Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Development Companies >> Content
Hoe te Crowd - sourcing- projecten beheren
Crowd - sourcing is het proces van het breken van een project in vele kleinere taken die vervolgens worden uitgevoerd door een grote groep , of wolk , van de werknemers . Crowdsourcing kan versnellen het werk door het hebben van duizenden verwerkt door duizenden mensen over de hele wereld , wat resulteert in de afronding veel sneller dan wanneer het werk was gedaan door een kleine groep kleine taken . Echter , crowd - sourcing- vereist meer projectplanning en setup om goed omgaan met de distributie en dan consolidatie van de werkzaamheden . Crowdsourcing kan gedaan worden voor betaling of op vrijwillige basis door crowd - source werknemers . Terwijl crowdsourcing kan resulteren in enorme hoeveelheden werk gedaan in een korte periode van tijd , zijn zorgvuldige project setup en het beheer die nodig zijn om het goed te doen . Wat je nodig hebt
Crowd - sourcing- softwareplatform
Middel van het bijhouden van elke taak afzonderlijk
Toon Meer Aanwijzingen
Setup
1

Selecteer of het opzetten van een crowd - sourcing- software platform te gebruiken . kopen van 2

Bepaal of kwalificaties vereist zijn voor de taken . Indien kwalificaties vereist zijn , bepalen hoe deze kwalificaties zullen worden beoordeeld . Bijvoorbeeld , spreekvaardigheid in een taal , of het schrijven van monsters om de kennis van de grammatica te tonen , kan nodig zijn voordat iemand mag werken op een schrijven of een vertaalproject .
3

Ontwikkelen van een middel bijhouden van elke taak afzonderlijk , zodat het kan worden beoordeeld en geaccepteerd of individueel afgewezen .

Plaats kwalificatie proeven op de crowd - sourcing- website 4 als de taken die beschikbaar zijn voor een breed scala van mensen zal zijn . Indien de kwalificatie testen zal worden gedaan door een intermediair bedrijf , beoordelen hun kwalificaties van het personeel om ervoor te zorgen dat de beoogde vaardigheden wordt weergegeven voordat de distributie werk .
5

Zorg voor een weg voor de menigte om technische problemen te melden. Dit kan problemen vangen voordat een partij van slechte data als gevolg van software incompatibiliteit komt .

Test 6 de taken en algemeen beschikbare kwalificatie tests in de crowd - sourcing- arena . Controleer of de taken die functioneren zoals verwacht , en dat het voltooide werk behoorlijk is geïdentificeerd en ontvangen.
7

Zorg ervoor dat de instructies zijn makkelijk te begrijpen en te volgen in relatie tot de taak bij de hand . < Br >
beheer
8

Verdeel crowd - sourcing- taken naar de menigte op een crowd - sourcing- platform . Deze taken kunnen in de crowdsourcing community of een select sub - set van de gebruikers .

Track 9 elke taak en de resulterende product afzonderlijk aan iedereen worden aangeboden . Dit kan gedaan worden met een unieke identificatie voor elke tekst sectie of bewerkt stuk .
10

Plaats kwaliteitscontroles onder crowd - sourcing- taken. Dit kan gedaan worden met de vertaling die al bekend zijn , of gebrekkig schrijven monsters waarvoor er reeds een gecorrigeerde steekproef . Weigeren werknemers die deze kwaliteit niet goed worden bevonden . Deze kwaliteitscontroles kunnen willekeurig worden toegekend of vastgesteld op specifieke intervallen , zoals elke honderdste taak .

Report 11 mensen die consequent indienen slechte kwaliteit werk . Voor werkgroepen , kan dit worden gedaan door contact op de manager . Voor grote crowd - sourcing- websites , het blokkeren van de specifieke werknemer is een optie .
12

Zorg voor een eerlijke beloning tarief voor crowd - sourcing- for-pay werk na succesvolle afronding . Deze beurs salaris kan worden gevonden door het onderzoek naar de te betalen tarief voor vergelijkbare taken aangeboden . Beschrijf de positieve sociale voordelen voor crowd - sourcing- vrijwilligers , en dan bedank hen voor het helpen . Vrijwilligers kunnen verder worden gemotiveerd door kleine beloningen voor diegenen die het meeste werk te voltooien of wiens werk is van hoge kwaliteit .
Consolidatie
13

Consolideren van de voltooide taken in een enkel document , database of bestand .
14

Bekijk het geconsolideerde bestand . Er kan

Test 15 de geconsolideerde bestand voor data vertaalfouten zijn fouten die ingang werden door crowd - source werknemers , in de gegevens vertaling van taken aan geconsolideerde bestand , of buiten de orde inzendingen . In een " sandbox " of testdatabase alvorens het te uploaden naar de productie database.

Beoordeling 16 testen elke geconsolideerde code op fouten voordat de compilatie . Gemelde problemen door crowd - sourcing- werknemers voorgelegd . Nemen gemeenschappelijk bepaalde overwegingen in de werkinstructies of taak het ontwerp om de problemen te voorkomen dat terugkerende.

Previous: Next:
  Software Development Companies
·Over Publishing Software Bedri…
·Het belang van Software Testin…
·IEEE Software Development Stan…
·International Software Benchma…
·Hoe werkt Software Packaging W…
·Hoe je alle bestanden in Visua…
·Lijst van Document Management …
·Hoe maak je een Analysis & Des…
·Wat is de Requirements Managem…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Objecten Hechten aan Microsoft Ex…
·Hoe maak je een diavoorstelling Dat Slid…
·ETL tools : Zoeken Technieken 
·Hoe maak je een DBX-bestand uitpakken 
·Hoe RAR bestanden te combineren voor Vid…
·Hoe maak je een QuickBooks Pro File in Q…
·Hoe een Key Recorder Detecteren 
·Word Pad Tricks 
·Hoe te Flickr importeren naar Drupal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com