Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Definitie van een spreadsheet
Een spreadsheet serveert een verscheidenheid aan doeleinden . De meest fundamentele doel van een spreadsheet is om data op te slaan en op te slaan . Vaak gebruikt in het bedrijfsleven en wetenschappelijk gebied , kan een spreadsheet worden ingesteld op talloze manieren met behulp van rijen en kolommen . Een spreadsheet geeft structuur en organisatie voor data en vaak maakt berekeningen . Microsoft Excel is waarschijnlijk de meest gebruikte software voor het maken van spreadsheets . Functie van het werkblad

doel een spreadsheet is om verschillende soorten gegevens op te slaan . Een werkblad wordt ook gebruikt om gegevens georganiseerd zodat het beter kan worden gemanipuleerd of worden gebruikt houden . Sommige spreadsheets houdt gewoon gegevens voor beoordeling , maar anderen bieden verschillende soorten berekeningen met de data . Spreadsheets worden veel gebruikt in het bedrijfsleven en wetenschappelijk gebied , maar ze zijn zeer nuttig op andere gebieden , zoals onderwijs , om gegevens gemakkelijker te begrijpen en toegankelijk .
Spreadsheet Eigenschappen

een spreadsheet wordt meestal georganiseerd in een reeks van rijen en kolommen . Het gebruik van rijen en kolommen houdt de spreadsheet zo gestructureerd dat de gegevens gemakkelijk wordt geïnterpreteerd . Kolommen typisch koppen , zodat het duidelijk is dat de gegevens in de kolom betekent . De getallen die in een spreadsheet vaak geformatteerd voor een specifiek doel in de post worden geïdentificeerd . Zo moet bijvoorbeeld een kolom met de procentuele verandering van iets worden geformatteerd voor procenten .
Feiten over Spreadsheet Computerprogramma's

Tegenwoordig , met behulp van een computerprogramma wordt de meest voorkomende en effectieve manier van het creëren van een spreadsheet . Microsoft Excel wordt gebruikt om alle soorten spreadsheets , omdat het op grote schaal beschikbaar . De meeste mensen hebben het op hun computer thuis zelfs . Het is een makkelijk te gebruiken programma en het zorgt voor veel flexibiliteit en openheid bij het maken van een spreadsheet . Het maakt voor vele typen berekeningen en vele manieren om gegevens .
Types

spreadsheet kan worden gebruikt voor vrijwel elk doel . Vaak in het bedrijfsleven en de wetenschappelijke wereld , wordt het gebruikt om nummers te houden . Een spreadsheet kan worden gebruikt om het evenwicht bankafschriften , geven financiële overzichten , bijhouden van voorraden en vereenvoudigen van de resultaten van een wetenschappelijke studie . Het kan ook worden gebruikt om namen en adressen, die kunnen worden gebruikt als een gegevensbron voor post samenvoegen brieven en adresetiketten bevatten. En , kunnen leraren een spreadsheet voor de elektronische sortering gebruiken .
Voordelen

Organisatie
en gemakkelijke toegang zijn twee belangrijke voordelen van een spreadsheet . Vaak hebben van gegevens op een plaats is zeer gunstig in het gebruik en de interpretatie. Een spreadsheet is een waardevol gereedschap voor data- organisatie . Het bespaart tijd door het maken van snelle en eenvoudige berekeningen . Een computer spreadsheet , met name een in Excel , wordt gemakkelijk worden bijgewerkt met nieuwe informatie en kunnen worden herzien om informatie te wijzigen . Een spreadsheet is ook gemakkelijk bereikbaar en is geweldige referentie voor gebruik in kranten . En , een spreadsheet verklaart en illustreert de gegevens beter dan woorden kunnen in sommige gevallen .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Ontwerpen Berekeningen voor XL…
·Redenen voor het gebruik van e…
·Hoe maak je een salarisschaal …
·Hoe maak je een grafiek met VB…
·Hoe kan ik een Outdoor Grafiek…
·Hoe te Hyperlink naar een Cell…
·Hoe een kolom van Zeros Som In…
·Hoe Cell Inhoud Bewerken 
·Hoe de Speaking werkbalk in Of…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word 2007- document herst…
·Hoe vindt proseries Tax Software Files 
·In PowerPoint 2007 , How Do You degrader…
·Hoe maak je een Clay Plein Dish Merk 
·Hoe kom je Flying Model Simulator FMS te…
·Hoe mensen in Illustrator Teken 
·Adobe Photoshop How To's 
·Hoe gratis internationale gesprekken met…
·Gekruld Pagina Effect in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com