Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Skype is niet het maken Sounds
Hoewel Skype geeft ook haar gebruikers de mogelijkheid om instant messages versturen , mensen vaak gebruik van Skype voor audio -en video- chatten online . Als u verbonden bent met een van uw Skype- contacten in een gesprek , maar kan haar niet horen praten , zou het probleem het gevolg is van een van de verschillende onderwerpen zijn. Deze kwesties zijn meestal gemakkelijk te verhelpen . Stekkers

De eerste stap bij het oplossen van uw probleem in Skype is om te controleren of je microfoon is aangesloten inch Na het inchecken , een chatbericht sturen naar uw contactpersoon om te vragen dat hij hetzelfde doet . Het is relatief eenvoudig om een ​​hoofdtelefoon gedeeltelijk of volledig te krijgen getrokken uit de aansluiting op de computer zonder dat u het merkt . Als u een headset die aparte koptelefoon en microfoon stekkers heeft gebruikt , zorgen ze zijn allebei aangesloten inch
Volume

Als je microfoon of de microfoon van je vriend heeft zijn volume verlaagd of uitgeschakeld , geen van jullie in staat om iets te horen tijdens het gesprek zal zijn . Jullie beiden moet bevestigen dat iedere microfoon heeft zijn volume omhoog is bijgesteld en dat geen van beide was per ongeluk gedempt . U kunt meestal bevestigt dit door te klikken op het pictogram " Volume " in de rechterbenedenhoek van het scherm .
Luidsprekers

Afhankelijk van je setup voor Skype , kunt u naar uw vriend luisteren via de koptelefoon of de luidsprekers op de computer . Wat ook het geval , zorgen ervoor dat de hoofdtelefoon of luidsprekers zijn niet gedempt en worden ingesteld op het juiste volume zodat u de andere persoon te horen . Zowel jij als je vriend moet dit zorgen voor te zorgen dat de luidsprekers zijn niet het probleem .
Device Recognition

Als u een nieuwe headset die u aansluit op uw computer en van plan om te gebruiken met Skype , kunnen jij en je vriend niet in staat zijn om iets in eerste instantie te horen . Zoals het geval is met andere randapparatuur , moet u de headset installeren door de bestuurder disc in het pakket inbegrepen . Als je eenmaal hebt juist de driver voor de headset , moet u de computer opnieuw opstarten en log weer in Skype geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Skype
·Mijn Skype Gebruikersnaam kan …
·Wat heb je Typ in om Skype kal…
·Hoe te gebruiken Skype Over ee…
·Skype Problemen 
·Verbinding maken met Skype Nam…
·Het automatisch laden Skype -i…
·Hoe je Skype gebruiken zonder …
·Hoe maak je een computerscherm…
·Hoe je Skype gebruiken Met Fri…
  Related Articles
Het maken van Certificaten Bij WordPerfe…
Hoe Word stoppen van het maken van een z…
Maken van een World Tekst Kaart in Wordp…
LightScribe label maken van software 
Hoe de Lokale Groep Policy Stel Dus de B…
Hoe kan ik Avast Software verwijderen me…
Mijn Skype 3.8 Crashes 
VoIP Skype Geblokkeerde 
Hoe te gebruiken Skype 
  Software Articles
·Wat is WinZip & Hoeveel Bytes Kan het co…
·Het verschil tussen QuickBooks 2006 & 20…
·Hoe Apple Ringtones Load 
·Kan ik het geluid van mijn stem - loop i…
·Hoe te installeren WordPerfect Office 11…
·Hoe te Aankruisvakken Creëren 
·Hoe maak je een koptekst in Word in APA …
·Hoe maak je een Siemens Touch Screen Pro…
·Hoe te QuickTime converteren naar GIF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com