Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word 2007 Markup Kleuren
Als meerdere mensen een document bekijken , kunt u eventuele opmerkingen , doorhalingen en toevoegingen die zij maken in het bestand door te draaien op een Microsoft Word 2007- feature, genaamd zie " Wijzigingen bijhouden . " Track veranderingen moet worden ingeschakeld voor u om te kunnen wijzigingen die door andere beoordelaars zien . Er zijn verschillende manieren om te werken met de editor reacties op kleur , en je kunt bekijken bewerkingen op kleur opties . Wijzigingen bijhouden Feature

Wijzigingen bijhouden
moet worden ingeschakeld om voor u om kleurveranderingen te zien voor de reviewer bewerkingen . Om op Wijzigingen bijhouden schakelen , klikt u op het tabblad "Review " en klik op " Wijzigingen bijhouden " in de groep Bijhouden . Klik op ' Wijzigingen bijhouden ' om de functie aan of uit . U kunt deze functie ook toevoegen aan de onderste statusbalk . Toe te voegen , klik met de rechtermuisknop op de statusbalk en klik op ' Wijzigingen bijhouden ' in het menu dat wordt geopend . Om redacteur kleuren of deselecteer recensenten zien , klikt u op het tabblad " beoordeling" , en klik op ' Toon Markup " in de groep Bijhouden . Klik op " Recensenten " aan de onderkant van het menu drop-down . U kunt de kleuren voor elke revisor zien of klik op een editor naam aan de reviewer te heffen .
Wijzigingen bijhouden Kleur optie

Voor elke persoon verandert in een andere kleur te zien , klikt u op het tabblad " beoordeling" , en klik op ' Wijzigingen bijhouden ' in de groep Bijhouden . Klik op " Change Tracking Options . " In de Track Changes dialoogvenster Opties op elk van de " Color " drop - down menu en selecteer " Op auteur . " Klik op " OK . " Volgens Microsoft Word Microsoft Most Valuable Professional ( MVP ) Shauna Kelly , Woord wijst de kleur aan de reviewer en je kunt niet veranderen hoe de kleur wordt toegewezen . Rood is toegewezen voor de eerste recensent , gevolgd door blauw , groen , paars , donker rood , blauwgroen , donker geel en grijs .
Andere Markup Kleuren

Als u geen gebruik van meerdere beoordelaars en willen elke tracking optie in verschillende kleuren te zien , kunt u gebruik tot 16 kleuren , zegt Kelly . Klik op het tabblad " beoordeling" , en klik op ' Wijzigingen bijhouden ' en ' Change Tracking Options . " In de Track Changes dialoogvenster Opties op elk van de " Color " drop - down menu en selecteer een verschillende kleur voor elke optie .
Gebruikersnaam

Wanneer u Beweeg de muis over een bijgehouden veranderd in een document , krijg je een ballon pop - up met de naam van de revisor , kleur opdracht, en de datum van wijziging . Sinds Woord houdt de wijzigingen en rechtverkrijgenden kleuren op gebruikersnaam, hebben elk redacteur check zijn gebruikersnaam op zijn computer om ze te bewerken . Om een ​​gebruikersnaam te controleren en /of te wijzigen , klikt u op het tabblad "Review " , en klik op ' Wijzigingen bijhouden . " Klik op "Change User Name " in het drop - down menu . In het dialoogvenster Opties voor Word onder " Personaliseer uw exemplaar van Microsoft Office , " check de "Gebruikersnaam" en "Initials " velden . Typ een gebruikersnaam of initialen toe te voegen op de gebieden om ze te veranderen . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een lijn invoegen …
·Kan ik installeren van Microso…
·Hoe kan ik Clear Fields in een…
·Hoe je etiketten in Word afdru…
·Hoe maak je een Dot verdienen …
·Hoe maak je een Dash 
·Hoe maak je een website met No…
·Hoe kan ik een elektronische h…
·Hoe maak je een rechthoek rond…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe te Toevoegen Meer Highlights aan Mic…
·Adobe Photoshop Gebruikt 
·Hoe te tellen Of cellen in een bereik be…
·Wat is Quickbooks Pro ? 
·Adobe Photoshop Upgrade Eisen 
·Hoe kan ik een Remote Desktop Connection…
·Hoe maak je een Achtergrond maken in Pho…
·Hoe te installeren , upgraden of verwijd…
·Hoe maak je een werkmap beveiligen in Mi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com