Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Equation Editor zal niet werken in Word 2002
De Equation Editor is een ingebouwde tool die u toelaat om vergelijkingen binnen uw Word 2002- documenten te maken . U kunt problemen met de Equation Editor ervaren als het niet goed op uw computer of als u een incompatibele bestandsindeling openen geïnstalleerd . Problemen met uw Equation Editor tool om volledige functionaliteit te herstellen naar uw Word 2002 -programma . Equation Editor

Microsoft Word
2002 biedt structurele hulpmiddelen om u te helpen schrijven breuken , exponenten en haakjes . De Equation Editor biedt ook hulpmiddelen voor de inhoud , zoals de Griekse symbolen, vierkantswortel tekenen en ongelijkheid symbolen . U kunt onderdelen van de Equation Editor toolbox te selecteren , selecteer vervolgens of het invoeren van getallen om uw vergelijking te voltooien . Toegang tot alle beschikbare vergelijkingen bewerken door te klikken op de " Equation Editor "-symbool aan de bovenkant van het scherm .
Object invoegen

Word
2002 traktaties vergelijkingen zoals andere objecten zoals foto's , grafieken of agenda- controles. Als de Equation Editor correct is geïnstalleerd , moet worden vermeld op het menu Invoegen aan de bovenkant van het scherm als u op de " Object "-knop . De Equation Editor is een functie van Word 2002 en moet de eerste keer dat u de software gebruikt te laden . U kunt problemen ondervinden als de software niet automatisch bijgewerkt als gevolg van een fout in de software .
Programma toevoegen

Als de Equation Editor is niet vermeld op het menu Invoegen als u op de ' Object invoegen ' knop , installeer het op uw computer . Open het 'Configuratiescherm ' in het menu ' Start ' , klik op de knop ' Add or Remove Programs " en selecteer" Change or Remove Programs . " Toegang tot de geïnstalleerde programma's en klik op" toevoegen of verwijderen . " Locate Microsoft Office , selecteer " Equation Editor " uitvoeren vanaf de computer en het bijwerken van de software .
bestandsindelingen

Problemen hotels met Word gereedschap kan ook zich voordoen als u een incompatibel bestandstype te openen . Bepaalde compatibiliteit instellingen uit te schakelen tools die je normaal kunt gebruiken . Open het bestand dat u wilt bewerken en druk op " Ctrl " en " A " om alle tekst te markeren . Klik op " Ctrl " en " C " om de tekst te kopiëren , maakt u een nieuw Word 2002- document en klik op "Ctrl " en " V " om te plakken . Sla het bestand op het huidige formaat om uw Equation Editor gereedschappen herstellen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een besluit Boom i…
·Hoe om foto's in Microsoft Eti…
·Hoe vindt u Resume sjablonen i…
·Hoe te schrijven in een Star t…
·Hoe je twee Word-documenten te…
·Om een ​​beveiligd Word-bestan…
·Hoe te Woorden zoeken in een W…
·Hoe te bewerken HTML in Word-f…
·Hoe maak je een kolom Alfabeti…
  Related Articles
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe te kopiëren en te plakken in VI edi…
Hoe wilt zien Line Number in VI editor 
Hoe maak je een document opent in Script…
Woord zal niet Bring Up Auto Recovery 
Hoe kan ik Windows Photo Editor installe…
My Office Word laat me niet Type 
Hoe te Superscript Maak in Equation Edit…
Wat zijn de voordelen van een tekstedito…
  Software Articles
·Hoe je Black Bars In de Top & Bodem van …
·Hoe te updaten en vervangen Substrings i…
·Hoe kan ik Convert . SWF video in AVI ? 
·Hoe te Toevoegen aan Adobe Air 
·Hulpmiddel Functies van GIMP 
·Hoe te MP2 streamen naar AVI 
·Hoe maak je een Microsoft Document Image…
·Hoe vindt u & Highlight woorden in Word …
·Wat is de extensie . FGD ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com