Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe kan ik Excel 's ISPMT Functie Gebruik
Microsoft Excel is een flexibel spreadsheet programma waarmee beginnende en ervaren investeerders om zowel eenvoudige als complexe financiële berekeningen uitvoeren vanuit het comfort van hun eigen computer . Dergelijke berekeningen zijn " tijdswaarde van geld " berekeningen die mensen helpen erachter te komen hoe ze hun geld te investeren . Een dergelijke berekening die Excel kan uitvoeren heet ISPMT . Instructies
1

Begrijpen waarom je zou het ISPMT functie te gebruiken . De ISPMT functie geeft de betaalde rente tijdens een bepaalde periode van de investeringen . Stel dat je een certificaat van deposito ( CD ) en u ontvangt alleen jaarlijks samenvattingen van uw accountant met betrekking tot de prestaties . U wilt niet alleen weten hoe goed de cd uitgevoerd voor het jaar , maar ook de prestaties gedurende een bepaalde maand . Je zou het ISPMT functie gebruiken om het antwoord te vinden kopen van 2

Volg de syntax van de ISPMT functie , dat is : . = ISPMT ( tarief , per , aantal_termijnen , pv ) . Doe er niet een punt aan het einde van de functie formule .
3

Vul de variabelen voor de ISPMT functie . Voor rente , voert jaarlijkse rente van de investering gedeeld door het aantal keren per jaar het fonds rente betaalt . De meeste spaarrekeningen , beleggingsfondsen en cd's betaalt maandelijks rente , maar sommige investeringen te betalen per kwartaal , halfjaarlijks of dagelijkse rente . Als uw cd betaalt 6 procent rente , zet " .06/12 " ( zonder aanhalingstekens ) in het tarief sleuf . Voor per , voert u de periode waarvoor u geïnteresseerd bent in het vinden van hoeveel rente je hebt gemaakt. Stel dat je op het einde van het tweede jaar van een 5 - jaar -cd die afgelopen januari begon en betaalt u rente maandelijks . U wilt weten hoeveel rente u maakte dit februari . Voor per , typt u " 14 " ( zonder aanhalingstekens ) , want het was de veertiende periode waarin rente werd betaald .
4

Voltooi de aantal_termijnen en pv velden . Aantal-termijnen is het aantal betalingstermijnen in een investering . Omdat je twee jaar van de cd hebt voltooid , voert u 24 ( 12 maanden maal 2 jaar ) in de aantal_termijnen plek. PV geeft aan hoeveel de investering nu waard is en houdt rekening betaalden gehouden met eerdere rente en schommelingen op de markt . Express PV als een negatief getal omdat de bank het geld op dit moment , niet jij . Neem aan uw investering is momenteel een waarde van $ 3.000 .
5

Controleer uw formule op fouten en druk op " Enter ". Uw formule zou moeten lezen : . = ISPMT ( .06/12 , 14 , 24 , -3000 )
6

Interpreteer de resultaten van de ISPMT formule . Het antwoord op de bovenstaande functie is $ 6,25 , wat betekent dat in de maand februari , de veertiende maand van dit bijzondere investering , je verdiende $ 6,25 aan rente.

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe om corrupte XLS -bestanden…
·Hoe kan ik een macro te Rijen …
·Hoe te ontgrendelen . XLS Spre…
·Hoe te Pivot Rijen Into Column…
·Spreadsheets Explained 
·Hoe te ronden naar Whole Cents…
·Hoe de Pivot Table Field Herno…
·Hoe maak je een grafiek met VB…
·Hoe je tekst Overflow in OpenO…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je je neus Kleinere in Photoshop 
·Hoe te importeren Kleuren op Scribus 
·Hoe maak je een foto Dia Show Met behulp…
·Hoe PDF converteren naar Word op Mac Fre…
·Media Player CD Audio afspelen Problemen…
·Hoe de Top Rijen in een Excel 2007- docu…
·Hoe te openen een WPS Microsoft Works -d…
·Hoe gratis software te krijgen op DVD , …
·Hoe kan ik MP4 bestanden samenvoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com