Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Definitie van tekstverwerkingsprogramma
Tekstverwerking is een van de meest elementaire toepassingen voor een computer . De meeste computers zijn voorzien van standaard tekstverwerker , en veel computergebruikers hebben een zekere mate van vertrouwdheid met deze taak . Tekstverwerker wordt gebruikt om getypte documenten te maken . De resultaten kunnen zo simpel zijn als een zakelijke brief of zo ambitieus als een volledige roman . Doel

De meest basale functie van tekstverwerking software is het creëren van documenten , en alle tekstverwerkingsprogramma's geven u de mogelijkheid om een getypt document maken en deze opslaan op de computer of afdrukken op papier . De meeste tekstverwerkingsprogramma's geven je ook de mogelijkheid om verschillende lettertypen gebruiken om de stijl , grootte of kleur van de tekst in een document te wijzigen . U kunt tekstverwerker gebruiken om brieven , overzichten , school rapporten , boeken en alle andere vormen van schriftelijke stukken die je kunt bedenken te creëren.
Features voegen

Bedrijven
vaak geavanceerde functies voor tekstverwerking software in een poging om meer klanten te winnen . Enkele van de functies die je zou kunnen vinden in een geavanceerde tekstverwerker omvatten de mogelijkheid om beelden naar documenten , spelling en grammatica correctie toe te voegen , een ingebouwd woordenboek en thesaurus , en de mogelijkheid om documenten op te slaan als HTML -bestanden voor het web . Dergelijke functies kan soms gepaard gaan met een hoger prijskaartje . Bovendien hebben sommige bedrijven ook hun tekstverwerker bundelen met andere producten . Bijvoorbeeld , Apple's iWork suite beschikt over een programma voor tekstverwerking , een spreadsheetprogramma en een programma voor het maken van presentaties .
Programma

Als uw computer Windows , het heeft twee fundamentele tekstverwerkingsprogramma's geïnstalleerd - Kladblok en WordPad . Notitieblok creëert platte tekst documenten alleen , terwijl WordPad heeft meer geavanceerde functies voor layout wijzigingen en veranderende lettertypes . Microsoft verkoopt ook Word voor zakelijke documentcreatie op Windows -en Mac -machines . Apple's iWork suite beschikt over een tekstverwerkingsprogramma genaamd Pages , en draait alleen op Macs . OpenOffice.org is een gratis office software suite die een tekstverwerker , evenals diverse andere office applicaties omvat . OpenOffice.org draait op Windows , Mac en Linux . Google Docs is een online tekstverwerkingsprogramma dat in een webbrowser draait .
Integratie Met andere programma

tekstverwerking software
staat zijn om te werken met bestanden die door andere programma in dezelfde suite . Bijvoorbeeld , kunt u mogelijk om een ​​grafiek of cirkeldiagram in een spreadsheet programma te maken , en vervolgens insluiten in een rapport dat is gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma . Sommige tekstverwerkingsprogramma's kan ook interactie met databases . Bijvoorbeeld , kunt u een standaardbrief in Microsoft Word te creëren , waardoor er een lege ruimte aan de bovenkant voor de naam en het adres van de ontvanger . Microsoft Word kan dan een andere versie van die standaardbrief voor elke naam en adres in een klantendatabase drukken . Deze integratie kan het nuttig zijn om een suite van office programma's in plaats van het selecteren van incompatibele tekstverwerking , spreadsheet- en databaseprogramma's van verschillende software-ontwikkelaars te schaffen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Binder Etiketten maken …
·Hoe maak je een titel Maak een…
·Hoe maak je een Printable Graf…
·Hoe de tekst Flip in een Word-…
·Hoe maak je een Dropdown Field…
·Hoe te verwijderen van de NetZ…
·Hoe een bestand te wijzigen na…
·Hoe je Office 2007 -bestanden …
·Hoe te Columns Put in deel van…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Tips voor Nero 9 
·Hoe u Microsoft Office 2004 verwijderen 
·Microsoft Word Opmerkingen Gebruik 
·Hoe je DOSBox Full Screen Run in Windows…
·How to Make & Verwijder Hoofdletters in …
·Hoe je 2 Objecten samenvoegen in Illustr…
·Printshop Programma 
·Hoe een PDF Van Dreamweaver Zorg 
·Hoe maak je een PDF naar Access 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com