Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Het Best Registry Cleaners voor Vista
Na verloop van tijd computers beginnen te vertragen en hebben vaker fouten . Dit is vaak te wijten aan ontbrekende of beschadigde bestanden in het systeem . Alvorens geld te besteden aan een technicus , of zelfs een nieuwe computer , is het een goed idee om een ​​register cleaner. Er zijn veel programma's die het register kan schoonmaken en de algehele prestaties van het systeem . Dit kan veel van de problemen op te lossen , terwijl ook geld te besparen in het proces . CCleaner

CCleaner
is een van de beste , zo niet de beste , register cleaners beschikbaar voor Microsoft Vista -systemen . Het is de meest populaire registry cleaner beschikbaar , want het is gratis, snel en effectief . Volgens zijn website , is CCleaner is gedownload meer dan 400 miljoen keer . Samen met het schoonmaken van het register , kan CCleaner ook verwijderen alle Internet surfgeschiedenis en andere systeembestanden die niet zijn gebruikt . Na het scannen van het systeem , zal CCleaner een overzicht van de problemen die zij ondervonden geven en vragen om ze op te lossen . Het geeft je ook de mogelijkheid om backup van je register voordat u begint. Dit is een leuke functie te gebruiken in geval van een fout optreedt . Hoewel dit programma niet zo veel functies als sommige andere duurdere programma's , het heeft de nodige instrumenten om het register schoon en doet dat zeer goed .
Registry Booster

Registry Booster heeft een eenvoudige , interface met tabbladen , dat maakt het makkelijk te gebruiken en te navigeren . Na het scannen van het systeem , zal het programma alle van de problemen zeggen te geven. Registry Booster is in staat om problemen met betrekking tot ontbrekende of beschadigde toepassingen of snelkoppelingen , corrupte applicatie -id's , ontbrekende stuurprogramma's , en nog veel meer vinden . De gratis versie van Registry Booster staat slechts 15 secties worden gerepareerd . De volledige versie moet worden aangeschaft om verder te gaan met behulp van de software .
Advanced System Optimizer

Advanced System Optimizer is een set programma's ontworpen om de prestaties te verhogen van een systeem . Dit programma is bedoeld om een alles - in-een tool die een gebruiker kan uitvoeren om hun systeem efficiënt draaiend zijn. Het omvat instrumenten voor drie verschillende categorieën : onderhoud , back-up en beveiliging . De categorie onderhoud omvat een instrument te reinigen en optimaliseren van het register , een schijfdefragmentatie , een geheugen optimizer , en diverse andere instrumenten . Er zijn ook vele andere gereedschappen in de back-up en beveiliging categorieën die kunnen worden uitgevoerd . Deze software heeft een 15 - dagen gratis trial , of 20 registry fixes . Om door te gaan met behulp van de software na de proefperiode de volledige versie moet worden aangeschaft .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te MyColors Install Themes…
·Dropbox Alternatieven 
·Hoe naar Mount gebruik Vermoge…
·Hoe te verwijderen Sierra Wire…
·Hoe je HTC Sync op uw computer…
·Hoe te converteren 3DM aan zat…
·Hoe maak je een WMV -bestand c…
·Hoe je je eigen BootSkin Zorg 
·Hoe te gebruiken Windows Media…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Tekstverwerking Uitvindingen 
·Hoe maak je een CD-RW 
·Hoe je Real Media -bestand converteren n…
·Microsoft Works 7.0 Installeer 
·PC naar PC telefoongesprekken 
·Hoe te verwijderen WildTangent 
·Hoe maak je een draaitabel maken uit mee…
·Hoe te Rijen zichtbaar maken Terug naar …
·Hoe maak je een rij of kolom in Excel 20…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com