Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe PC applicaties draaien op een Apple Mac
Hoewel het bezit van een Mac- computer heeft het voordeel van een laag risico op virussen en gebruiksvriendelijkheid , zijn veel programma's die exclusief voor pc's en zal niet werken op een Mac . Gelukkig is er software beschikbaar voor aankoop die u toelaat om tijdelijk Windows op je Mac , die vervolgens kunt u Windows - exclusieve programma's draaien . Virtual PC -software is verkrijgbaar bij de meeste computer winkels of kan online worden gedownload en getest uit voor een proefperiode . Wat je nodig hebt
Virtual PC programma
Toon Meer Aanwijzingen
Hard Copy Setup
1

Installeer de software door het invoegen van de DVD in je speler en na de instructies op het scherm . Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor de aankoop van de software , zoals oudere computers zijn mogelijk niet compatibel met de software . Kopen van 2

Verwijder de disc nadat de installatie is voltooid en de computer opnieuw op te starten . Klik op de " Finder " icoon op het dock en klik op " Go" aan de bovenkant van het menu scherm , gevolgd door te klikken op " Applications . " Dubbelklik op de naam van de toepassing aan .
3

lopen Steek het pc-programma disc in je drive en op uw computer installeren .
Trial Installatie
4

Gebruik een proefprogramma door een bezoek VMware.com en klik op de ' Support & Downloads "-knop in het browservenster . Klik op " VMware Fusion " en klik op " Nu proberen . " Maak een account aan , en open uw e-mailprogramma . Open de e-mail van VMware om uw account te activeren .
5

Download het bestand . Klik op de Binary.dmg koppeling en wachten tot de download is voltooid . Een nieuw venster voor VMware Fusion zal openen . Dubbelklik op " Install VMware Fusion " en klik op "Open " in het dialoogvenster . Klik op "Doorgaan " in de installatiewizard , gevolgd door te klikken op " Doorgaan" en "Akkoord" te stemmen met de voorwaarden en service van het programma .
6

Voer het serienummer . Het serienummer is te vinden op dezelfde pagina als de link voor de proef downloaden . Het serienummer is een 25 - karakter combinatie van letters en cijfers . Klik op de knop "Installeren" om verder te gaan , en klik op de knop "Sluiten" wanneer de installatie is voltooid .
7

Open het programma . Ga naar je map "Programma's " en klik op de " VMware Fusion " icoon . Klik op " Download een proef virtuele machine " om een ​​virtuele Windows-besturingssysteem te downloaden . Klik op het besturingssysteem dat u de instructies op het scherm te gebruiken en te volgen naar het Windows-besturingssysteem draaien .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te openen DMG -bestanden o…
·Hoe maak Dap sneller lopen 
·VNC Viewer Installatie 
·Dropbox Tricks 
·De beste Defrag tools voor XP 
·Hoe te Msconfig downloaden 
·Gratis PC Tools 
·Hoe maak je een Amazon Downloa…
·Hoe te kiezen voor de beste PC…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te AutoCAD 2011 Verwijder 
·Hoe te ActiveX waarschuwingen Stop op Me…
·Microsoft Access Vs . SQL Server 
·Hoe kan ik alle opmaak in Word Verwijder…
·Hoe maak je een Microsoft Word Header Un…
·Problemen met geen geluid in iTunes 
·Hoe de iMovie Voorkeur Lijst wissen 
·Hoe maak je een beveiligde PDF schrijven…
·Hoe te filmbestanden Downloaded From . M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com