Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> SQL Server >> Content
SQL Server 2008 Standard Eisen
Microsoft SQL Server is een programma voor het hosten van een grote database via een netwerk . SQL Server , is het mogelijk voor meerdere gebruikers toegang zoeken en gelijktijdig wijzigen van de database. Als u overweegt de installatie van SQL Server 2008 Standard op uw netwerk , zijn er een aantal eisen die de host- computer moet voldoen zowel qua hardware mogelijkheden en software vereisten voor optimale prestaties . Software Vereisten

Bepaalde software producten
moet bestaan ​​op de server computer om SQL Server te installeren 2008 Standard . De software vereisten bevatten Windows Installer 4.5 , . NET Framework en de Microsoft SQL Server- client-software van Microsoft . Al deze programma's worden automatisch geïnstalleerd wanneer de SQL Server 2008 Standard installatieprogramma niet om ze te detecteren op de computer .
Ondersteunde besturingssystemen

Microsoft SQL Server 2008 Standard wordt uitgevoerd op de meest recente Microsoft-besturingssystemen , waaronder : versies van Windows XP , behalve XP Home Edition , Windows Server 2003 en 2008 besturingssystemen , versies van Windows Vista met uitzondering van Vista Starter , Home Premium en Home Basic edities , en versies van Windows 7 met uitzondering van de Starter , Home Premium en Home Basic edities . SQL Server 2008 Standard draait op zowel de 32 - bits en 64 - bits versies van deze besturingssystemen .
Processor

Microsoft SQL Server 2008 Standard vereist bij minimaal een Intel Pentium III-processor draait op 1 GHz of een AMD-equivalent , zoals de Athlon processor . SQL Server 2008 Standard ondersteunt ook 64 - bit processors met een minimale snelheid van 1,4 GHz . Het biedt geen ondersteuning voor de Intel Itanium -processor . Als u een Itanium- server , de aankoop van SQL Server 2008 Enterprise .
Memory

Microsoft SQL Server 2008 Standard is een computer nodig met minstens 512 MB ​​RAM-geheugen . Dit geldt voor zowel de 32 - bits en 64 - bits versies . Echter , Microsoft raadt installeren minimaal 2 GB RAM-geheugen voor de beste prestaties bij het verwerken van grote databases met meerdere gelijktijdige gebruikers . SQL Server 2008 Standard kunt gebruiken zoveel RAM als uw besturingssysteem ondersteunt .
Andere hardwarevereisten

Net als de meeste recente versies van Windows , SQL Server 2008 Standard vereist een muis en een computer monitor staat de weergave van een 1024x768 resolutie van het bureaublad . Daarnaast is de computer een cd-of dvd- drive om de software-installatie te voltooien . SQL Server 2008 Standard vereist ten minste 2 GB vrije harde schijf ruimte als je wilt elke functie van de software te installeren . Het wordt aanbevolen dat u SQL Server 2008 Standard installeren op een server met zoveel opslag mogelijk, omdat de database kan erg groot worden .

Previous: Next:
  SQL Server
·Hoe maak je een server van een…
·Hoe te verbinden SQL Studio Ex…
·Hoe je meerdere exemplaren van…
·Hoe om bestanden van Access na…
·SQL Server 2008 Report Builder…
·Hoe om te doen SQL Server 2008…
·SQL Server Query Gereedschap 
·De nadelen van een Microsoft S…
·Hoe Access naar SQL Server Exp…
  Related Articles
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Tabs in Office 2007 en 2008 Docum…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe kan ik een Word 2008 formaat voor Ma…
Hoe maak je een SQL- commando van een Wo…
Hoe maak je Stuur een fax naar een vreem…
Hoe kan ik een Word 2008 document herste…
Hoe je twee documenten bekijken tegelijk…
Hoe te Paginanummers invoegen in een sec…
  Software Articles
·Hoe te stoppen McAfee 
·Hoe kan ik video DVD-map te branden op D…
·Hoe kan ik Poptop configureren ? 
·Hoe kan ik een Word- document opslaan al…
·Hoe maak AVI film in Windows Media Playe…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe maak je een grafiek Legend in PowerP…
·Hoe te openen PowerPoint 95 in PowerPoin…
·Hoe kan ik Excel 2007 cellen verhinderen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com