Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe maak je een Funeral Program Met Microsoft Publisher Zorg
Als uw uitvaartcentrum biedt extra diensten aan gezinnen treuren om een verloren geliefde of je hebt de leiding over memorializing iemand die is overleden , kunt u een programma . Een begrafenis programma is een klein boekje rouwenden ontvangen wanneer ze deelnemen aan de service en kan mee naar huis nemen als blijvende herinnering . Microsoft Publisher -software van uw computer biedt templates die u zal helpen snel begrafenis programma's te maken , het aanpassen van hen in slechts een paar stappen . Instructies
1

Open Publisher en klik op ' Publicaties om af te drukken . " Klik op de optie " Programma's " en dubbelklik op elke template , je kunt alle afbeeldingen en tekst geheel eigen . Een naamloos , vooraf opgemaakte document wordt geopend in de Publisher werkruimte . Kopen van 2

Markeer de tijdelijke tekst op de omslag van het programma en het type direct over het met uw eigen boodschap , zoals de laatste naam van de persoon en de data van geboorte en dood .
3

rechtermuisknop op de plaatsaanduiding voor afbeelding op het programma deksel en selecteer " Afbeelding wijzigen . " Als u een afbeelding te gebruiken , zoals een foto van de persoon die is overleden , selecteert u " Uit bestand " en blader naar het digitale beeld- bestand op uw computer . Dubbelklik op de foto , die lijkt op zijn plaats op de cover . Als u niet beschikt over een afbeelding , klik op " Clip Art " en typ een woord of zin , zoals ' bloemen ', ' kroon ', ' rouwkrans , " " kist "of " cross "in de" Zoeken naar " box en klik op "Go ". Schuif door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding om deze toe te voegen aan het programma .
4

Vervang alle andere tijdelijke tekst op de cover van het programma met details, zoals de dag van de begrafenis , namen van overlevende familieleden en de naam van uw begrafenis thuis .
5

Klik door de pagina's van het document . Voeg een agenda voor de begrafenis , met inbegrip van alle bijbelgedeelten , liederen , hymnen , gezangen of speciale lezingen , en de namen van de mensen die zullen spreken of zingen .

Type 6 de woorden om nummers zo die aanwezigen kunnen deelnemen indien zij dit wensen , of onder de tekst van passages mensen zullen samen hardop te lezen
7

Include inspirerende citaten , . kunt u gedachtenis -thema uitspraken vinden op websites zoals Memories are Forever , de Funeral Planner en plannen van een begrafenis . Maak breakout dozen, die kleine tekstvakken ingelijst en zet apart van de gewone tekst van de brochure zijn , voor de ogen van lezers vast te leggen.
8

Als u wilt, kunt u onder meer informatie over de begrafenis thuis , zoals contactgegevens , diensten en inventaris , zoals kisten en draperieën .
9

Open het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", noem document het programma en sla het op uw computer . < br >

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe Microsoft Publisher verwij…
·Hoe te Marges instellen in Mic…
·Het wijzigen van de kleur van …
·Hoe om te leren Microsoft Offi…
·Het wijzigen van de achtergron…
·Hoe kan ik een boek Cover in M…
·Hoe kan ik Formatteer een docu…
·Hoe kan ik een barcode in Micr…
·Kan ik doen Basis Word Process…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een PostScript Printer Descriptio…
·Hoe om uw eigen Game voor SoftPedia Creë…
·Hoe de AutoCAD 2011 Paperspace Achtergro…
·Hoe maak je een Fake Doodsbrief Zorg 
·Hoe te kopiëren & opslaan DVD's 
·Hoe maak je een PowerPoint- diavoorstell…
·Hoe kan ik een cd branden met Foobar 
·De nadelen van een Screen Saver 
·Hoe je Skype downloaden naar een BlackBe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com