Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak ik mijn eigen File Tabs
Het maken van tabbladen bestand kan gedaan worden door gebruik te maken van templates die beschikbaar online en op uw computer zijn . Sjablonen maken het proces makkelijker, omdat je het vooraf ontworpen indeling kan gebruiken en uw eigen gegevens toe te voegen . Zodra uw gegevens zijn toegevoegd , alles wat er over te doen is af te drukken of de etiketten opslaan voor toekomstig gebruik . Gebruik te maken van sjablonen kunt u meer tijd in plaats van te besteden aan de inhoud proberen om een ​​tab te ontwerpen vanuit het niets . Instructies
Microsoft Word

Open Microsoft Word 2007 1 . Toegang tot de template galerij door te klikken op de " Office "-knop en op de knop " Nieuw" optie . Type " Tab " in het venster sjabloon zoeken en druk op de toets " Enter " . Microsoft Word wordt een lijst met beschikbare tab file templates weer te geven .

Beoordeling 2 het bestand lipjes met behulp van de " Page Up " en " Page Down " -toets op het toetsenbord . Wanneer u een tabblad bestand sjabloon dat u wilt gebruiken , selecteer het en klik op de knop "Download" . Het bestand tabblad template naar uw computer gedownload .
3

Voeg je gegevens naar de template door te typen in de standaard informatie verstrekt . Sla je wijzigingen op door te klikken op het pictogram " Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang .
Google Documenten
4

Open het "Google Documenten " website . Toegang tot het bestand template door te klikken op de knop "Create New " . Kies " van sjabloon . " In het zoekvenster , ' tabblad . " Soort Google zal alle sjablonen die verband houden met het tabblad Zoeken op het tabblad bestand sjabloon die u wilt gebruiken weer te geven .

Voorbeeld 5 door te klikken op de link "Voorbeeld" . Gebruik het tabblad bestand template door te klikken op de " Gebruik deze sjabloon " knop . De sjabloon wordt geopend .
6

Bewerk de sjabloon door uw label gegevens te typen dan het standaard template data . Sla je wijzigingen op door te klikken op " File " en " Save".
Avery Online Labels
7

Toegang tot de website van Avery etiket . Selecteer de categorie " Verdelers en Tabs " . Kies het product nummer of omschrijving dat het type bestand tabs u maakt past . Klik op 'Volgende'.
8

Kies een categorie uit de verstrekte lijst . Kies een ontwerp uit de beschikbaar gestelde afbeeldingen . Klik op 'Volgende'. Selecteer het aantal file tab set die u wilt afdrukken . Als u van plan bent om ze te verzamelen tijdens het afdrukken , controleert u de optie "Sorteren " . Klik op 'Volgende'.
9

tekst toevoegen aan uw bestand tabbladen . Indien nodig , toevoegen of wijzigen de afbeelding door te bladeren op uw computer en een afbeelding selecteren . Klik op " Next . " Een voorbeeld van de tabs bestand . Klik op " Next . " De etiketten afdrukken door te klikken op de " Print uw Project" knop . Sla uw labels door te klikken op de " Save Your Project" knop .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te schrijven met Graffiti …
·Instructies voor het gebruik v…
·Hoe Word Document Properties V…
·Hoe te Inspringing vergroten o…
·Hoe te kop-en voetteksten verw…
·Hoe maak je een Masttop maken …
·Hoe kan ik een macro in OpenOf…
·How to Get Rid van Hard Return…
·Hoe de vierkantswortel symbool…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je alle woorden Schakel naar Kleine …
·Hoe te AIX Programma's identificeren in …
·Windows Movie Maker op Windows Vista rea…
·Kort uitleggen Vaak Excel -functies 
·Hoe te Art converteren naar BMP 
·Hoe maak je een Funeral Program Met Micr…
·Wat is de extensie . Kfn ? 
·Hoe om afbeeldingen te kopiëren van een…
·Hoe te Mcafee Anti Virus programma Unins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com