Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Hoe te Objecten invoegen in MS Word
Microsoft Word programmering maakt het creëren van documenten zowel handig en gemakkelijk . Functies zoals het importeren en exporteren van bestanden en het opnemen van illustraties en andere objecten in een document zijn eenvoudig te gebruiken . U kunt leren hoe te nemen en invoegen of kopiëren voorwerpen en afbeeldingen ( illustraties , grafieken ) in uw eigen Microsoft Word- document met behulp van de huidige Word -software . Instructies
1

Verplaats de cursor naar het gewenste punt of plaats in het nieuwe document waar het object of de afbeelding moet worden ingevoegd . Zoek en klik op het tabblad "Invoegen" in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Het tabblad "Invoegen " ligt direct rechts van het tabblad "Home " . Een nieuwe menubalk verschijnt . Kopen van 2

Kies en klik op het type van de afbeelding of het object in te voegen ( illustraties , vormen , slimme kunst of grafieken ) uit het derde deel , getiteld ' Illustratie '. Klik op het tabblad ' clip art ' als het invoegen van illustraties . Een menubalk verschijnt in de rechtermarge biedt 3 opties (zoek naar , zoeken, moeten de resultaten worden ) . De eerste optie kunt u een opgegeven object ( auto , bloem , hoed ) te kiezen . Typ het gewenste object te worden gezocht in het lege vakje onder de " Zoek " tabblad .

Beoordeling 3 voor de tweede optie doos met de titel "Zoeken in " en geven de opgegeven locatie van het gewenste object ( mijn collecties , kantoor collecties , of web- verzamelingen ) . Kies en klik van beide " mijn verzamelingen " ( persoonlijke afbeelding bestanden ) , " office verzamelingen " ( bestanden op de C : drive van het MS-programma ) of "web verzamelingen " ( kunstvoorwerpen op bepaalde website ) . De derde en laatste optie in het rechter menubalk is het vak " Resultaten moeten worden" . Klik op het drop - down menu pijl om het object bron ( illustraties , foto's, films , geluid ) .
4

Klik op " Enter " op het kiezen van de bron en de locatie van het gewenste object te kiezen . Het gewenste object moet verschijnen . Klik op de " x " om het menu wilt sluiten , zich aan de rechterbovenhoek van de rechter menubalk . Rechtermuisknop op het object of de afbeelding en beweeg de hoeken van het beeld doos naar binnen ( te minimaliseren ) of naar buiten ( te maximaliseren ) .

Place 5 van de cursor op het gewenste object of de afbeelding moet worden " gekopieerd " in een nieuw document . Klik met de linkermuisknop om het gewenste object te selecteren , klik met de rechtermuisknop en een menu box zal verschijnen . Kies en klik op "kopiëren " of " afbeelding kopiëren . " Terug naar de nieuwe ( lege ) document en klik met de rechtermuisknop voor het inbrengen van de gekopieerde afbeelding . Wanneer het menu verschijnt , kies " plakken . " De gekopieerde afbeelding of object wordt automatisch ingevoegd in het document .

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Hoe te Geluidseffecten toevoeg…
·Hoe te FlashPlayer update & Ru…
·Hoe maak je een FTP- verbindin…
·Hoe te Clip Art Make 
·Hoe maak je een Avatar Family 
·Wat is de Mini werkbalk in Mic…
·Hoe je e - Cards te verdienen …
·Hoe je Full- Sized Beelden upl…
·Hoe maak je een foto converter…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Microsoft Word gebruiken om een boek met…
·Hoe te Processors Toegewezen aan MS SQL …
·Hoe kan ik Columns Verruim op een Journa…
·Hoe upgrade ik Quickbooks Eenvoudig te P…
·Hoe kan ik een OLE-object voor Excel geb…
·Hoe te comprimeren met Java 
·Hoe te verminderen een werkblad Grootte …
·Hoe te revisies in Solid Edge Insight Co…
·Hoe te openen . BKF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com