Het stelt u in staat om bestanden te openen in . Rtf , . Doc en . Docx formaten . Jarte is gebaseerd op het Microsoft WordPad tekstverwerker , maar gaat nog een paar stappen verder WordPad . Het laat het tabblad gebruiker van document naar document wanneer meerdere zijn tegelijk open . Jarte kan worden gebruikt met andere programma's , zoals Microsoft Outlook Express . Omdat Outlook Express beschikt niet over een functie voor spellingcontrole , Jarte kan de gebruiker gemakkelijk te schrijven en spelling van een e-mailbericht voordat u het verzendt . Zijn Hot Connect functie kan de gebruiker om Jarte aansluiten op zijn /haar e-mail .
IBM Lotus Symphony Documents

IBM Lotus Symphony Documents is een gratis applicatie waarmee je beginnen met een blanco pagina of een bestaand document te bewerken importeren. Het ondersteunt alle Microsoft Word- formaten . Het kan op Windows , Linux of Apple Mac -platforms worden geïnstalleerd . Het biedt verschillende sjablonen voor verschillende typen documenten , tijdbesparende werkbalken en bewerkingsvensters voor eenvoudige tekstverwerking . Lotus Symphony Documents heeft snelle opmaakfuncties , zoals contextuele werkbalken en menu's te bewerken . Invoegen van afbeeldingen , het maken van grafieken en diagrammen kan ook gemakkelijk worden gedaan via een gebruiksvriendelijke interface . Documenten kunnen in . Pdf-formaat worden opgeslagen om eenvoudig te delen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een lege pagina ve…
·Hoe maak je een WPC File 
·Speciale toetsen Speciale teke…
·Hoe kan ik een brief in MLA -f…
·Hoe te Headers Bewerken 
·Hoe Achtergrond Ontwerpen make…
·Hoe kan ik meerdere Klemborden…
·Hoe maak je een brochure Van W…
·Hoe u uw Microsoft Product Reg…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
  Software Articles
·Hoe de Grootte van de opstartdiskette vo…
·Hoe de MS Word opnieuw installeren 2003 …
·Hoe te gebruiken OCR om een gescand docu…
·Hoe kan ik mijn KML bestand te valideren…
·Hoe kan ik mijn PDF -bestanden converter…
·Hoe je alle lege cellen zoeken in een en…
·Hoe te Tutor Met Photoshop 
·Wat zijn de nadelen van Database Process…
·Guide Idiot om Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com