Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
How to Make Better Spreadsheets
Spreadsheets zijn grote hulpmiddelen om uw informatie te organiseren en te presenteren in makkelijk te lezen kolommen en rijen . Het maken van een eenvoudige spreadsheet is eenvoudig . Voer headers voor de kolommen , het etiket van de eerste cel van elke rij en voer uw gegevens in de cellen in tussen . Echter, hoeft u geen genoegen te nemen met een middelmatige werkblad . Zodra u meer bekend met de functies en kenmerken van Microsoft Excel , kunt u spreadsheets dat soort , berekenen , grafiek en verblinden . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen
Voeg een Banner
1

Maak een banner toont een belangrijk getal dat updates automatisch . Klik op "Auto Shapes " in de "Tekenen " werkbalk . Als je niet ziet de " Tekenen " werkbalk , ga naar het menu " View " , wijs " Werkbalken " en klik op "Tekenen ". Kopen van 2

Kies een vorm van ofwel " Basisvormen , " " Blokpijlen "," Sterren en symbolen " of" Bijschriften . " Klik op het gebied van uw werkblad waar u de banner wilt plaatsen en sleep de vorm naar de gewenste grootte .

Klik op 3 binnen in de vorm aan uw cursor daar te plaatsen . Ga naar de " Formula " bar en typ " = " ( minus de aanhalingstekens ) . Klik op de cel met de gegevens die u wilt weergeven in uw banner en druk bevat " Enter ".
4

formaat van de gegevens . Klik op de grens van de vorm om deze te selecteren . Klik met de rechtermuisknop en kies ' Opmaak automatische vormen . " Ga naar het tabblad " Uitlijning " . In de paragraaf "Tekst uitlijnen " , kies " Centrum " voor zowel " horizontale " en " verticale " en klik op " OK . "
5

Format de vorm . Klik op de grens van de vorm om deze te selecteren , en opnieuw rechtermuisknop op en kies " Format automatische vormen . " Ga naar het tabblad " Kleuren en lijnen " . In de sectie " Fill " , pull-down het drop down menu om een ​​vulkleur te selecteren . Probeer " Fill Effects " voor een aantal leuke , interessante patronen . Ga naar het tabblad " Fonts " en verander het lettertype stijl en kleur , als u kiest . Als u klaar bent , klikt u op "OK . "
Een aangepaste keuzelijst
6

Maak een lijst van de items die je wilt in je drop-down op een ander blad van uw werkboek . Voer alle van de items die u wilt in uw lijst in een kolom , typt een item in elke cel .
7

Selecteer deze cellen en klik vervolgens op het vak "Naam" , dat is aan de linkerkant van de " Formula " bar . Typ een naam voor de lijst en druk op ' Enter '.
8

Ga terug naar je oorspronkelijke werkblad en klik op de cel waarin u de keuzelijst wilt laten verschijnen . Klik op "Data " op de werkbalk en klik vervolgens op " Validation . " Ga naar het tabblad "Instellingen " .
9

Kies "Lijst" uit het menu in het vakje "Allow " . Zorg ervoor dat " In Cell Drop Down" is geselecteerd . Als u wilt dat gebruikers een optie uit de lijst kiezen , schakelt u ' Negeer Blanco . "

Type 10 " = " ( zonder aanhalingstekens ) en de naam die u hebt toegewezen aan de lijst in de " Bron " box . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe kan ik Excel 's automatisc…
·Hoe maak je een kalender in Op…
·Hoe kan ik Excel de functie GE…
·Hoe kan ik Excel 's nummer her…
·Hoe maak je een tekstbestand o…
·Hoe maak je een gebruiker verb…
·Hoe kan ik Excel 's DateValue …
·Hoe te CSV converteren naar OF…
·Hoe maak je een draaitabel Bes…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Memory toewijzen aan een proces op e…
·Hoe Vergelijk WordPerfect 5.1 Met WordPe…
·Hoe maak je een graaf Verklaring voor de…
·Hoe maak je een Metal Effect in Photosho…
·Hoe maak je een computer video -bestand …
·Hoe te Macro gegevens Toegang Van Vorm n…
·Hoe te Index Kaarten maken in Word 
·Wat is de extensie . Frp ? 
·Hoe te Winfax PDF -bestanden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com