Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te delen Spreadsheets
U kunt Microsoft spreadsheets delen op verschillende manieren . Stuur statische bestanden voor revisie of op te slaan spreadsheets op een website of een bedrijf het intranet portal , zodat andere gebruikers te vellen werken . Deel spreadsheets te helpen de boodschap in een virtuele vergadering te visualiseren . Instructies
1

Bepaal of u wilt dat gebruikers in staat zijn om de informatie of dat je gewoon wilt de informatie binnen de spreadsheet te delen bij te werken . Om een ​​kopie van het werkblad te delen , gaat u naar uw e-mailprogramma en stel een nieuw bericht . Voer het e-mailadres van de ontvanger in , voer de onderwerpregel van het genoemde werkblad en klik op "Browse " om het Excel- bestand als bijlage aan de e-mail . Klik op " Send" na een korte toelichting op het doel van het werkblad en de reden voor het delen van het typen. Kopen van 2

Stuur statische bestanden door het omzetten van de Excel-spreadsheet om een portable document format , of PDF, bestand eerste . Bij het opslaan van het Excel-spreadsheet , klik op " Opslaan als" en klik op " PDF" met behulp van de pijl-omlaag in plaats van de standaard extensie . Xls . Dit zal het document in Acrobat Adobe besparen en ervoor zorgen dat de gebruikers die mogelijk niet bedreven met Excel in staat zijn om het materiaal te lezen .

Gebruik Microsoft Net Meeting 3 , Windows Meeting Space of WebEx om spreadsheets delen via teleconferentie , computer naar computer , zodat uw deelnemers aan de vergadering kan precies zien wat je het over hebt . Het opzetten van een virtuele ontmoetingsplaats en bieden deelnemers aan de vergadering met de toegang tot informatie , zoals een inbelnummer , ( IP ) -adres Internet Protocol of de toegang link. Aanwezigen moeten inbellen op uw computer via hun computer kunnen informatie zien die u deelt .
4

Toegang tot de portal of webpagina waar de informatie wordt opgeslagen als u interactief toegang wilt . Voor portals en webpagina's , zult u waarschijnlijk beheerdersrechten nodig om gegevens te schrijven en te lezen , toegang via een firewall en een wachtwoord .

Nadat u een goedgekeurde login -ID en wachtwoord , klik op "Upload " in de juiste raam of file Transfer Protocol ( FTP ) locatie binnen de website . Klik op "Browse " om de juiste Excel-werkmap te vinden op uw computer . Klik op " Opslaan" en het systeem uw bestand op te halen en deze uploaden naar het web of portal locatie, zodat anderen kunnen benaderen ( mits ze dezelfde lees /schrijf rechten ) .
< Br >

Previous: Next:
  spreadsheets
·Een tutorial over MS Access 20…
·Hoe de Speaking werkbalk in Of…
·Hoe maak je een grafiek op een…
·Wat is de XLSX Opmaak 
·Hoe maak je een staafdiagram d…
·Hoe te gebruiken Ingewikkeld S…
·Soorten Spreadsheets 
·Hoe het genereren van een Rand…
·Hoe maak je een lus gebruiken …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·WordArt Tips 
·Hoe te Embedded Pagina Thumbnails verwij…
·Beschrijf een Voorbeelddatabase 
·Hoe kan ik iTunes Zet op een draagbare h…
·iTunes heeft Problemen synchroniseren Do…
·Hoe de McAfee Tool Uninstall 
·Hoe te Eindtotalen in Excel Pivot Grafie…
·Hoe te Formulieren Maken Met Font Verand…
·Hoe te gebruiken OCR om een gescand docu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com