Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te installeren van Microsoft Office 2007 op Linux
installeren van Microsoft Office 2007 kan worden uitgevoerd op Linux -besturingssystemen als de juiste software wordt gebruikt en de juiste stappen gevolgd . WineHQ is de perfecte installatie applicatie , en een enkele bestand verwijderen en opnieuw inbrengen stappen zult u aan de slag met Office 2007 op uw Linux- besturingssysteem in geen tijd bij allen . Instructies
1

Bezoek de website WineHQ , wordt dit programma gebruikt om te lanceren . Exe-bestanden op je Linux -besturingssysteem . In de meest eenvoudige termen kan Windows -programma's te draaien op je Linux - gebaseerde systemen . Klik op de " Download " aan de linkerkant van de pagina . Kies uw versie van Linux , zoals Ubuntu of Red Hat . Volg de installatie-instructies voor uw versie van Linux . Elke versie van Linux zal zijn eigen stappen , de download pagina zal u begeleiden in het proces met stap voor stap aanwijzingen kopen van 2

Kies de " Applications" link op je Linux-desktop dan onder de rubriek toepassingen . kijk voor de optie getiteld "Wine " en klik erop . Klik vervolgens op de optie " Configure Wine " . Wanneer de optie om de OS halen verschijnt de optie 'Windows Vista' .
3

Klik op de optie "Toepassingen" kiest dan weer de " Wijn " -optie , gevolgd door de " Libraries " tabblad . Klik op de Rpcrt4.dll en msxml3.dll bestanden en kies de functie " override " , zodat ze zijn ingesteld als " Windows Inheemse Files . " U moet dan een verbeterde versie van de Rpcrt4.dll bestand, dat kan worden gevonden in de link onderaan deze pagina te downloaden met de titel " Rpcrt4.dll . " Behalve dat bestand op uw bureaublad .
4

Vanuit de Wine menu bij "Toepassingen ", vervolgens "Wine , " kiest u de optie om uw C-schijf te openen . Navigeren onder de C-schijf naar de Windows/System32 Directory die zal verschijnen als onderdeel van de Wine installatie en verwijder het Rpcrt4.dll en msxml3.dll bestanden . Verplaats het Rpcrt4.dll bestand dat u hebt opgeslagen op uw bureaublad via de download- link ( zie bronnen hieronder ) naar de map System32 in de plaats van het oude bestand . Ga dan naar de downloadpagina van Microsoft om het msxml3.dll bestand op te halen ( zie bronnen hieronder voor de link ) .
5

Installeer de msxml3.dll door het openen van het raam Linux terminal en het gebruik van de " msiexec /i msxml3.msi " commando of door het gewoon in de System32 -bestand dat u hebt geopend bewegen .
6

Plaats de cd met Microsoft Office 2007 en klik op het bestand" Setup.exe " . Als het bestand niet wordt geladen , gebruik maken van de "Wine setup.exe " bestand van de cd -map voor het bestand Setup.exe . Volg de programma-instructies om Office 2007 te installeren .
7

Ga naar de Wine programma " Bestuurders" bestand van uw werkbalk en klik op " Office 2007 " om te beginnen met behulp van de applicatie .

Previous: Next:
  Utility Software
·Wat is de makkelijkste manier …
·Gratis Hard Drive Recovery Too…
·Hoe kan ik een versleutelde RA…
·Hoe CD games te kopiëren naar…
·Hoe te File Shares Diagnose Me…
·De beste freeware Registry Cle…
·Hoe te converteren naar ISO MD…
·Hoe te verwijderen Web Sites U…
·Hoe je foto's vanaf digitale c…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te WordPerfect bijwerken 
·Hoe kan ik Zip een groep van bestanden? 
·Hoe te Reformat MS Word Documenten 
·Waarom kan ik niet Zie Al Mijn tekst in …
·PDF File Extension 
·Hoe een RAR bestand Monteer 
·Hoe Vergelijk Duplicate Files 
·Hoe je Power Point Presentaties omzetten…
·Hoe kan ik een video DVD Met Nero Kopiee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com