Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe te Marges instellen in Microsoft Publisher
Microsoft Office Publisher is een software die kan worden gebruikt als een instrument om het ontwerp brochures , folders , nieuwsbrieven en visitekaartjes ; tekstverwerkingsdocumenten , marketing tools en websites te maken , en te publiceren websites op het web . Uitgever heeft vele sjablonen en wizards die gebruikers helpen door het proces van het creëren van documenten en het afstemmen documenten aan de behoeften van de gebruiker . Het instellen van marges is een vrij eenvoudige taak . Het is zo simpel als het gaat om de juiste plaats en klikken pijlen om uw marges . Lees verder om te leren hoe u de marges instellen in Microsoft Publisher . Instructies
1

Open Publisher door dubbel te klikken op de " Uitgever " icoon . Kopen van 2

Ga naar de " File " pull - down menu en klik eenmaal op " Nieuwe . "
3

Ga naar de " Arrange " pull - down menu . Klik erop .
4

Zet de cursor op "Layout Gidsen " en klik erop . Een venster Lay Gidsen zullen opduiken . U ziet drie tabbladen . Een tabblad zal een tabblad " Margehulplijnen " zijn. Ander tabblad zal een tabblad " Grid Guides ' zijn. De andere tab wordt een tabblad " Baseline Guides ' zijn.
5

Klik op het tabblad " Margehulplijnen " . U zult merken " Master Pages " aan de linker bovenkant van het venster " Lay Guides " . Direct onder " Master Pages , " er zal een klein plein om te controleren welke is gelegen aan de linkerkant van de woorden , worden " Twee - pagina Meester . " Schakel dit vakje tenzij je zal het creëren van een master van twee pagina's .

Look 6 onder " Margehulplijnen . " U ziet links, rechts , boven en onder . Om het recht van elk van deze woorden is een rechthoek met pijlen omhoog en omlaag aan de rechterkant van de rechthoek .
7

Klik op de pijl omhoog of omlaag aan de rechthoek die is gelegen naast het woord links . Gebruik deze pijlen om uw marges instellen door te klikken op de pijl omhoog als u wilt dat uw marges hoger dan de marge instelling reeds in de rechthoek . Klik op de pijl naar beneden als u wilt dat uw marges lager dan de marge instelling reeds in de rechthoek . De "Preview " aan de rechterkant van de " marge " gidsen zal veranderen als u uw marge-instellingen aanpassen om te laten zien hoe het eruit zal zien in uw document .

Klik 8 op de pijl omhoog of omlaag bevestigd naar de rechthoek die is gelegen naast het woord rechts . Gebruik deze pijlen om uw marges instellen door te klikken op de pijl omhoog als u wilt dat uw marges hoger dan de marge instelling reeds in de rechthoek . Klik op de pijl naar beneden als u wilt dat uw marges lager dan de marge instelling reeds in de rechthoek . De "Preview " aan de rechterkant van de " marge " gidsen zal veranderen als u uw marge-instellingen aanpassen om te laten zien hoe het eruit zal zien in uw document .

Klik 9 op de pijl omhoog of omlaag bevestigd naar de rechthoek die is gelegen naast het woord Top . Gebruik deze pijlen om uw marges instellen door te klikken op de pijl omhoog als u wilt dat uw marges hoger dan de marge instelling reeds in de rechthoek . Klik op de pijl naar beneden als u wilt dat uw marges lager dan de marge instelling reeds in de rechthoek . De "Preview " aan de rechterkant van de " marge " gidsen zal veranderen als u uw marge-instellingen aanpassen om te laten zien hoe het eruit zal zien in uw document .

Klik 10 op de pijl omhoog of omlaag bevestigd naar de rechthoek die is gelegen naast het woord " Bottom . " Gebruik deze pijlen om uw marges instellen door te klikken op de pijl omhoog als u wilt dat uw marges hoger dan de marge instelling reeds in de rechthoek . Klik op de pijl naar beneden als u wilt dat uw marges lager dan de marge instelling reeds in de rechthoek . De "Preview " aan de rechterkant van de " marge " gidsen zal veranderen als u uw marge-instellingen aanpassen om te laten zien hoe het eruit zal zien in uw document .
11

Klik op " OK".

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe kan ik afdrukken op een HP…
·Hoe kan ik installeren van Mic…
·Hoe ga je naar de volgende pag…
·Hoe te converteren Microsoft P…
·Hoe maak je een e-zine met Mic…
·Hoe Microsoft Publisher Uitvoe…
·Hoe Microsoft Publisher 97 Upg…
·Hoe te Boeken ontwerp op Micro…
·Microsoft Office Publisher Tut…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te AutoCAD 2005 installeren op Windo…
·Thema's voor Drupal 7 
·Hoe te Column wijzigen om CLOB in Oracle…
·Hoe te Line Breaks gebruiken in HTML 
·Hoe HD Media downconvert in Avid 
·Hoe krijg je de Clown Achievement Award …
·Adres database programma's 
·Hoe te Symantec Endpoint Protection 11 U…
·Hoe kan ik nemen de Block Off Facebook N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com