Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Onderscheidend Stijlen van Font
Het schrijven van posten of onderverdelingen in onderscheidende lettertypes trekt in de lezer en verbetert de presentatie van een document . Fonts zijn beschikbaar om te downloaden van het internet , vele gratis , of u kunt cd's die een keuze uit honderden bieden te kopen . Het vinden van een lettertype dat de stijl van het document past is van vitaal belang , bijvoorbeeld met behulp van een kids' - stijl lettertype voor een formeel document zou de verkeerde indruk geven . Font Beschrijvingen

Fonts
kan vooral worden herkend als Serif ( bijvoorbeeld Times Roman ) of Sans Serif ( bijvoorbeeld Helvetica ) . De voormalige neiging om krullend uiteinden moeten zijn brieven en is een zeer oude lettertype oorspronkelijk gebruikt in " The Times " krant . Naarmate de technologie heeft ontwikkeld , hebben meer interessante en gevarieerde lettertypes geïntroduceerd . Echter , bij het schrijven van een formele document of het maken van een website , basislettertypen zoals Arial worden gebruikt , omdat ze gemakkelijk te lezen en erkende het gemakkelijkst door browsers .
Formele

Een bepaalde stijl van het lettertype moet worden gebruikt voor formele documenten zoals contracten , rapporten , scripties , taxaties of documentatie overheid . Voorbeelden hiervan zijn Calibri , Berlin Sans FB , en Franklin Gothic Demi . Al deze kan worden gevonden in Microsoft Office Word 2007 als je in het lettertype gedeelte in het lint en scroll naar beneden . U kunt extra lettertypen , zoals Terminax en Plakkaat Condensed Lettertype toevoegen door ze te downloaden ( zie bronnen ) .
Plezier

Onderscheidend lettertypen
die kunnen worden toegevoegd een luchthartige document of voorwerp zijn Jokerman , Chiller , Curlz MT of Gigi van Microsoft Office Word 2007 . Of , kunt u Vademecum downloaden . Deze lettertypen kunnen worden gebruikt voor uitnodigingen of brieven aan vrienden , of zelfs in e-mails .
Creative

Met behulp van een creatieve lettertype in brochures of op websites demonstreren artistieke voorwerpen of ambachtelijk toegevoegd aan de stijl van het document of website . Voorbeelden hiervan zijn : Troutkings BN , Vineta BT , AR Darling en Alphabet Soup Tilt BT . Deze lettertypen zijn allemaal beschikbaar in Microsoft Office Word 2007 door het invoegen van het lettertype van het lint . U kunt downloaden Oorworm Factory lettertypen voor gratis ( zie bronnen ) . Oorworm is een reversed out losgeld -note stijl die is zeer onderscheidend.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Video Spelers die kan draaien …
·Hoe te Briefpapier Enveloppen …
·Hoe te posten in Open Office V…
·Hoe te verbergen of tonen inkt…
·Hoe de Printers en faxapparate…
·Hoe u de grootte van een Micro…
·Hoe maak je een inhoudsopgave …
·How Do You Turn Off the Date S…
·Hoe te Latin Long Marks maken …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
Hoe u uw standaard stijlen en documenten…
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
  Software Articles
·Hoe maak je een 3D Keuken Met Adobe Phot…
·Hoe te Mailing Labels Vanaf Maak Excel 
·Hoe kan ik een formulier maken in PageMa…
·Hoe Cell Inhoud Bewerken 
·PHP & MySQL Bent Niet Updaten van de dec…
·Hoe maak je een eenvoudige lijn in Photo…
·Hoe u Microsoft Word converteren naar Ap…
·Hoe krijg ik het woord Box Up on The Sim…
·Wat is de extensie CDE ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com