Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe je foto's vanaf digitale camera naar computer zonder vervelende kabels
De meeste digitale camera's worden geleverd met een kabel om foto's overzetten naar uw computer . Zij bieden ook software om de overdracht te doen en organiseren van uw foto's . Maar de software is soms lastig te gebruiken en mag niet past bij uw behoeften en velen van ons niet meer kabels op onze computer bureau nodig ! Ik geef de voorkeur aan foto's met geheugenkaart van de camera overbrengen . Dit geeft u meer controle over de manier waarop de foto's worden opgeslagen en gerangschikt . Wat je nodig hebt
Digitale camera
Computer
Geheugenkaart
Kaartlezer
Windows Explorer ( geleverd bij Windows )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat de geheugenkaart van uw camera compatibel is met uw kaartlezer . Veel van de hedendaagse computers hebben meerdere kaartlezers voor diverse geheugenkaarten . Mijn laptop heeft alleen een SD -lezer dus kocht ik een camera die SD-kaarten gebruikt . Als uw computer van uw camera niet geschikt , kunt u een externe kaartlezer , hetzij enkel voor uw type kaart of een meervoudige kaartlezer voor verschillende kaarten te kopen . De foto's in dit artikel tonen de SD card.Remove de kaart uit de camera . Bij sommige camera , duw je de kaart lichtjes in en het zal pop uit . Op anderen je gewoon trek het uit . Dan plaatst u deze in de kaartlezer van uw computer . Deze kaarten kunnen worden " hot geruild " wat betekent dat je niet hoeft te uw computer uitschakelen om de kaart te plaatsen . Binnen een minuut of zo uw computer dient u de kaart te herkennen en aan te wijzen dat een driveletter als een schijfstation . Je moet een popup-venster vertelt je dit hoort. Herinneren wat stationsletter is toegewezen aan de kaart . Kopen van 2

Breng Windows Verkenner ( nee, niet Internet Explorer , maar Windows Verkenner ) . Klik op Start, Programma's , Bureau-accessoires en Windows Verkenner. [ Sommige oudere versies van Windows Verkenner hebben in de belangrijkste directory waar het zou moeten zijn . XP en Vista hebben het in accessoires . Ik heb Explorer vond zo handig dat ik heb gemaakt een pictogram op mijn bureaublad om te kunnen worden . ] Ik gebruik de klassieke weergave van Verkenner , zodat uw scherm iets anders kunnen zijn . Explorer komt meestal met de inhoud van de map Mijn documenten . Het linkervenster toont de directory ( of map ) structuur en het rechter venster toont de inhoud van de geselecteerde map . Voordat we verder gaan , merken dat onder Mijn documenten is een map Mijn afbeeldingen . Misschien wilt u hier uw foto zetten of u kunt een andere map voor hen te creëren .
3

Om uw foto's te vinden , klik op Deze computer . Dit zal de verschillende stations aangesloten op uw computer te tonen . Uw primaire harde schijf zal meestal C : . Kijkend naar de foto , zie je dat mijn computer een aantal beursgenoteerde sinds drives in aanvulling op mijn interne harde schijf , ik heb twee externe harde schijven , een MP3-speler en een aantal memory sticks . Als uw computer een meervoudige kaartlezer , kan elke sleuf een eigen stationsletter toegewezen . Op mijn computer , wordt de camera -kaart aangewezen N : . ( Dit zijn geen typefouten . Drive letters worden altijd gevolgd door een dubbele punt . ) Klik op de stationsletter van uw kaart om de inhoud van de kaart te zien .

Veel camera 4 maken gebruik van een directory met de naam DCIM te slaan foto's . Sommigen gebruiken ook sub - directories afhankelijk van hoe de beelden worden genummerd . Klik op DCIM en , indien nodig , een sub - directory om uw foto's te zien . Windows Verkenner heeft verschillende manieren om bestanden te bekijken . Het kan gebruik maken van iconen , een lijst met bestanden , of miniatuur afbeeldingen . Op de bovenste menubalk op Bekijken om de weergaveopties te zien . Ik gebruik meestal details voor bestand bekijken, maar voor foto's , miniaturen is beter . Dit laat zien van kleine afbeeldingen van de werkelijke foto's .
5

Nu het rechterpaneel van Verkenner toont uw foto's . Zoek de doelmap in het linkervenster . Als u een sub - directory van een die is vermeld nodig hebt , klikt u op het kleine plusteken links van het pictogram directory . Om een bestand te kopiëren , klikt u op de foto en houd de knop . Sleep terwijl de knop ingedrukt om de doelmap en laat de knop los . Als u wilt alle foto's te kopiëren , klikt u op het eerste , dan houdt u Shift ingedrukt en klikt u op de laatste foto . Dit zal alle de foto's in de gids. Nu kun je ze allemaal slepen naar de doelmap . Om bepaalde foto's te selecteren , klikt u op het eerste , dan houdt u Ctrl ingedrukt en klik op elke foto die u wilt . Sleep ze vervolgens naar de doelmap . Nu kunt u de kaart verwijderen en zet het terug in de camera .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te DVDFab 7 Uninstall 
·Hoe maak je een VNC configurer…
·Hoe de software voor Verizon B…
·Hoe je uitschakelen een Autolo…
·Hoe verander ik SWF Bestandsgr…
·Hoe te Scanpst.exe Locate 
·Hoe maak je een e-mail Online …
·Wat voor soort gegevens worden…
·Gratis Software om zich te ont…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe HD- video's converteren naar iPad op…
·Hoe software RAID verwijderen in Linux 
·Tutorial voor QuickBooks Time Tracker 
·Tools om AVI converteren naar MP4 video …
·Hoe kan ik een afbeelding in PowerPoint …
·TurboCash Vs . QuickBooks 
·Hoe te kopiëren en plakken Tekst Uit ee…
·Wat is het verschil tussen een kogel en …
·Hoe te verwijderen W32 Mabezat B 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com