Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Kunnen computers met kleine tekstverwerkers sneller maken?
De basis snelheid van een computer wordt bepaald door de hardware-componenten , met inbegrip van de CPU ( Central Processing Unit ) , RAM ( Random Access Memory ) , grafische kaart en harde schijf . Op de top van deze , de omvang en de complexiteit van de software geïnstalleerd op de computer , met inbegrip van tekstverwerkers , heeft ook invloed op de snelheid . Kleine tekstverwerkers lanceren sneller dan hun grotere , meer opgeblazen equivalenten . Word Processor Eigenschappen : Kleine Vs . Grote Posters

Kleine tekstverwerkers
bieden basisfunctionaliteit in termen van tekstinvoer , redactie , opmaak en output . Ze omvatten meestal een beperkt aantal opmaak en lay-out opties voor de tekst . Grote tekstverwerkers komen met meer functies , verbeterde imago en lay-out ondersteuning , extra lettertypen en illustraties , meer input en output formaten en mail - merge mogelijkheden zoals . Grote tekstverwerkers , zoals Microsoft Word , nemen meer ruimte op de harde schijf , meer geheugen nodig hebben ruimte bij het uitvoeren en duurt het langer om te starten .
Hoe Maat beïnvloedt Speed ​​

de grotere en complexere een tekstverwerker , hoe meer ruimte er is op de harde schijf . Als je genoeg opslagruimte te sparen , heeft dit slechts een minimale impact op de snelheid , maar het betekent wel Windows heeft meer componenten te laden in het geheugen . Extra functies , zoals instant spellingscontrole en opmaken , nemen meer ruimte in het RAM-geheugen , en als Windows loopt uit de ruimte hier begint het tijdelijke gegevens te schrijven aan de minder responsief harde schijf , waardoor de tekstverwerker langzamer . Grote tekstverwerkers vereisen ook meer rekenkracht om te gaan met de extra complexiteit en functies , wat betekent dat de CPU langer duurt om een reactie dan nu het geval te voorzien van een kleiner pakket . Hoe ouder en goedkoper uw hardware componenten zijn , hoe meer impact op de snelheid deze heeft .
Hoe grootte is niet van invloed op snelheid

Een kleine tekstverwerker lanceert sneller en loopt soepeler dan een groter , omdat een van de eerder beschreven factoren . Dit betekent echter geen invloed op de algehele snelheid van de computer op significante wijze . Bij het spelen bijvoorbeeld de prestaties van de PC niet uit of een kleine of grote tekstverwerker is geïnstalleerd , tenzij het op de achtergrond . Wanneer de toepassing wordt gesloten, het enige kleine verschil gemaakt om de algehele prestaties is dat een groot woord processor neemt meer harde schijf ruimte , zodat het besturingssysteem heeft minder vrije opslagruimte om mee te werken .
< br > Basic Gratis processoren woord

Een verscheidenheid van fundamentele kleine tekstverwerkers zijn beschikbaar om te gebruiken zonder extra kosten . De tekstverwerker component van Google Docs op docs.google.com is licht van gewicht en kan worden uitgevoerd in een webbrowser , het opslaan van je documenten online . Voor desktop gebruik , overwegen AbiWord , verkrijgbaar bij abisource.com , of Jarte uit jarte.com . Bedenk WordPad , die wordt geleverd bij Windows . Al deze applicaties te draaien soepel en snel op de meeste systemen , zelfs die het gebruik van oudere en tragere hardware .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe faxen Van MS Office 
·Hoe maak je een boekje in Word…
·Hoe maak je een ontvangstbewij…
·Hoe de verborgen tekst in Word…
·Hoe maak je een Header 
·Hoe te Naambordjes in Word afd…
·Hoe te Fliers gebruik NeoOffic…
·Hoe kan ik een gescande Word-d…
·Hoe kan ik mijn documenten Sto…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe te Enveloppen Adres op een computer 
·Hoe te Kalenders Met Adobe Master Collec…
·Hoe te converteren naar MPEG Audio 
·Hoe Microsoft Document Imaging als PDF o…
·Hoe Security Software Build 
·Hoe te openen een Corel WPD Document 
·Hoe de Launcher voor OGPlanet Download 
·Deel van een Track in GarageBand 
·Hoe maak je een boot image CD Extract 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com