Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te gebruiken Fix - It Utilities 8 Professional
Avanquest Software markten Fix - It Utilities als een alles - in-een applicatie voor het Windows-besturingssysteem . Fix - It Utilities 8 Professional bevat bewerkingen die u kunt gebruiken om uw bestand te reinigen , tweaken , te beveiligen en te onderhouden . Als gevolg van de integratie van een gebruiksvriendelijke interface , Fix - It Utilities maakt taken die normaal gesproken moeilijk zou zijn voor beginnende gebruikers zo gemakkelijk mogelijk door middel van een geautomatiseerde oplossing . Instructies
Algemeen Gebruik
1

Klik op "Start " en selecteer " Alle programma's . " Klik op de " Fix - It Utilities 8 Professional " pictogram om de toepassing te starten . Kopen van 2

Klik op de knop "Ja" aan de onderkant van de " User Account Control " dialoogvenster . Wacht een paar seconden voor het programma te laden op uw scherm . Het programma zal eventuele problemen op uw computer detecteren .
3

Klik op de " One - Click Fix All " knop naast " geconstateerde problemen . " Klik op de " View Problemen " link als je zou willen om de problemen te beoordelen . Het programma zal automatisch alle eerste reiniging en beveiliging operaties uitvoeren . Afhankelijk van de hoeveelheid die noodzakelijk zijn , kan dit proces enkele minuten duren om te voltooien . Zodra het proces is voltooid , keert u terug naar het overzichtsscherm .

Kijk 4 bij de sectie "Veiligheid" op het linkerpaneel . Dit deel bevat de functie van het programma gebruikt voor het uitvoeren van security scans . Het programma voltooide deze functie in de " One - Click Fix All " stap , maar je kunt altijd terug naar dit gedeelte om het programma op te dragen alleen uitvoeren van een security scan wanneer dat nodig is .

Look 5 bij het hoofdstuk " Onderhoud " op het linkerpaneel . Deze sectie bevat alle functies van het programma gebruikt voor het uitvoeren van reiniging en optimalisatie activiteiten . Het programma deed deze operaties tijdens de " One - Click Fix All " stap . Om individueel uitvoeren van die behandelingen , dubbelklikt u op de operatie en klik op de functie die u wilt uitvoeren .
Reparatie of Uninstall

Druk 6 de " Windows " en " R " toetsen gelijktijdig op uw toetsenbord . Type " Appwiz.cpl " in het vak Uitvoeren en druk op de toets " Enter " . Deze laadt een venster " Programma's en onderdelen ' op uw scherm .
7

Klik met de rechtermuisknop " Fix - It Utilities 10 Professional . " Klik op ' Uninstall ' om het programma van uw computer te verwijderen . Klik op "Repair " om beschadigde programma-onderdelen te repareren .
8

Klik op de knop "Ja" om het verwijderen of reparatie te bevestigen .
9

Start de computer opnieuw wanneer de verwijdering of reparatie is voltooid .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je toegang tot extra Drive…
·Hoe te verwijderen Microsoft I…
·Alternatieven voor ArcView 
·Het automatisch laden van Wind…
·Hoe de eHome Infrared Receiver…
·Hoe maak je een computer CMOS …
·Hoe te Meeting Maker synchroni…
·Hoe te herstellen gewiste foto…
·Hoe je Avira Opties configurer…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je geluid in een VLC Media Play…
·Hoe je MS Word Run 
·How To auto koplamp Balken Maak in Photo…
·Wat is de MP4- video-indeling ? 
·Media Player Album Informatie 
·Hoe maak je een Countdown Timer invoegen…
·Hoe de Defined Range Namen in Excel 2007…
·How to Get Rid van een Virus Scan Pop-Up…
·Hoe maak je een Small Bold Italic Letter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com