Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een Prospect lijst van adressen te Mailing Labels printen Creëren
Een lijst van potentiële klanten kunnen beginnen met uw contactpersonen uit adresboeken , visitekaartjes en een rolodex om uw bedrijf en winst te laten groeien . Netwerken en het uitwisselen van visitekaartjes zal vaak helpen groeien uw prospect lijst . U kunt ook overwegen te investeren in een database van potentiële klanten , die kunnen worden aangeschaft via een mailing list broker ( zie Referenties ) . Maak een lijst van prospects in een spreadsheet en gebruik vervolgens een tekstverwerkingsprogramma op de samenvoegbewerking en labels om uw mailinglijst af te maken . Print uw etiketten te sturen communicatie . Grotere lijsten kunnen ook worden gemaakt of opgeslagen in een database moet worden afgedrukt op adresetiketten . Wat je nodig hebt
Spreadsheet software
tekstverwerking software
Mailing labels verhuur Drukker
Toon Meer Instructions
Afdruk samenvoegen met Microsoft Works
1 Maken een spreadsheet met uw lijst met contactpersonen .

Open uw Works spreadsheet software en beginnen een nieuw leeg werkblad . Maak uw kolomkoppen om voornaam , achternaam , adres , stad , staat en postcode omvatten .

Type 2 de aspirant contactgegevens in de cellen bij de verschillende header . Klik op "Bestand " en kies " Opslaan als" in het menu aan uw spreadsheet opslaan in een map op uw harde schijf met een " . Xls " extensie . Sluit het bestand en het programma .
3

Open uw ondernemingsraad tekstverwerkingsprogramma met een leeg document . Klik op " Tools" en vervolgens "Etiketten " uit het menu . Kies " Adresetiketten " uit de lijst met opties en klik op de knop "OK " . Kies uw mailing label product uit de lijst drop-down . Klik op ' Nieuw document . "
4

Kies " Gegevensbron openen " uit de lijst . Kies " Samenvoegen Informatie van een ander type bestand . "
5

Klik op de " Files of type " drop - down box en verander het naar Microsoft Excel ( * . Xls ) . Ga naar de map op uw harde schijf met de spreadsheet -bestand dat u hebt gemaakt en klik op het bestand . Klik op " Ja" als u wordt gevraagd " Wilt u de gegevens gebruiken in je eerste rij gegevens als veldnamen ? '

Type 6 in de naam van het werkblad , dat is " Blad1 " standaard en zal niet veranderen, tenzij u deze wijzigt. Kijk naar de onderkant van het werkblad een haakje met de naam van de werkbladen . Klik op " OK " om verder te gaan met de samenvoegbewerking .
7

Klik op " Insert " op elke kolom naam die u wilt toegevoegd aan de labels . Klik op "Bekijk Resultaten " om te zien van de data die is opgenomen op de samenvoegbewerking . Sluit het dialoogvenster Invoegen.
8

Klik op " Print Preview" om uw adresetiketten voorbeeld . Kies "Afdrukken" wanneer u de mailing label papier dat in uw printer en zijn klaar om te printen .
Maak een Afdruk samenvoegen met Microsoft Office
9 Maak uw gegevensbron in Excel .

Open Microsoft Excel en beginnen een nieuw leeg werkblad . Maak uw kolomkoppen om voornaam , achternaam , adres , stad, staat en postcode op de top van elke kolom bevatten .

Type 10 de aspirant contactgegevens in de cellen bij de verschillende header . Klik op " File " en vervolgens " Opslaan als" uit het menu en uw spreadsheet opslaan in een map op uw harde schijf met een " . Xls " extensie . Sluit het bestand en het programma .
11

Klik op het tabblad " Verzendlijsten " in Microsoft Word en klik op de "Start Afdruk samenvoegen " knop . Klik op ' Labels '.
12

Kies uw label product van het " Label Opties" dialoogvenster . Klik op " OK "-knop .
13

Link het Excel-spreadsheet gegevens naar de etiketten door te klikken op de " Microsoft Office-knop " en te kiezen voor " Opties voor Word . " Klik op "Advanced " en ga naar de sectie "Algemeen" . Selecteer de " Conversie van bestandsindeling bevestigen bij openen . " Klik op de knop "OK " .
14

Klik op het tabblad " Verzendlijsten " en selecteer "Start Afdruk samenvoegen . " Kies " Adressen selecteren " en " Bestaande lijst gebruiken . " Klik op uw Excel- spreadsheet . Klik op " MS Excel- werkbladen via DDE ( * . Xls ) uit de keuzelijst en klik op" OK . "
15

Selecteer het celbereik of werkblad dat bevat uw gegevens om af te drukken vanaf het Microsoft Excel dialoogvenster en klik op de knop "OK" . Selecteer de " Print Preview" om te zien of uw etiketten correct zijn geformatteerd . Kies " Afdrukken " om de labels naar de printer .
< br >

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Intercept Functie Excel…
·Hoe te XLS Bestanden terugzett…
·Hoe te XLR converteren naar ee…
·Hoe te Dates in SOM.ALS Enter 
·Hoe kan ik een spreadsheet Onl…
·Hoe kan ik Excel 's FREQUENTIE…
·Hoe kan ik Problemen met Lotus…
·Hoe maak je een Fahrenheit naa…
·Hoe te Picas in Google Docs Be…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Kleurrijke Twirls Photoshop 
·Hoe te Thumbnails maken in GIMP 
·Hoe maak je een Quicken Database Repair 
·Hoe de Strike Through knop Toevoegen aan…
·Hoe te maken en Alter in Unigraphics NX4…
·Hoe je Light Rays maken voor een vuurtor…
·Hoe Word Upgrade 2002-2003 
·Hoe kan ik Bevestig een stylesheet om ee…
·Hoe maak je een formulier Van Excel VB K…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com