Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een Cell Afhankelijk van de waarde in een andere
Spreadsheets zijn niet alleen over ruwe cijfers en berekeningen Shade . Ze zijn ook over de presentatie van gegevens en informatie ontwerp . Vaak zal je het nodig vinden om uw gegevens op basis van celwaarden en functie resultaten toe vinden . In Microsoft Excel , kan dit worden bereikt door middel van haar " Voorwaardelijke opmaak "-functie . U kunt deze vinden onder het tabblad huis op uw lint werkbalk . Bij oudere versies van Excel , kunt u het vinden in het menu "Format " . Instructies
Voor Microsoft Excel 2007 en hoger
1

Open de werkmap . Om dit te doen , klikt u op het menu "Bestand " en kies "Openen . " Selecteer de bestandsnaam van uw werkmap en klik vervolgens op de knop "Openen" . Kopen van 2

Markeer de cel waarop u opmaak wilt toepassen . Op uw lint werkbalk , klik op " Voorwaardelijke opmaak en kies vervolgens ' Nieuwe regel . " Dit opent de " Nieuwe opmaak Rule" venster .

Klik 3 op " Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen moeten worden opgemaakt . "
4

Vul uw formule onder" Format waarden waar deze formule waar is . "Bijvoorbeeld , als u uw gemarkeerde cel zou willen gele tekst hebben op een rode achtergrond als " A1 " bevat het woord" nee ", gebruikt u de volgende formule : = A1 = " . . geen "
5

Klik op de knop" Formaat " en het formaat aan te passen op basis van wat je nodig hebt voor het bovenstaande voorbeeld , ga naar het tabblad " Fill " en kies een rode tint uit het palet . om de tekstkleur aan te passen , gaat u naar het tabblad " Lettertype " , klik op de drop-down menu onder " Kleur " en selecteer een gele tint uit het palet . u kunt ook randstijlen opnieuw toe te voegen , past het lettertype of de getalnotatie in dit venster .
6

Klik op ' OK ' nadat u uw gewenste formaat hebt ingesteld . Klik op " OK " op de " Nieuwe formatteren Rule " venster om uw wijzigingen op te slaan .
voor Microsoft Excel 2003 en eerdere versies
7

Open de werkmap . hiervoor klikt u op het menu" Bestand " en kies "Openen . " Selecteer de bestandsnaam van uw werkmap en klik vervolgens op de knop "Openen" .
8

Markeer de cel waarop u opmaak wilt toepassen . Open het menu "Format " en kies " Voorwaardelijke opmaak . " Dit zal een dialoogvenster te openen .
9

Klik op het drop -down menu onder " Staat 1 " en kies vervolgens " Formula is . ' Vul uw formule op het tekstveld . bijvoorbeeld , als u uw gemarkeerde cel zou willen witte tekst hebben op een blauwe achtergrond als " A1 " bevat een oneven getal , gebruikt u de volgende formule : = mod ( A1 , 2 ) op Twitter 10

. Klik op de knop "Formaat" . Selecteer de gewenste lettertype en achtergrondkleur . voor het voorbeeld hierboven , gaat u naar het tabblad " Fill " en kies een blauwe tint uit het palet . om de tekstkleur aan te passen , gaat u naar het tabblad " lettertype " Klik op het drop-down menu onder " Kleur " en kies wit in het palet .
11

Klik op ' OK ' nadat u uw gewenste formaat hebt ingesteld . Klik op " OK " opnieuw op de " Voorwaardelijke opmaak "dialoogvenster om de wijzigingen op te slaan .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je een werkmap beveil…
·Hoe kan ik Excel 's Kies Funct…
·Hoe te converteren PXL naar XL…
·Hoe de CHAR Function converter…
·Hoe kan ik een gebruiken IF st…
·Hoe kan ik Excel 's BETA.INV F…
·Hoe kan ik Excel 's JAAR.DEEL …
·Hoe maak je een tabel Formule …
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Connect Soundstation om Skype 
·Hoe maak je een lijst met bestanden in e…
·Norton Antivirus Software Beschrijving 
·Hoe een video te converteren naar een GI…
·Hoe naar Native AVCHD bewerken 
·Hoe maak je een lang Accent merk te make…
·Hoe te openen Adobe InDesign 3 Met Adobe…
·Verschil tussen Alpha en Beta Testing 
·Hoe kan ik Excel Grafieken ontwerpen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com