Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Een definitie van VMware Player
VMware Player is een gratis hulpprogramma voor computers met Windows . Het stelt u in staat om virtuele machines op uw computer te maken en te gebruiken . Hoewel het idee van computer virtualisatie verwarrend kan zijn voor sommigen , is het zeer nuttig voor een aantal taken . Het is belangrijk om de fijne kneepjes van VMware Player , het gebruik ervan en de plaats op uw computer te leren kennen. Definitie van

Computer virtualisatie
is in wezen de handeling van het runnen van een software - gebaseerde computer binnen een fysieke computer . VMware Player wijdt een deel van de harde schijf , het geheugen en de processor van uw computer om de virtuele computer , het weergeven van het " scherm " van die computer in een venster . U interface met de virtuele computer precies zoals je zou een fysieke , simpelweg sluiten van de virtuele machine beneden of sluiten van het venster als u klaar bent .
Gebruikt

U kunt Installeer elk besturingssysteem op een virtuele machine als de fysieke computer aan de minimale systeemvereisten . Hiermee kunt u een nieuw besturingssysteem zoals Linux te proberen zonder dat de programma's en bestanden op uw computer te verstoren . Wilt u een gratis programma downloaden, maar niet zeker bent van de veiligheid , installeer en test het op een virtuele machine . Als het programma bevat malware , de malware schade toe aan de virtuele machine, terwijl de fysieke computer blijft ongedeerd . U kunt de virtuele machine eenvoudig te verwijderen en een andere. Als u wilt een klassieke computer spel dat alleen werkt op een ouder besturingssysteem , zoals Windows 98 te spelen , kunt u dat besturingssysteem op een virtuele machine te installeren en het spel spelen op uw moderne computer . VMware Player is een adequate vervanging voor een tweede fysieke computer in vele situaties .
Verkrijgen VMware Player

Download VMware Player vrij van het officiële VMware website ( zie "Bronnen" ) . Je moet
Performance onderwerpen

VMware Player registreren met VMware door uw naam en e-mailadres invoeren om de software te verkrijgen . Vereist een krachtige computer voor een adequate uitvoering . Je moet over voldoende geheugen geïnstalleerd om de systeemvereisten van het besturingssysteem te ontmoeten op uw computer als het besturingssysteem op de virtuele machine , terwijl de virtuele machine draait , het RAM-geheugen gebruikt het niet beschikbaar is voor andere taken . Voor de beste prestaties moet de processor in uw computer minstens twee kernen : een om te besteden aan de virtuele machine , en een voor het besturingssysteem op de fysieke computer . Veel moderne processoren bevatten verbeteringen voor virtuele machine prestaties , zoals Intel 's VT -technologie .
Juridische kwesties

Software piraterij wetten
toepassing op virtuele machines net zoals ze doen op fysieke computers . Het is niet legaal om commerciële software te gebruiken op een virtuele machine , tenzij u de software hebt gekocht en hebben het recht om het te gebruiken op uw fysieke computer .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te converteren naar ICS VC…
·Hoe maak je een screensaver he…
·Linux Klonen Gereedschap 
·Hoe maak je een Disk Image van…
·Hoe om Adobe Reader te downloa…
·Hoe maak je een Watt Monitor K…
·Disk Defrag Gereedschap 
·Wat is Avgupd.exe gebruikt? 
·Wat is een RegistrySmart regis…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
  Software Articles
·Hoe maak je een sjabloon in Excel 2007 m…
·Hoe maak je een Software Development Com…
·Hoe te downloaden van een Norton-product…
·Hoe maak je een e-mail Pagina Center in …
·Hoe kom ik erachter Marges van PDF- docu…
·Hoe kan ik muziek maken op de computer g…
·Hoe maak je een PDF-bestand in Outlook 
·Hoe kan ik een afbeelding dvd in Windows…
·Hoe om objecten te verplaatsen in 3D Max…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com