Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word Dwingt een extra blanco pagina bij het gebruik van tabellen
Soms als je een tabel in Microsoft Word , dat zich uitstrekt tot de onderkant van de pagina aan te maken , het programma dwingt een nieuwe lege pagina te verschijnen na het. Het wegwerken van die lege pagina is niet de uitdaging , de uitdaging is het wegwerken van het zonder dat afbreuk aan uw tafel of document . De Paragraaf Symbool

Word
" Weergeven /verbergen " functie is ongelooflijk behulpzaam bij het vinden en oplossen van opmaakfouten . Klik op de knop die eruitziet als een paragraaf symbool , of een achterwaartse letter " P. " De paragraaf symbool geeft een nieuwe paragraaf in uw document . Als je een blanco pagina na een tafel , dan wanneer u op de knop Weergeven /verbergen , moet een paragraaf symbool verschijnen op de top van de lege pagina . Aangezien het symbool is een opmaak verwijzing en niet een printbare deel van het eigenlijke document , kunt u niet zomaar verwijderen .
Tafels

Wanneer Word bouwt een tabel , het omvat als deel van zijn automatische opmaak na de tabel een schijnbaar lege paragraaf . Hoewel er niets op de afgedrukte pagina , die paragraaf bevat essentiële informatie over de opmaak van de hele tafel , dat is waarom je het niet kunt verwijderen zonder impact op de tafel . Als de tafel eindigt aan de onderkant van een pagina , zal die lege paragraaf Woord leiden tot een nieuwe pagina waarop om het te plaatsen te creëren . De truc bij het wegwerken van die ongewenste pagina's is om die extra paragraaf te elimineren zonder negatieve gevolgen voor uw tafel .
Reformat De Pagina

Een oplossing
is om opnieuw de pagina met de tafel , waardoor de lege paragraaf te verschijnen op dezelfde pagina . Echter, deze methode creëert ofwel een inconsistentie in de opmaak en de algehele uitstraling van het document , of anders moet de gebruiker opnieuw het hele document dienovereenkomstig .
The Font Trick

Een alternatieve methode is om het lettertype te veranderen op de lege paragraaf 1 , de laagst mogelijke instelling . Het is mogelijk dat dit te doen zal toestaan ​​Word naar die lege paragraaf zetten op de vorige pagina , onder de tafel. Of dit werkt is afhankelijk van hoeveel ruimte is onder de tafel voor de onderkant van de pagina .
De Regelafstand Trick

Als een lettergrootte van 1 is nog te groot om te passen onder de tafel zonder een nieuwe pagina , kan een regelafstand grootte van 0 werken . Om dit te doen , selecteert u de paragraaf symbool , open vervolgens het menu "Format " en klik op " Paragraaf ". Op de " Inspringingen en Spacing " tab , verander de afstand voor en na op 0 . Dan veranderen de " Regelafstand " naar " Single . " Wanneer u op OK klikt , moet u een vervaagde versie van de paragraaf symbool op dezelfde pagina met de tafel zien .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Over Gelijktijdige Samenwerkin…
·Hoe maak je een PPT te voegen …
·Hoe je Typ een Underscore 
·Hoe te PPTX converteren naar W…
·Hoe te wijzigen Tekstkleur voo…
·Hoe kan ik een gescande Word-d…
·Hoe te Marges opmaken 
·Rare tekens Toen beantwoorden …
·Hoe maak je een Docx bestand U…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
  Software Articles
·Hoe te Semi - Transparante bijschriften …
·Hoe de versie van Flash Player geïnstal…
·Valkuilen in Relational Database Design 
·Wat is de extensie BCF ? 
·Hoe te Lagen in GIMP 
·How To : MicroStation naar AutoCAD Color…
·Hoe maak je samen een kerk Expense Sprea…
·Hoe te Submittable PDF-formulieren maken…
·Hoe te MID Wijzig naar WAV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com