Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Kan Skype verbinding naar andere video conferencing systemen ?
De moderne computertechnologie heeft opgeleverd de bijna onmiddellijke overdracht van digitale informatie van de ene locatie naar de andere . Met de juiste combinatie van software en hardware , plus een voldoende dataverbinding , kan audio-en videosignalen worden verzonden en ontvangen tussen de gebruikers op verschillende locaties , ongeacht hun werkelijke geografische posities. Gesprekken tussen mensen over de hele wereld kan je zowel audio -en video-gegevens bevatten , waardoor de deelnemers te horen , evenals zien , de andere mensen . VOIP Basics

Voice-over - Internet - Protocol
, of VOIP , verwijst naar een moderne methode om telefoonkaarten signalen tussen twee partijen door middel van het internet , in tegenstelling tot het gebruik van alleen de traditionele infrastructuur zoals koper draden . Terwijl de VOIP begrip bestaat al geruime tijd met een klein aantal bedrijven baanbrekende de industrie , deze methode van transmissie van spraak- communicatie moet nog primair geworden .
Wat is Skype ?
< Br

Skype > is een populaire en succesvolle aanbieder van VoIP- diensten . Gestart in 2003 door Niklas Zennström en Janus Friis , de oorspronkelijke makers van de Kazaa peer-to - peer file sharing software , Skype biedt gebruikers de mogelijkheid om met anderen te communiceren door gebruik te maken van de snelheid van het internet om spraak-en video signalen . Met de gratis software op computers of smartphones geïnstalleerd , kunnen Skype-gebruikers communicatie met anderen over de hele wereld te starten zonder de noodzaak om te betalen voor dure interlokale telefoonkosten . De enige kosten in het gebruik van de basis- Skype- software en -diensten is het indirecte Internet lading . Voor die mensen met internetverbindingen via een pay - per -use regeling, kan met behulp van Skype resulteren in hogere kosten opleveren .
Video Conferencing Explained

Video conferencing
is populair bij veel bedrijven en organisaties met meerdere locaties , waaronder onderwijsinstellingen . Echter , een verhoogd aantal individuele consumenten nu regelmatig deelnemen aan videoconferenties met vrienden en familie . Met behulp van gespecialiseerde audio -en video- software , zowel geluiden en beelden worden uitgezonden en getoond aan anderen . In plaats van een simpel telefoontje , videoconferencing kunnen mensen andere partijen zien en te horen op hetzelfde moment , waardoor voor een rijkere en meer interactieve communicatie-ervaring .
Skype Integratie

Skype software bevat alleen de mogelijkheid om een videoconferentie omgeving op de computer van een gebruiker . Als alle deelnemers hebt gedownload en geïnstalleerd, het Skype- programma , meerdere audio -en video- feeds kunnen worden samengevoegd tot een gesprek , of conferentie . Echter , veel bedrijven maken gebruik van hardware oplossingen voor videoconferencing omgevingen te creëren , verdere uitbreiding van de reikwijdte van deze instrumenten door meerdere VOIP-provider verbindingen accepteren . Aangezien Skype is een van de meer populaire aanbieders , de overgrote meerderheid van de hardware videoconferencing apparatuur zal signalen van Skype-gebruikers

accepteren .

Previous: Next:
  Skype
·Welke PDA's zal werken met Sky…
·Hoe te verbinden je telefoon v…
·Hoe je Skype Run op Wine 
·Mijn Logitech QuickCam zal nie…
·Hoe je Skype gebruiken Met SIP…
·Hoe maak je een Pass -code Res…
·Hoe je Skype gebruiken Met Nor…
·Hoe een Skype Link Creëren 
·Hoe doet u mee een Conference …
  Related Articles
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
Kan ik installeren van Microsoft Office …
Hoe kan ik E-mail een Word- document Dir…
Hoe kan ik Put Spellingscontrole in Word…
Hoe kan ik Vertalen Engels Documenten na…
Hoe kunt u openen een DOCX -bestand op e…
  Software Articles
·Hoe kan ik meedoen aan een fractie in he…
·Hoe te converteren naar PNG WAD 
·Hoe maak je een Flash Player zonder behe…
·Hoe Belly Rolls verwijderen met Photosho…
·Hoe maak je een tabel maken in Word 
·Hoe maak je een VST map Shrink 
·Hoe maak je een jurk te maken in Photosh…
·Hoe te Dot Gradient in Illustrator Maak 
·Hoe te Genummerde Koppen Gebruik Zonder …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com