Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe maak je een Cruzer
Cruzer flash drives zijn verwisselbare schijven worden gebruikt om de overdracht van gegevens opslaan en herstellen . Uw Cruzer drive kan beschadigd raken van het systeem bestanden op de schijf worden beschadigd . Dit kan gebeuren vanaf verplaatst bestanden of per ongeluk wissen van de configuratie-instellingen en gegevens van de uw Cruzer flash drive . Uw drive kan ook slechte sectoren van de flash drive met gegevens verkeerd geschreven aan. U kunt uw Cruzer flash drive te herstellen met een USB data reovery programma . Wat je
Data recovery software ( online beschikbaar )
Toon Meer Aanwijzingen
USB Flash Drive Data Recovery
1

Navigeer naar de Softonic website ( zie Bronnen Need ) en klik op " Download " naar USB Flash Drive data Recovery op uw computer opslaan . kopen van 2

Dubbelklik op de USB Flash Drive Data Recovery set - up bestand om het programma te installeren op uw computer . Klik op " Next " wanneer gevraagd en kies een map om het programma te installeren .
3

Plaats uw Cruzer USB-stick in een vrije USB- poort op uw computer . Open USB Flash Drive Data Recovery en klik op het pictogram uiterst links aan de bovenkant om gegevens te herstellen .
4

Selecteer de items op uw Cruzer flash drive die je zou willen teruggevorderd door te klikken op het overeenkomstige vakje . De items worden weergegeven in de rechterkant van het programma .
5

Klik op de pijl naar rechts in de onderste , rechter - bovenhoek van het programma naar uw Cruzer flash drive te herstellen .
< Br >
Restauratie
6

Navigeer naar de website SnapFiles ( zie bronnen ) en klik op " Download " om het herstel programma op te slaan op uw computer .

Dubbele 7 - klik op de Restoration set - up bestand om het programma te installeren op uw computer . Klik op " Next " wanneer gevraagd en kies een map om de software te installeren om .
8

Plaats uw Cruzer flash drive in een vrije USB- poort op uw computer . Open Restauratie en selecteer uw verwijderbare Cruzer flash drive uit onder het menu " Drives " .
9

Selecteer " Zoeken Verwijderde bestanden " te beginnen met zoeken uw Cruzer flash drive voor verwijderde bestanden . De bestanden worden in het linkervenster van het programma getoond .
10

Selecteer " Restore van kopiëren " om de verwijderde bestanden te herstellen op uw Cruzer flash drive . Klik op " Exit " om het programma af te sluiten als u klaar bent .
Pandora Recovery
11

Ga naar de website van Pandora Recovery ( zie bronnen ) en klik op " Download " om opslaan Pandora Recovery yor computer .
12

Dubbelklik op de Pandora Recovery set - up bestand om het programma te installeren op uw computer . Klik op " Next " wanneer gevraagd en kies een map om de software te installeren om .
13

Steek uw Cruzer in een beschikbare USB- poort op uw computer . Open Pandora Recovery en selecteer uw Cruzer flash drive van de " Search Drive " drop - down menu .
14

Selecteer " Zoeken " om uw Cruzer flash drive zoeken naar verloren gegevens .

Cursor 15 over de verloren bestanden die u wilt herstellen en klik met de rechtermuisknop op het bestand . Kies " Herstellen " om uw Cruzer flash drive te herstellen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een verborgen hard…
·Hoe te Large gegevens Kopiëre…
·Hoe te CMD Ping Commando Gebru…
·Hoe te verwijderen System Rest…
·Online File Folder Sync Tool 
·Hoe te MDF Games voor de PS2 B…
·Hoe te kopiëren DVD9 naar DVD…
·Hoe maak je een . Cl2 Bestand …
·Hoe je Hulp op afstand inschak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een filter gebruiken in een …
·Hoe maak je een Box - Drop Grafiek Creë…
·Hoe maak Afstuderen op de computer 
·Hoe maak je een realistisch uitziende Me…
·Hoe je je eigen gratis wenskaarten gebru…
·Hoe te FCKeditor installeren in Drupal 6…
·Hoe maak je een tar.gz in Linux Unzip 
·Hoe kan ik lezen SFV bestanden? 
·Hoe kan ik een dvd Into a HD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com