Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe het standaard wijzigen in een Remote Desktop
Remote Desktop is een Microsoft- applicatie waarmee u verbinding met een andere computer waar ook ter wereld . Er zijn vele redenen waarom je zou willen om de instellingen van een remote desktop sessie te veranderen ; Microsoft Windows Instellingen verbinding met extern bureaublad kan afluisteraars en virussen te voorkomen . Sommige instellingen kunt u meer werk in minder tijd te krijgen, terwijl andere instellingen zoals audio zijn voor uw persoonlijke entertainment of zakelijke meldingen . Wat je nodig hebt
Microsoft Windows besturingssysteem ( Windows 7 besturingssysteem Aanbevolen ) op Microsoft Remote Desktop
naam van de externe computer of IP -adres
Remote User ID en wachtwoord
Toon Meer Instructions
Hoe het standaard wijzigen in een Remote Desktop
1

Stel de Algemene instellingen - . computer Name , gebruikers-ID & Password1A ) Voer de naam of het IP -adres van de computer om verbinding te maken . Als u niet zeker weet wat dit is en het is een computer op het werk , vraag uw netwerkbeheerder . Als je probeert te verbinden met een computer bij u thuis of een vriend thuis , dit is het IP ( Internet Protocol ) -adres van zijn computer . Als je nog steeds twijfelt , moet je vriend gaan openen van een web browser en ga naar OpenDns.org . Je vrienden IP-adres wordt in de rechterbovenhoek van de webpagina getoond worden . Voer het IP-adres in de computer naam field.1B . ) Voer uw gebruikersnaam nameRemote bureaublad kunt u een verbinding met de externe computer en log in met je eigen id en wachtwoord . In het geval van een computer op het werk , uw gebruikers-ID is typisch een Domeinnaam \\ UserID . Op een computer thuis op windows 7 , is dit vaak de naam van uw thuisgroep \\ UserID of gewoon uw UserID1C . ) Vul uw passwordRemote desktop zal u toelaten om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan door het selectievakje " Sta me toe referenties op te slaan " . Met deze optionele functie is sneller , maar een beetje minder veilig , omdat iedereen met toegang tot uw computer kan de computer van je vriend toegang . Als u eigenaar bent beide computers , het risico is lager en je hoeft niet om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . Kopen van 2

Change Scherm Afmetingen en kleuren voor een optimale performance2A . ) Volledig scherm is de standaard schermgrootte en normaal gesproken is de beste choice.Changing deze instelling betekent dat u de computer van uw vriend zien bij dezelfde resolutie als je eigen computer . In sommige gevallen kunt u om haar computer te zien op minder dan een volledig scherm , zodat u kunt haar computer en iets bekijken op jou op hetzelfde moment . Sleept u de schuifregelaar van groot naar klein om de grootte haar scherm in beslag neemt op uw monitor.2B wijzigen . ) Het veranderen van de hoeveelheid kleuren kan een dramatisch effect performance.The kleur instelling vertegenwoordigt de hoeveelheid kleuren computer van je vriend zal via internet te verzenden en weergegeven op uw scherm . Ik adviseer vaak ' Hoge kleuren ( 16 bit ) " . Deze instelling geeft genoeg kleuren om vrij te zijn , terwijl ook draait op een snellere verversingssnelheid dan 24 of 32 miljoen kleuren . Deze instelling is het beste wanneer gebruikt via internet . Gebruik hogere kleuren over een lokale verbinding naar een andere computer in uw huis .

Lokale bronnen 3 Change inclusief audio , printers , klemborden en harde schijven voor een hogere productiviteit of verbeterde safety.3A . ) Verlaat externe audio- instelling op de default.You kan ervoor kiezen om de externe instellingen te wijzigen als je niet hoeft te horen het geluid dat uit de andere computer of als je wilt dat het geluid af te spelen op de externe computer . Misschien is je vriend wil luisteren naar muziek terwijl u werkt op zijn computer.3B . ) Verandering Printers , Klemborden en Meer ... ( Harde schijven ) op basis van uw persoonlijke needs.You kunt een aantal van deze instellingen op basis van uw eigen wensen en situatie te veranderen . Als uw vriend houdt van surfen op het internet om veel dubieus of schetsmatig websites , vink alles. Dit zal helpen virussen te voorkomen van het krijgen van uw computer door middel van haar harde schijf of klembord. Als u vertrouwen op de andere computer , zoals een computer op het werk , dan is het inschakelen van het klembord kan een waardevolle eigenschap voor eenvoudige tekst kopiëren /plakken heen en weer tussen de twee computers.
4

Eventueel veranderen de start programma's op aansluiting settings.If je vaak aansluiten op een computer op het werk om alleen deze ene programma uit te voeren , dan is deze instelling kan een waardevolle tijd besparen . Het kan het programma op een andere computer geïnstalleerd te voeren , vanaf uw computer alsof het op uw eigen zijn geïnstalleerd . De meeste thuisgebruikers zullen niet deze instelling nodig hebben voor aansluiting op een computer vrienden .
5

Verander de ervaring en prestatie-optimalisatie settings.Un - controleren van deze instellingen kan de snelheid van de computer en de refresh rate te verbeteren . De eenvoudigste ding om te doen is het selecteren van " Modem ( 56 Kbps ) " uit het drop down . Dit alles om de maximaal mogelijke snelheid in te stellen via een internetverbinding . Als u geen verbinding met de computer van je vriend, maar veeleer een andere computer op uw eigen netwerk, kunt u spelen met deze instelling om de beste combinatie van visuele prestaties en snelheid te krijgen naar uw wens . Deze instellingen in combinatie met de weergave-instellingen in een eerdere stap bieden de meest dramatische verbeteringen in de prestaties .
6

Laat vooraf instellingen, inclusief verificatie ingesteld op de defaults.The server verificatie-instelling is het makkelijkst te laten zoals is . Je zult een melding krijgen bij het aansluiten dat zal u toelaten om de beste instellingen voor elke computer te beslissen . Uw netwerkbeheerder kan voorconfigureren deze als je verbinding maakt met een computer op het werk .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe maak je Sluit een Lost Rem…
·Verbinding maken met een Windo…
·Hoe maak je een lokale printer…
·Hoe je Remote Desktop & Server…
·Hoe toegang seriële poorten v…
·Hoe Extern bureaublad delen in…
·Hoe de Remote Desktop Connecti…
·Hoe het opzetten van een Mobil…
·Gids voor Apple Remote Desktop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Borders Move voor PowerPoint 
·Hoe een PDF te converteren naar invulbar…
·Vergelijkingen van de verschillende vers…
·Hoe maak ik een partitie voor Windows Vi…
·Hoe te achterhalen wat mijn DPS moet wor…
·Hoe maak je een PDF-bestand Ontwikkelen 
·Hoe te Uniblue SpeedUpMyPC 2009 Install 
·Hoe Microsoft Updates in XP uitschakelen…
·In Microsoft Excel , wat doet " celverwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com