Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De beste Spinners voor Mac
Artikel spinners zijn een relatief nieuwe vorm van software ontworpen om te produceren herschrijft van eerder geschreven stukken . Spinner toepassingen dit doen door het vervangen van woorden door het hele lichaam van het werk in een poging om een artikel verschijnen nieuwe een zoekmachine of waardering plaats . In het verleden , spinner toepassingen minder dan optimaal produceren leesbare inhoud . De meeste spinners geproduceerde documenten die moest opnieuw worden bewerkt . Tot voor kort werden spinner toepassingen vooral te vinden op Windows-computers . Nu zijn er verschillende spinner producten beschikbaar zijn voor de Mac . Rapid Rewriter

Rapid Rewriter is een nieuw spinner applicatie voor het Mac-systeem . Hoewel niet bedoeld om een ​​volledig automatische spinner toepassing zijn, Rapid Rewriter biedt tools om te helpen creëren nieuwe artikelen uit vorige inhoud . Rapid Rewriter werkt door middel van een bewerkingsproces waarin de schrijver creëert nieuw materiaal op basis van suggesties gegenereerd uit voorgaande zinnen en paragrafen . De software creëert suggesties voor zowel nieuwe content en voor geoptimaliseerde formulering te verhogen zoekmachine ranking te helpen . Ook inbegrepen bij de software is een cursus over back -linking , of zoekmachine koppeling verbetering strategieën .
Content Professor

Content Professor
is technisch niet een standalone applicatie . De spinner software draait op in een web browser , maar kan worden gebruikt op een Mac-systeem . De web - based applicatie bevat een traditionele spinner toepassing naast een content management systeem . De applicatie kan lezerspubliek , verkoop en reclame rapporten op basis van artikelen gemaakt genereren . Content Professor gebruikt zowel een ingebouwde thesaurus tafel en een user-generated tafel voor aangepaste inhoud generatie. Inhoud Professor is gratis voor algemeen gebruik en vereist een gebruiker aan te melden voor een account .
Artifact

Artifact
biedt een handmatige bewerking proces voor het herschrijven van content. Het programma werkt anders dan anderen , met een meer inclusieve bewerkingsproces waarbij de schrijver . Het programma werkt met trefwoorden die kunnen worden gecreëerd door de auteur en vervolgens gebruikt voor het genereren van andere zinnen of woorden . In tegenstelling tot sommige spinner programma's die bieden geautomatiseerd herschrijven capaciteiten , artefact bevat meer schrijver -betrokken processen die kunnen helpen produceren meer leesbare inhoud . Een video tutorial is ook opgenomen in het programma .
Quick Spinner

Quick Spinner
is een web - based spinner tool die een abonnement vereist . De spinner applicatie beschikt over meerdere spinnen niveaus voor schrijver - aangepaste leesbaarheid . Functies van het programma zijn onder andere woord - telling mogelijkheden , individuele woord vervanging strategieën , en zoekmachine geoptimaliseerde suggesties . Quick Spinner kunnen ook artikelen aan de belangrijkste publicatie van websites. Een levenslang abonnement kost $ 47 , en er is een proef aanbod . Het programma kan gebruikt worden op een Mac of Windows- computer , en is compatibel met de meeste webbrowsers .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te PAB converteren naar Wo…
·Hoe maak je van een Hyper Link…
·Hoe te tekstvakken Creëren 
·Hoe u Microsoft Office Zakelij…
·Hoe Vergelijk Word 2003 Docume…
·Hoe maak je een lettertype op …
·Hoe kan ik een RTF -bestand sa…
·Hoe maak je een Weekly Volleyb…
·De beste gratis programma's vo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kan ik een achtergrond Draai naar Wh…
·Hoe te Proef op Garage Band 
·Hoe te InDesign exporteren naar JPG 
·Hoe de Bullet Frequency Vertraging in Fl…
·Hoe maak je een Spin het wiel op een web…
·Hoe te importeren VOB Into Adobe Premier…
·Hoe te Wind Effecten Maak in Photoshop 
·How to Get Rid van de Crypte Trojaanse W…
·Hoe Microsoft Works -bestanden bekijken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com