Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Development Companies >> Content
Standard Application Development Stages
De meeste ontwikkelaars hebben een intern proces voor het creëren van nieuwe toepassingen . Echter , een aantal fundamentele stadia van de ontwikkeling van toepassingen op de meeste mensen in de software spel . Hoewel een bedrijf extra stappen tussen deze standaard fasen kunnen invoegen of combineer een aantal van hen bij elkaar , moeten de meeste software passeren deze fundamentele fases in een bepaalde vorm voor een afgewerkt product klaar is . Conceptualisering

De eerste fase van de ontwikkeling van een applicatie is conceptualisering . Voordat programmeurs beginnen werken aan een toepassing , moeten ze beslissen wat ze willen doen . Conceptualisering omvat waarin de gewenste functionaliteit van de applicatie , basic impressies voor visuals en stijl van de toepassing en andere pre - programmering planning . Applicatie-ontwikkeling blijft meestal in deze fase totdat de makers zijn er zeker van dat ze een concreet plan voor een toepassing die nuttig , populair of een goede verkoper zal zijn .
Onderzoek

onderzoek is de fase waarin een bedrijf zal meestal beslissen of het daadwerkelijk een applicatie zal produceren . Toepassingen worden soms opgevat , maar nooit gerealiseerd wanneer het onderzoek levert weinig belovende resultaten . Onderzoek omvat op zoek naar doelmarkten , op zoek naar concurrerende toepassingen en op zoek naar wat voor soort middelen het bedrijf moet gebruiken om de applicatie te maken .
Creation

Soms genaamd " uitvoering " het creëren fase is de tijd dat de ontwikkelaars en programmeurs beginnen hun voeten nat . Tijdens deze fase , programmeurs maken een werkende kopie van het programma . Enkele eenvoudige tests vindt plaats tijdens deze fase alleen maar om ervoor te zorgen de programmeurs hebben basisfunctionaliteit binnen de applicatie gemaakt .
Testen

Na de creatie van een basisversie van een aanvraag het vereist uitgebreide testen . Programmeurs hebben een harde tijd goed voor elke mogelijke situatie die zich voordoet binnen een bepaald stuk software totdat het veld betreedt . Het testen gaat door talrijke fasen , zoals interne tests , publieke beta-testen en een eventuele volledige release . Na elke fase , het ontwikkelteam maakt verbeteringen en draagt ​​oplossingen aan de software. Na de release van de applicatie , komt de update fase , waarin het bedrijf kan functionaliteit of functie verbeteringen bieden via updates .

Previous: Next:
  Software Development Companies
·Hoe te Ahead Software bijwerke…
·Het belang van Software Testin…
·Hoe maak je een Cg of HLSL Bes…
·Hoe te DSR Vertalen naar RPT 
·De betekenis van de OEM-softwa…
·De nadelen van Service Oriente…
·Wat is de betekenis van een in…
·De geschiedenis van Microsoft …
·Lijst van Document Management …
  Related Articles
Hoe te verwijderen Microsoft Office Stan…
Hoe maak je een sjabloon voor een aanvra…
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
Hoe te openen WordPerfect -bestanden zon…
Hoe te Voice converteren naar een tekst …
Hoe kan ik Maak Papieren aanvraagformuli…
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe om te upgraden naar Office 2008 Stan…
Hoe maak je een standaard Toolbar voor C…
  Software Articles
·Hoe te InDesign sjablonen importeren 
·Hoe te verwijderen Hyperlinks in een Wor…
·Hoe maak je Schetsen van een foto in Ill…
·Photoshop Elements Tips 
·Hoe te Speaker Notes In een presentatie …
·Waarom is het Stopzilla Server Niet Runn…
·Hoe maak je een Tiled Achtergrond van he…
·Hoe je meerdere bestanden Zip 
·Hoe te vullen in een Scorebook in PowerP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com