Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> SQL Server >> Content
Outlook Fatale fout : Microsoft ODBC SQL Server Driver Timeout
Microsoft Outlook is een e-mail client programma dat mensen in staat stelt om toegang te krijgen tot hun e-mail via hun computer thuis . SQL is een database softwarepakket voor Microsoft computers . Als u krijgt de Server Timeout Error , zijn er verschillende dingen die je zelf kunt proberen in plaats van bellen van een Microsoft- technicus . Instructies
1

Controleer of de computer daadwerkelijk is aangesloten op het internet . Dubbelklik op uw webbrowser pictogram om een nieuw browservenster te lanceren . Als het browservenster laadt , is de computer aangesloten op het internet . Als het browservenster niet laadt , controleer je modem , router en Internet-instellingen . Kopen van 2

Controleer je accountinstellingen . Klik op de knop 'Start' en klik vervolgens op het pictogram "Configuratiescherm " . Klik op de knop "Mail" en klik vervolgens op het pictogram " E-mailinstellingen " . Klik op het icoon " Profielen weergeven " . Klik op het tabblad " Algemeen " en klik vervolgens op de ' bij het starten van Microsoft Office Outlook , gebruik dit profiel "icoon . Klik op de " E-mailaccounts " icoon en klik op je profiel . Zorg ervoor dat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn dezelfde die u gebruikt .
3

Verwijder verdachte e-mails uit je inbox . Sinds de mailbox zal niet laden , moet u contact opnemen met uw internetprovider om elke verdachte e-mails te verwijderen . Uw ISP zal moeten antivirus software pakketten die ze kunnen gebruiken om uw mailbox te scannen .
4

Configureer uw firewall-instellingen . Klik op de knop 'Start' en klik vervolgens op de "Zoeken " knop . Type " Firewall " in de " Search" en druk op de knop " Enter " . Wacht tot het pictogram van Windows Firewall wordt weergegeven en klik vervolgens op het. Klik op de " Een programma via Windows Firewall " en klik vervolgens op uw Microsoft Outlook -pictogram in het menu .
5

Verhoog de time- out instelling . Klik op het pictogram " Outlook " om de e-mailclient te laden . Klik op de "Tools" knop en klik vervolgens op het pictogram " Services " . Klik op de " E-mail Internet " icoon en klik vervolgens op het icoontje " Eigenschappen" . Klik op " Geavanceerd " in het menu en vervolgens verhogen de server time- out bar van de slider .

Previous: Next:
  SQL Server
·Hoe maak je een cursor maken i…
·Een vergelijking tussen SQL Se…
·Hoe je MS SQL Server installer…
·Hoe kan ik een nieuw exemplaar…
·SQL Server 2008 Business Intel…
·SQL Server Express Reporting s…
·SQL Server 2005 Express Instal…
·Hoe te verwijderen Microsoft S…
·Mysql Vs . Microsoft SQL Serve…
  Related Articles
Hoe kan ik een Word Runtime Error 438 Fi…
Hoe te verbinden Microsoft Outlook en Ex…
Hoe te herstellen van een Word- Error 
Hoe te Error Correction 
Hoe kan ik een niet-opgeslagen Word-best…
Hoe maak je een fout met bestandstoegang…
Hoe te verwijderen van een Onderstrepen …
Rare tekens Toen beantwoorden in Outlook…
Hoe te Turn on Windows Media Player Erro…
  Software Articles
·Hoe te implementeren McAfee Antivirus Va…
·Hoe Word 2007 gebruiken in je persoonlij…
·Gebruik van QuickBooks 
·Hoe maak ik een account wijzigen voor Wo…
·Acquia Drupal Eisen 
·Hoe te registreren Vermogen ISO 
·Hoe je foto's bewerken met GIMP 2.6 
·Hoe te AppleWorks converteren 
·Problemen met geluid uitschakelen in Vir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com