Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Nadelen van Skype
Hoewel Skype is een populair programma dat kan worden gebruikt om te communiceren met vrienden dichtbij en ver , dit programma is niet zonder nadelen . Voordat je een trouwe Skype- gebruiker , zijn er een aantal veiligheids-en computergebruik zaken die u moet weten over . Hoewel geen van deze nadelen zal je bellen vermogen op Skype belemmeren , ze zijn vermeldenswaard en rekening houdend met . Peer-to - peer-netwerken

Het feit dat Skype is de enige gratis VoIP- software op grote schaal beschikbaar te mooi lijkt om waar te zijn . En op een manier , het is . Terwijl andere VoIP- programma's , zoals Vonage , gebruiken dedicated servers om de communicatie te vergemakkelijken , Skype maakt gebruik van een peer-to - peer-verbinding , wat betekent dat elk gesprek wordt vergemakkelijkt met behulp van de kracht van alle computers aangesloten op het netwerk . Dit betekent dat , zelfs als u geen gesprek voert , als je Skype geopend , een deel van de bronnen van uw computer verwerking wordt gebruikt om gesprekken van andere gebruikers te vergemakkelijken . Dit kan resulteren in een ernstig verlies van rekenkracht voor uw andere toepassingen , en in een worst-case scenario , een systeem crash .
Veiligheid Risico

Vanwege de voornoemde peer-to -peer netwerk systeem , zijn er een aantal risico's voor de beveiliging van uw computer . Omdat Skype op afstand toegang kracht van uw computer , is het ook mogelijk voor nefariously -minded hackers om dezelfde mogelijkheden te gebruiken om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens opgeslagen op de computer of plantaardige malware . Hoewel een enorme inbreuk op de beveiliging is nooit gemeld , de peer-to - peer- structuur maakt Skype veel minder veilig dan andere VoIP- programma's .
Outages

ander groot probleem met Skype is frequente stroomonderbrekingen . Hoewel het lijkt meer van een ongemak dan iets anders , als je gebruik maakt van Skype om te communiceren met collega's of familie in het buitenland , te maken krijgt met een storing is een big deal . Uitval kan optreden omdat het systeem overbelast is , of omdat er niet genoeg krachtige gebruikers aangemeld bij de peer-to - peer netwerk neuriën .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je Skype From My Sony Vaio…
·Hoe te messages Erase op Skype…
·How to Get CyberLink YouCam op…
·Hoe om te zien Foto's op Skype…
·Hoe te verbinden je telefoon v…
·Waarom kan ik geen geluid hoor…
·Hoe maak je een Skype- opname …
·Hoe u uw webcam opmaken voor S…
·Mijn Skype is geplakt op met a…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Wireless Network Password Software 
·Excel Math Functions 
·Hoe maak je een TMP Video bestand conver…
·Definitie van primaire Key Database 
·Hoe te XML exporteren naar XLS 
·Beschrijving van Drupal formatteren Opti…
·Hoe je Data in Excel 
·Hoe af te nemen het paginanummer op de e…
·Hoe maak je een Log in een pagina op Dru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com