Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Alternatieven voor GParted
GParted is een populaire cross-platform tool voor het beheren van harde - schijf partities en formatteren . GParted is al lange tijd de go-to partitioneren software voor de meeste computer professionals , maar er zijn veel alternatieven beschikbaar die verschillende functies en interfaces hebben , en kunnen over een ander pak een gebruiker beter . Leren over een paar alternatieven voor GParted en beslissen welke partitie managing softwarepakket het beste werkt voor u en uw computer situatie . Partition Wizard Thuis

Partition Wizard Thuis
is een gratis partitie manager voor Windows XP/Vista/7 computers. Terwijl de "Home " editie is een afgeslankte versie van de enterprise software " wizard Partitie , " het nog steeds concurreert zeer goed tegen GParted qua feature set , gebruiksgemak en betrouwbaarheid . Kenmerken omvatten vergroten of verkleinen, maken, verwijderen en formatteren partities , evenals meer geavanceerde functies, zoals het verbergen en het activeren van partities op je Windows machine .
EASEUS Partition Master Home Edition

EASEUS Partition Master Home Edition is de gratis versie van EASEUS Partition Master 's Professional Edition . De enige functionaliteit die de Home- versie ontbreekt uit de Professional -versie is de mogelijkheid om een bootable nut cd - rom voor het partitioneren en het bewerken van de boot drive van uw computer te maken . Echter , deze functie is niet geheel noodzakelijk is voor de meeste thuisgebruikers , waardoor EASEUS Partition Master Home Edition een levensvatbaar alternatief voor GParted voor Windows 2000/XP/Vista/7 computers .
Apple's Disk Utility

Alle computers met Mac OS X komen vooraf geïnstalleerd met een kopie van Apple's Disk Utility . Dit gratis programma bevat de meeste van de grote functionaliteit van GParted en zijn andere alternatieven in een gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen interface. Voor het formatteren en partitioneren van schijven alleen bedoeld voor gebruik in Apple computers , Schijfhulpprogramma verzorgt het allemaal . Waar dit hulpprogramma gaat echter , is het formatteren van opties voor andere besturingssystemen .
Parted Magic OS

Parted Magic OS is meer dan alleen een partitie manager . Het is een compleet besturingssysteem gebouwd rond de soort taken zou men een partitie manager zoals GParted gebruiken om te volbrengen . Hierdoor kan een technicus of thuisgebruiker om hun computer op te starten met alleen de Parted Magic OS schijf , waardoor ze vrij om essentiële systeem schijven die anders onveranderlijk zou zijn te veranderen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Shared Services op een …
·De beste Partition Manager voo…
·Hoe te gebruiken GPG -mail op …
·Windows Stress Testing Tools 
·Mijn Officejet veroorzaakt Exc…
·Hoe te VMware starten vanaf ee…
·Hoe te RegistryFix Unlock V6.0…
·Verbinding maken met WiFi Zond…
·Hoe maak je een tijdelijke e-m…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te publiceren Mijn Microsoft Powerpo…
·Wat is een Value op een spreadsheet ? 
·Hoe maak je een Inschrijfformulier Maak …
·Hoe maak je een unieke Constraint Maak Z…
·Hoe te wenskaarten maken in Microsoft Of…
·Hoe kan ik een AES -bestand openen 
·Hoe maak ik Stained Glass Patterns in Ph…
·Hoe maak je een Map in Photoshop maken 
·Hoe maak je een tape uploaden naar een c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com