Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Trage verbindingen in Skype
Opgericht in 2003 , Skype is een in Luxemburg gevestigde vennootschap waarmee de gebruikers om spraak -en videogesprekken te voeren via het internet . De software- applicatie is ook een populaire keuze voor video-conferencing , en laat haar gebruikers te bellen naar vaste telefoons en mobiele telefoons voor een afwisselende vergoeding, afhankelijk van de diensten die u selecteert maken . Als uw Skype -verbinding snelheid is traag en je problemen hebt met het communiceren , er zijn een paar mogelijke oorzaken van het probleem . Internet Connection Speed ​​

Wanneer u zich aanmeldt voor internetdiensten , uw provider garandeert u een snelheid van uw verbinding zal handhaven . De snelheid kan worden verhoogd , afhankelijk van wat u elke maand te betalen , maar internet snelheden zijn niet altijd up -to-par en soms onder wat ze zouden moeten zijn . Test uw internetverbinding op sites zoals SpeedTest.net om uw bandbreedte snelheid te controleren . SpeedTest biedt een gratis breedbandverbinding analyse die internetsnelheid van een gebruiker toetst tegen andere servers . Klik op de ' Begin Test "icoon en noteer de bandbreedte snelheid testresultaten . Nadat u de test uit te voeren , zult u worden gegeven van de download en upload bandbreedte snelheden waarmee de computer op dit moment is het aansluiten . Vergelijk die snelheden tegen uw contract . Als uw computer wordt consequent aansluit onder snelheid , contact op met uw provider en hebben de vertegenwoordiger reset de bandbreedte of een verzoek om te upgraden naar een snellere modem .
USB Outlet

USB is een externe poort kunt u apparaten aansluiten op , zoals flash drives , die snelle hot - pluggable toegang tot externe opslag te bieden . Dit betekent dat USB-apparaten kunnen worden aangesloten op een computer om toegang te krijgen tot informatie niet opgeslagen of gedownload , en daarna verwijderd zonder dat u de computer opnieuw opstarten of afsluiten . Hoewel handig, USB-apparaten zet je computer in een continue upload -modus die uw computer trager kan maken . Per Skype , " U mag niet worden geweldige video sturen omdat je met behulp van andere USB -apparaten zijn aangesloten. Koppel hen of probeert u uw webcam om een ​​alternatieve USB -poort . Als uw webcam is aangesloten op een USB-hub , probeer dan de stekker in een USB poort op uw computer in plaats en kijk of dat helpt . "
andere programma

Als je ervaart een trage verbinding , kunt u ook wilt controleren alle achtergrond programma's draaien terwijl je op Skype . Programma's nemen geheugen , met name programma's die muziek en video's af te spelen , wanneer ze worden uitgevoerd . Als je te veel programma's actief zijn , kan er voldoende geheugen om al uw programma's niet zijn. Druk op de " Ctrl " + " Alt " + toets " Delete " op hetzelfde moment , en de Task Manager zal verschijnen . Bekijk welke programma's u op dit moment moeten worden uitgevoerd . Voor alle programma's die je niet hoeft te werken momenteel , klik ze en klik op " Taak beëindigen " om de programma's te sluiten . Ofbeeldienge Downloads

Afhankelijk van uw internet bandbreedte snelheid , kan het een tijdje duren om bestanden zoals documenten , video en muziek te downloaden . Als je programma's draaien , verschillende browsers open en je gebruikt Skype , kan dit ertoe leiden dat uw computer traag wordt . Minimaliseer uw browser ( s ) om uw huidige downloadstatus zien . Vaak na een download , moet u uw computer , wat zou betekenen dat je zou hebben om Skype te verlaten opnieuw op te starten . Indien je download kan worden gedaan op een later tijdstip , uitgang uit je downloaden en je verbinding kan krijgen sneller .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je Skype gebruiken voor ve…
·Waarom wordt mijn camera Freez…
·Hoe te blokkeren uw nummer op …
·Hoe maak je een tekst Chat Bes…
·Hoe de iPhone oordopjes Get Me…
·Hoe te configureren Skype 
·Hoe te gebruiken Skype voor Zi…
·Wat Protocol doet Skype gebrui…
·Hoe te lezen Opgenomen Skype G…
  Related Articles
My Office 2007 is traag 
Word 2007 is traag 
Office is traag Opening & downloaden Wor…
Word VBA Script Loopt Langzaam Wanneer m…
Hoe kan ik Slow Down het afspelen op Win…
Hoe te Slow Down Music in Windows Media …
Windows Media Player is traag laden 
Waarom is Windows Media Player zo traag …
Windows Media Player vertraagd afspelen …
  Software Articles
·Wat Extensions Is Windows Media Player a…
·Hoe stop ik Crossfading in MediaMonkey 
·Hoe de Auto Filter gebruiken in Microsof…
·Hoe te Veranderingen in Quickbooks Expor…
·Hoe te Voorletters verdienen aan een voo…
·Hoe te Run NetMeeting Van Run 
·Hoe PDF-bestanden samenvoegen 
·Hoe te verwijderen Trojan Maliframe HTML…
·Hoe de Mirror Effect Neem Movie Maker 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com