Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te Checkbook werkbladen Balans
De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om onze chequeboekjes balans , maar velen van ons nooit rond aan het uitvoeren van deze vitale berekening . De resultaten van het niet balanceren uw chequeboek kan heel duur zijn . Debetstand vergoedingen en stuiterde controleren vergoedingen zijn over de opkomst , en niet in slagen om genoeg geld in uw bankrekening kon je in de problemen met de schuldeisers ook. Door het gebruik van een eenvoudige spreadsheet -programma , kunt u een werkblad dat u kunt gebruiken om uw chequeboek evenwicht te brengen en met elkaar te verzoenen uw verklaring aan het eind van elke maand te creëren . Wat je nodig hebt
Checkbook
Bankafschrift
Computer
Spreadsheet programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verzamel je laatste bankafschrift en uw chequeboek . Meld u aan op uw computer en open het spreadsheetprogramma . Klik op " File " en selecteer " Nieuw " om een ​​nieuw werkblad . Kopen van 2

Voer het label " bankafschrift Balance " in cel A1 van het werkblad . Voer het eindsaldo van het bankafschrift in cel B1 .
3

Maak een lijn voor elke controle die niet op het bankafschrift wordt getoond . Gebruik de cheque nummer als het etiket en voert deze controles in de " A " kolom . Voer de werkelijke bedragen in de " B "-kolom . Bij het invoeren van de bedragen , gebruik dan een minteken . Bijvoorbeeld , zou een cheque voor $ 30 worden ingevoerd als " -30 ".
4

Voer eventueel niet op het bankafschrift aangegeven deposito . Deposito's moeten worden geregistreerd als positieve getallen . Voer de datum van de storting in kolom " A " en het bedrag in kolom " B "
5

Maak een formule toe te voegen up van al de nummers die u hebt ingevoerd . Deze formule zal het eindsaldo vermeld op uw bankafschrift te nemen , aftrekken elke controle je hebt geschreven omdat de sluitingsdatum en voeg eventuele afzettingen van na de sluitingsdatum . Bijvoorbeeld, als je nummers zijn opgenomen in de cellen B1 tot B15 , zal de formule lezen " = SOM ( B1 : B15 ) . "
6

Vergelijk het resultaat van de berekening met de balans in uw chequeboek . Als de nummers niet overeenkomen , kijken voor een niet-geregistreerde deposito's, automatische incasso , geldopnames of cheques . Veel mensen niet aan al hun debit card aankopen en ATM-transacties op te nemen , dus dat is een goede plek om te beginnen . Als u online toegang tot uw account , kunt u inloggen en zoeken naar recente activiteit die het verschil kunnen verklaren .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te houden een Celwaarde Co…
·Hoe kan ik Excel 's NETTO.WERK…
·Hoe kan ik Excel 's FLOOR Func…
·Hoe te bekijken PPT in PPT 201…
·Hoe om gegevens van CSV-bestan…
·Vergelijkbaar met die je kunt …
·Hoe je je eigen Celachtergrond…
·PSPP Vs . SPSS 
·Hoe te Highlight in OpenOffice…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een cirkeldiagram in Excel 2…
·Hoe kan ik Excel 's SINH Functie Gebruik…
·Hoe je naar de CMD Prompt Hoewel Notepad…
·Wat is Cyberlink Taakplanner ? 
·Wat Opent de bestandsextensie . Docx ? 
·Hoe kan ik een waarde in een Word-docume…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voor XP 
·Microsoft CRM Activiteiten 
·Hoe te XLS -formaat naar CSV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com