Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> quicktime >> Content
Hoe te QuickTime Clips converteren naar AVI
Quicktime ( MOV ) is een multimedia-formaat aangemaakt door Apple te gebruiken op zijn Macintosh-platform . AVI ( Audio Visual Interleave ) is een multimedia-formaat is ontwikkeld door Microsoft voor gebruik op Windows-systemen . Veel film -en multimedia programma's kunnen zowel formaat te verwerken zonder problemen . Echter , sommige niet . Een voorbeeld hiervan is Windows Movie Maker , die werkt met AVI-bestanden , maar niet met Quicktime films . Gelukkig bestaan ​​er verschillende opties bestaan ​​voor het omzetten van Quicktime clips in AVI -bestanden . Instructies
1

Bladeren om een ​​gratis online conversie service zoals Zamzar vinden . Belangrijkste voordeel Zamzar is niet het hebben van een programma dat ze kan nemen ruimte in op je harde schijf en de haven malware te downloaden . De nadelen zijn dat het vereist een internetverbinding voor het proces en kan alleen bestanden verwerken onder 100 MB ; ook , moet u uw e-mailadres onthullen zodat het weet waar om bestanden te verzenden . Anders , de conversie is een eenvoudig proces van vier stappen waarbij het ​​opgeven van de Quicktime -bestand , het kiezen van de AVI-formaat , het invoeren van uw e-mailadres en druk op de " Convert" knop .

Download 2 , installeren en uitvoeren van een gratis conversie programma zoals Pazera MOV to AVI Converter . Het heeft geen file grootte beperkingen en laat verwerken zonder internetverbinding . Dit maakt het nuttig voor gebieden zonder toegang tot het Web , zoals in commerciële vliegtuigen . U kunt ook opgeven conversie- opties, zoals codecs , bitrates , sampling frequentie en het volume .

Koop 3 , installeren en uitvoeren van een commercieel programma zoals Blaze Media Pro, die alle mogelijkheden biedt van Pazera en voegt een paar meer . Zo kunt u bestanden bewerken door het schrappen of aanpassen frames , spiegelen of roteren van afbeeldingen , overlappen tekst en omvatten speciale effecten . Een batch processor converteert u meerdere verwante bestanden in een keer . U kunt vervangen of audio toe te voegen aan video- bestanden en gegevens rechtstreeks branden op dvd's en cd's . Een gratis trial is beschikbaar op de website ( zie bronnen ) .

Previous: Next:
  quicktime
·Hoe naar QuickTime-film Inform…
·Hoe te spelen Mac - Based MOV …
·Hoe kan ik gratis QuickTime up…
·Hoe je QuickTime-films opslaan…
·QuickTime Problemen met XP 
·Hoe kan ik Flash FLV Video-bes…
·Hoe te QuickTime installeren v…
·Hoe maak je een JPEG creëren …
·Hoe te P2 QuickTime importeren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint bedienen met een Apple Re…
·Hoe te Waarden Track in InDesign 
·Een back-up van de C schijf naar een ext…
·Hoe maak je een PDF-bestand verzonden in…
·Hoe om uw eigen CV met Wizard Resume Cre…
·Hoe te Audio embedden in Impress Open Of…
·Hoe maak je een interactieve vorm Veld V…
·Hoe maak je een JPG bestand branden op e…
·Hoe te lezen Microsoft Word Documenten o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com