Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Problemen met Wave importeren in Word Office
Lezers verwacht niet dat documenten om te zingen , maar u kunt uw documenten Garner aandacht door het toevoegen van Windows Wave vorm audio -of WAV-bestanden . Geluidsbestanden kunnen worden gebruikt om de aandacht te vestigen op tekst of leggen een ingewikkeld proces . WAV-bestanden worden vaak gebruikt door opvoeders om uitspraken te tonen , een verhaal vertellen of te helpen houden een student gericht op een taak . WAV- bestanden die u hebt gemaakt of gedownload kan via de functie Object invoegen om Microsoft Word-documenten worden toegevoegd , of u kunt kiezen uit het geluid bibliotheek in Clip Art Organizer van Word . Wat je
Word 2007 of 2010
Need Toon Meer Instructions
Gebruik de Object Menu

Open Word 1 en het document dat u wilt het geluid toe te voegen aan . Verplaats de cursor naar de plaats waar u wilt dat het geluid in het document in te voegen .

Klik 2 op het tabblad " File " en klik op de " Object " drop - down menu . In de " Object " dialoogvenster , klikt u op het tabblad "Create New " . Klik in het veld " Objecttype " " Wave Sound " . Klik op " OK . " In de " Sound Object " dialoogvenster , klikt u op "Edit " en klik vervolgens op ' Bestand invoegen . " Navigeer naar waar je hebt klinkt bevindt en selecteer het geluid in te voegen in uw document .
3

Klik op " Open" of dubbelklik op de bestandsnaam om een WAV- bestand in te voegen in uw document . Een geluid verschijnt in uw document . U kunt het bestand controleren door te klikken op de " Play " knop in het " Sound " dialoogvenster of door te dubbelklikken op het pictogram van geluid in uw document . Het geluid dialoogvenster op het scherm blijft . Sluit het door te klikken op de knop "Sluiten" ( de rode X in de rechterbovenhoek ) .
Gebruik de Clip Art Organizer
4

Start Word en geopend het document om het geluid binnen te voegen Beweeg je cursor naar de plaats waar het geluid moet worden weergegeven . Klik op het tabblad "Invoegen " en klik op " Clip Art " om het " Art Clip " taakvenster .
5

Klik op de " Results Should Be " drop - down menu in het taakvenster . Om te zoeken naar geluiden alleen , klikt u op de "Geluiden " check-box . Klik op de "Clip Art , " "Movies " en "Foto's " check - boxen om ze te verwijderen . Klik op " Ga " en geluid verschijnen miniatuurweergaven op het hoofdveld in het taakvenster .
6

Voeg een WAV- geluid aan uw document door erop te klikken . Speel het geluid door te dubbelklikken op het " File Name Link" in uw document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een sjabloon Recep…
·Hoe te Raseone Font Get Free 
·Wat zijn de verschillende Beke…
·Hoe een goede Schedule Zorg 
·Hoe je tekst te herstellen van…
·How to Get Rid van een voettek…
·Hoe maak je een Border invoege…
·Hoe te Stijlen & Opmaak in Ope…
·Mijn toetsenbord is wissen Bri…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren WMV naar DivX 
·Hoe te Picture Bestanden in Microsoft Of…
·Hoe uw computer te optimaliseren voor Mu…
·Hoe te kopiëren van een DVR op een exte…
·Hoe te Aardbeving Iconen bekijken in Goo…
·Hoe te COUNTA gebruiken in Excel VBA 
·Hoe maak je een Good Looking Achtergrond…
·Hoe om muziek bestanden Zip 
·Hoe te Day Bank synchroniseren met Quick…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com