Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe kun je veranderen Real Player bestanden naar AVI ?
De video-bestandsformaat voor RealPlayer is RealVideo ( RMVB ) , dat is een eigen formaat , wat betekent dat de inhoud niet kan worden afgespeeld op andere populaire mediaspelers . Het omzetten van uw RealPlayer videobestanden naar AVI geeft u toegang tot een zeer veelzijdig formaat , in staat om hoge kwaliteit video-bestanden bevatten en die door vrijwel alle media spelers . Instructies
YASA MP4 Video Converter

Download 1 en installeer YASA MP4 Video Converter . Dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad om het programma te starten . Op de applicatie-interface , klik op de eerste knop op de werkbalk , bovenaan links van het venster . Navigeer naar de locatie waar u wilt RealVideo bestanden toe te voegen uit , markeert u het bestand door er eenmaal op te klikken en klik vervolgens op "Open" aan de onderkant rechts van het venster .

Klik 2 op het bestand uit bestand lijst van de converter en klik op "Play " om het RealVideo -bestand bekijken en bevestig het is de video die u wilt converteren . Zoek de " Output Profiles " rubriek , vervolgens te markeren en klik op " AVI - Audio - Video Interleaved ( . * Avi ) " uit de lijst , naar AVI te stellen als de output formaat
3 < . p > Geef de naam en locatie van het output bestand . Zoek de rubriek genaamd " Output Video File " en klik op de toggle aan de rechterkant . Noem het nieuwe bestand en navigeer naar de locatie waar u het wilt opslaan .
4

configureren conversie eigenschappen . In het gedeelte van de interface met het label " Time ", aangeven of u wilt de video-inhoud selectief of voor de gehele duur om te zetten . Als u wilt dat de hele video te converteren , selecteert u " Full Time . " Als u wilt sommige delen van de video en niet anderen , zet in de juiste waarden voor

Klik 5 " Start Time " en " Duur . " Op de tabbladen met het label " Audio", "Video , converteren " " Advanced video " en " Codec " aan de resolutie , frame rate , audio-en video-instellingen handmatig configureren . In het algemeen zal de applicatie het bestand met de meest geschikte instellingen en codecs te zetten , en je hoeft niet om de standaardinstellingen te wijzigen .
Xilisoft Video Converter
6

Open Xilisoft Video Converter en klik op "Add" om een lijst met bestanden die moeten worden geconverteerd creëren . Selecteer de bestanden en klik op ' Openen '. Zoek de rubriek genaamd " Profiel , " en selecteer output formaat als " AVI . "
7

Configureer de instellingen door eerst de video te markeren en te klikken op de toggle naast " Profile Settings . " Stel waarden voor audio -en video-instellingen van de drop - down boxen , en kiezen voor ondertiteling ( indien aanwezig ) te integreren met de video . Selecteer het aantal output-bestanden en hun maten .
8

Pas geavanceerde instellingen van " Profile Settings . " U kunt voor verschillende audio en video parameters , zoals bitrate , frames per seconde en beeldverhouding specificeren . U kunt ervoor kiezen om te zetten met behulp van standaardwaarden als u niet vertrouwd bent met geavanceerde instellingen .
9

Zet de video naar AVI door te klikken op " Encode " uit het menu "Bestand " van het programma . Na de conversie , zal het programma een bericht dat bevestigt het einde van het proces weer te geven .
SuperAVConverter
10

Installeer en start de SuperAVConverter . Kies "Load Main Engine" bij het laden van het programma voor de eerste keer . Toen -interface laadt , klik op " video op lijst , " en selecteer het juiste bestand te converteren .
11

Stel de output formaat naar AVI door te klikken op " AVI/MPEG4 Format " van de juiste druppel - down lijst . Pas de instellingen van de "Output Settings " paneel door het specificeren van frame rate , en de resolutie van de video-output . Verlaat standaardwaarden als u niet zeker bent .
12

Gebruik de " Splitting Video " voor een preview omzetting van een deel van de video en klik op " OK " om door te gaan . Geef op locatie van de output AVI-bestand , klikt u op " Bladeren " in het hoofdvenster en navigeer naar de map . Klik op " Convert Now " om het proces te starten .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe kan ik lezen en schrijven …
·Wat is een Media Proxy ? 
·Wekelijks Computer Onderhoud 
·Hoe maak je een CVS Command Li…
·Hoe maak je een wachtwoord van…
·Wat is een Log - File Analyzer…
·Hoe DVD converteren naar ISO V…
·Hoe een bestand te herstellen …
·Hoe te YPOPs voor Thunderbird …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een RealPlayer video te conv…
·Hoe te Fliers Maak met je foto's in Powe…
·Hoe kan ik mijn video te maken van een n…
·Waarom doet Photoshop Freeze Toen ik red…
·Hoe te openen een . DXF 
·Hoe te schrijven in het Koreaans op een …
·Hoe te WebLogic Bewerken 
·Hoe te stoppen VLC Repareren 
·Hoe te converteren Tekengrootte te Inche…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com