Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Microsoft LifeCam Is niet aansluiten op Skype
Uw Microsoft LifeCam kan een harde tijd verbinden met Skype hebben als het apparaat ontbreekt belangrijke onderdelen of als het niet goed werkt met uw computer. Problemen ontstaan ​​ook als Skype niet werkt zoals verwacht of is verouderd . Als u niet in staat bent om uw standaard of high - definition LifeCam gebruiken voor videogesprekken in Skype , diagnosticeren en oplossen van problemen met de verbinding om video te optimaliseren . Skype Video-instellingen

Als de Microsoft LifeCam- webcam wordt niet aansluiten op Skype voor video-opname -en video- oproepen , het messaging- programma is waarschijnlijk niet geconfigureerd om te werken met de webcam . Na ondertekening in Skype , toegang tot de opties van het programma vanuit het menu "Extra " . Uit de " Select webcam " drop - down box op het tabblad " Algemeen " , moet de Microsoft LifeCam worden geselecteerd . Als het niet , selecteert u de webcam en vervolgens uw instellingen video - sharing configureren . Als de Microsoft LifeCam webcam niet wordt weergegeven in het drop-down box , wordt de webcam niet goed werkt of is onjuist geïnstalleerd .
Software en drivers

Microsoft LifeCams
vereisen software en drivers te sluiten op de computer . Software en drivers variëren met verschillende modellen . Als je mist deze onderdelen , zal de webcam niet aan op Skype . Aansluiting problemen voordoen ook als de drivers zijn verouderd of beschadigd . Microsoft levert software en drivers voor 32-bits en 64 - bits besturingssystemen . Ze zijn beschikbaar voor downloaden direct vanaf de website van Microsoft . Naast de chauffeurs , Skype vereist de nieuwste versie van DirectX het streamen van video . DirectX is een hardware- acceleratie voor grafische kaarten . Het is ook beschikbaar op de website van Microsoft .
Systeemcompatibiliteit

In sommige gevallen , zal Skype niet herkent een Microsoft LifeCam webcam die compatibel is met uw computer systeem . Microsoft biedt webcams voor diverse Windows-besturingssystemen . Sommige apparaten ondersteunen standaard - definition video , terwijl anderen weer te geven video in high - definition . Als de webcam die u gebruikt vereist een besturingssysteem en de hardware , zoals een minimaal geheugen, grafische kaart en processor snelheid te functioneren , zal het apparaat niet goed werken als de computer geen noodzakelijke hardware bevatten . Voordat u een LifeCam op uw computer , raadpleegt u de handleiding van het apparaat of de documentatie voor informatie over de systeemvereisten .
Tips

Af en toe zal Skype niet herkent uw Microsoft LifeCam als je een oudere versie die onverenigbaar is met een nieuwere webcam . Klikken op het menu " Help" en klikken op " Over Skype " vertelt u welke versie u gebruikt . Als je een oudere versie van Skype , het updaten naar een nieuwere versie verbetert webcam -verbinding voor video weergave . Daarnaast is het installeren van de nieuwste Windows-updates via Windows Update te vinden op het menu Start updates vitale systeemonderdelen verbinding te verbeteren . Uw LifeCam niet aansluiten op Skype of een ander programma wordt al gebruik van de webcam . Het sluiten van een programma met behulp van de webcam bevrijdt deze automatisch .

Previous: Next:
  Skype
·Trage verbindingen in Skype 
·Hoe uw Webcam Downloaden naar …
·Hoe je Skype Stop identificere…
·Hoe je Skype Track 
·Hoe maak je een foto van beide…
·Hoe je toe Skype aan een Faceb…
·Hoe te voorkomen laden spyware…
·Hoe vindt u de Skype contactli…
·Hoe te downloaden Skype op een…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te verbinden Script Lettertype 
·Hoe te xls aan . Dat File 
·Hoe kan ik een dvd Met behulp van Sonic …
·Hoe Extern bureaublad delen 
·Hoe kan ik een reset Macro voor Excel 
·Wat is de extensie Vdf ? 
·Hoe om een back-up op schijf Met NetBack…
·Hoe je alle hyperlinks in een Word- docu…
·Hoe te converteren naar tekst Tafel Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com