Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Flyer maken voor een product
Een product is een verlengstuk van uw bedrijf en wie je bent . U kunt een flyer voor uw product te creëren om het te promoten aan anderen die het leren over het voor de eerste keer . De flyer moet ook duidelijke beelden die het product te verbeteren , alsook een korte beschrijving over de functies en voordelen . U kunt ook kogels gebruiken om lezers te vestigen op alle functies die u wilt dat ze meteen zien . Wat je
Microsoft Word , Microsoft Publisher of OpenOffice Writer Redactionele Afbeelding van product
Need Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Word
1

Maak een nieuw document in Microsoft Word .

Type 2 naam van het product in grote letters aan de bovenkant van uw pagina . Druk op " Ctrl " en " E " te midden van de tekst .
3

Plaats een of meerdere afbeeldingen van het product in het midden van de pagina . Om een ​​afbeelding in te voegen , klikt u op waar u de afbeelding op het tabblad "Invoegen " te gaan en selecteer willen . Klik op "Beeld" van de groep " Illustraties " en dubbelklik op de afbeelding in de " Insert Picture " dialoogvenster .
4

Voeg uw tekst onder de foto met een korte , maar beschrijvende blurb over de featured product .
5

Include bullet points , waarin elk van de functies van het product binnen een tekstvak , hetzij naast of onder de productomschrijving gebied . Om een tekstvak in te voegen , klikt u op het tabblad "Invoegen " , selecteer " Text Box " uit de groep " Tekst" en typ je tekst. Om kogels van toepassing , markeert de functies op de lijst en klik op het tabblad "Home " . Selecteer " Bullets " uit de groep " Paragraaf " . Om je kogels te passen , klik op de pijl naast " Bullets " om deze uit te vouwen en selecteer het type kogels je wilt toepassen .
6

Voer uw naam en contactgegevens , slogan en logo.

Microsoft Publisher
7

Maak een nieuw document in Microsoft Publisher .
8

Klik op het tabblad "Invoegen " en selecteer "Draw Text Box " uit de " Text " -groep. Klik , vasthouden en slepen met uw muis over de bovenkant van uw pagina naar een ruimte voor uw tekst te maken . Typ de naam van het product in grote letters aan de bovenkant van de pagina en druk op " Ctrl " en " E " te midden van de tekst .
9

invoegen van een of meerdere afbeeldingen van het product in het midden van de pagina . Om een ​​afbeelding in te voegen , klikt u op waar u de afbeelding op het tabblad "Invoegen " te gaan en selecteer willen . Klik op "Beeld" van de groep " Illustraties " . Dubbelklik op de afbeelding in de " Insert Picture " dialoogvenster .
10

invoegen ander tekstvak ( zie stap 2 ) onder de beelden . Voeg binnen uw tekst met een korte , maar beschrijvende blurb over de featured product .
11

Include bullet points , waarin elk van de functies van het product , hetzij naast of onder de productomschrijving gebied . Om kogels van toepassing , markeert de functies op de lijst en klik op het tabblad "Home " . Selecteer " Bullets " uit de groep " Paragraaf " en kies het type van kogels die je wilt toevoegen .
12

Voer uw naam en contactgegevens , slogan en logo.
< Br > OpenOffice Writer
13

Maak een nieuw document in OpenOffice Writer .

Type 14 de naam van het product in grote letters aan de bovenkant van uw pagina . Druk op " Ctrl " en " E" te midden van uw tekst .
15

invoegen van een of meerdere afbeeldingen van het product in het midden van de pagina . Om een ​​afbeelding in te voegen , klikt u op waar u de afbeelding om te gaan en selecteer "Insert ", "Beeld" en " Uit bestand willen . " Dubbelklik op de afbeelding in de "Invoegen afbeelding " dialoogvenster .
16

Voeg uw tekst onder de foto met een korte , maar beschrijvende blurb over de featured product .
17

Include bullet points , waarin elk van de functies van het product binnen een tekstvak , hetzij naast of onder de productomschrijving gebied . Om een tekstvak in te voegen , klikt u op "Invoegen" en " Frame . " Voer een breedte van het tekstvak in het "Frame " dialoogvenster en klik op "OK . " Klik in het tekstvak om uw inhoud typen . Om kogels van toepassing , markeert de functies op de lijst en klik op de " Bullets Aan /Uit " knop in de werkbalk .
18

Insert uw naam en contactgegevens , slogan en logo.
< Br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een boek in Word af…
·Hoe maak je een Docx bestand c…
·Hoe kan ik Word 2007 Print Van…
·Hoe te Pictures In WordPad 
·Hoe je met tabbladen Kolommen …
·Hoe maak je een dikke lijn toe…
·Hoe kan ik een Word- macro mak…
·Hoe kan ik een Word Password 
·Hoe je verschillende marges wo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren Courier E-mail naar T…
·Wat is RTF ? 
·Hoe maak je een GIF- animatie invoegen i…
·Hoe naar NTFS File System Recover 
·Hoe maak je een ander programma Controle…
·Definitie van File gegevens Grabber 
·Hoe te converteren een Acrobat Fill In a…
·Hoe te stoppen met een Flash -update 
·Hoe te converteren WMV naar MPG voor Mac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com