Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Tutorial voor Power2Go
Power2Go is een krachtige disc authoring tool , voor het branden van zowat elk type en formaat van de cd- , dvd- en virtueel beeld schijven . En terwijl Power2Go is intuïtief genoeg voor beginners om te beginnen snel te branden van schijven , zijn er een paar belangrijke punten die u kunnen helpen om het meeste uit van het programma en vermijd onder - gebruik van de krachtige tools verpakt in het. Instructies

Launch Power2Go 1 . Muis over de schijf categorieën , zoals " dataschijf " of " Music Disc " - let op de verandering in de beschikbare formaten branden op de bodem van het programma als u van de ene schijf naar categorie een ander .

Klik 2 van het type disc , zoals " cd " of " Blu - Ray Disc , " dat je ' d als branden van de opties gelegen nabij de onderzijde van het programma . Nadat u een schijf te selecteren , zal het programma ' s hoofdmenu laden .
3

Gebruik de verkenner onder het bureaublad " tabblad " om bestanden te lokaliseren op uw computer die u wilt branden . Als u op een map klikt , zal de inhoud van de map wordt weergegeven in het veld rechts van het tabblad Desktop . Sleep de bestanden in het venster aan de onderzijde van het programma om koraal hen voor het branden .
4

Plaats een lege schijf in de computer ' s CD /DVD-ROM drive als bent u klaar om uw compilatie te branden - je kunt klikken op het " Erase Disc " op weg naar een " Quick Format " of " Volledig formatteren voeren " op herschrijfbare wissen discs met data .
5

Klik op de " Burning " kop aan de bovenkant van het programma wanneer u klaar bent om een schijf te branden zijn . Selecteer de " " optie 'Brand schijf uit het drop - down menu dat verschijnt om te beginnen met het brandproces start.
6

Gebruik de optie " " Schijf kopiëren onder de branden op weg naar een schijf te klonen uit een van uw cd /dvd - rom-stations naar de andere .

Gebruik Power2Go 7 om gegevens van uw cd's en dvd's uit te pakken . Selecteer de " Disc Afbeelding " optie Opslaan in het drop-down menu hieronder de " Burning " op weg naar een virtuele back -up maken van een fysieke schijf in uw cd /dvd - rom-drive . Of gebruik de " Rip Audio " optie om audio tracks te redden van alle discs die audio .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe link Bestanden verwijderen…
·Wat is MS DirectShow ? 
·Hoe Set Up Twee Desktops 
·Hoe maak je een Bin Cue File M…
·Hoe kan ik een partitie op een…
·Hoe om bestanden , taken , e-m…
·Hoe te downloaden Spybot Searc…
·Nero & Problemen herstellen va…
·Wat is Microsoft Works Portfol…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe de Mix op Acid Music Studio 
·Hoe te converteren 
·How to Get Rid van Avast Veiligheidsraad…
·FLV Caching Issues : Video bevriest 
·Is er een manier om lijnen in een Word- …
·Hoe te Docx Wijzig naar Doc 
·Hoe maak je een link naar Shockwave Flas…
·Hoe te branden van een DMG Afbeelding op…
·SQL Query Certificering 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com