Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> software Licensing >> Content
Hoe te updaten Mijn SSL Certificaat Lijst
SSL ( Secure Sockets Layer ) is een cryptografische elektronisch document dat beveiliging biedt voor communicatie tussen computers via het internet . Naast het verzenden van gegevens met behulp van versleutelde tekst , SSL bevat ook een digitale handtekening te binden samen een ID sleutel die de legitimiteit van een website en de eigenaar of host- server verifieert . SSL zorgt ervoor dat de gegevens die via het web wordt niet aangetast . SSL-certificaten worden op grote schaal gebruikt bij beveiligde locaties waar beveiliging belangrijk is , zoals het bankwezen en koopman sites.SSL certificaten vervallen gewoonlijk in een tot drie jaar , afhankelijk van de provider . U moet de stappen herhalen om een certificaat te kopen voor uw individuele domein en voor elk certificaat op de SSL-certificaat lijst die u wilt bijwerken . Instructies
1

Volg de instructies op de server van uw domein naar een nieuwe CSR ( Certificate Signing Request ) te maken voor de aankoop van SSL -service . Een SSL- provider heeft deze CSR om uw SSL- certificaat aan te maken . Maak een nieuwe CSR als uw contactgegevens is veranderd, zoals een telefoonnummer , ook als u een bestaande SSL-certificaat voor uw website op het SSL -certificaat lijst . Kopen van 2

Vind een SSL certificaat provider , zoals VeriSign , Entrust of GeoTrust , als je niet een of wilt uw provider te veranderen . Veel dienstverleners kunnen inspelen op uw behoeften en het type certificaat dat u kiest.
3

Log in om je account op de website van het SSL-certificaat provider na aankoop van dienst .
4

Klik op de " My Certificates " tabblad en selecteer het certificaat dat u wilt installeren of bijwerken . Nadat u de installatie of update van aanvraag aan te vullen , zal uw provider een snelle controle met behulp van de Whois gegevens via het internet te controleren of uw website bestaat en de eigenaar is authentiek uit te voeren .
5

Download het certificaat van uw account zodra deze is goedgekeurd . In de meeste gevallen zal een bevestigingsmail worden verzonden . Download het certificaat van de e-mailbijlage , indien aanwezig .
6

Kopieer uw bestaande certificaat vanaf uw host- server , indien aanwezig . Bewaar deze op een veilige plaats als back-up voor het geval uw server crasht bij het installeren van het nieuwe certificaat .

Aanmelden 7 in om uw domein account op de website van uw gastheer bedrijf om toegang te krijgen tot het certificaat pagina voor uw website . De meeste servers zal u vragen om het certificaat te plakken in een veld op de server ; anderen zullen vereisen dat u het certificaat van een e-mail of een tekstbestand op uw computer te uploaden . De server installeert het certificaat wanneer de eis wordt voldaan .
8

Vraag uw gastheer bedrijf om de geïnstalleerde SSL- certificaat te ondertekenen . Echter, niet alle SSL-certificaten vereisen een handtekening van het gastbedrijf .
9

Controleer uw website voor een klein hangslot -pictogram in het systeemvak na het updaten van uw SSL -certificaat lijst . Dit betekent dat uw host- server communiceert met de computer met behulp van SSL .

Previous: Next:
  software Licensing
·Definitie van Software Privacy…
·Hoe maak je een SnagIt License…
·Software License Onderhoud Tip…
·Hoe kan ik een LP converteren …
·Hoe je RDP opnieuw installeren…
·Hoe kan ik XP installeren op e…
·Hoe om te bepalen of ik een au…
·Hoe Software Piracy Stop 
·Hoe Software Licenties beheren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe RAR bestanden Gebruik Met Emulators 
·Hoe maak je een gratis reis voor u samen…
·Hoe de Utorrent Trojan verwijderen 
·Hoe de Fruity Loops Uninstall Demo 
·Hoe om tv te kijken op de Windows Media …
·Tutorial over Digital Scrapbooking in Ph…
·Hoe maak je een Printable histogram 
·Hoe PDF-bestanden bewerken in OpenSource…
·Hoe te Cubase SE3 downloaden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com