Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe je FTP website te bouwen at Home
Het internet is uitgegroeid tot een groot deel van de wereld in de afgelopen 10 jaar , en veel mensen - evenals bedrijven - omarmen het. Het is om deze reden dat veel webdesigners bieden hun diensten voor een vergoeding . Maar als je ook maar de geringste mogelijkheid computer , kunt u uw eigen website te ontwerpen , zonder dat om de dop van big bucks . U leert hoe u een website te bouwen thuis met behulp van FTP in dit artikel . Wat je nodig hebt
Domeinnaam
webhost
Wat u ziet is wat u krijgt ( WYSIWYG ) editor
FTP programma
HTML kennis
Website template
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een relevante domeinnaam . Bijvoorbeeld , als het runnen van een gitaar website , de aanschaf van een domeinnaam zoals allthingsguitar.com . Kopen van 2

Aankoop webhosting . Dit moet worden gekoppeld aan de domeinnaam , zodat wanneer een persoon typen in uw URL voor uw website , zal hij worden overgebracht naar de juiste plaats . Nogmaals , er zijn vele opties , dus zorg ervoor om een beetje onderzoek te doen .
3

Richt de domeinnaam aan de web hosting door gebruik van DNS . Je webhost en website registrar zal u vertellen hoe dit te doen , en kan zelfs gratis doen .
4

Download en installeer een gratis WYSIWYG-editor . Dit is de tool die je zult gebruiken om de website te maken . Er is veel van deze beschikbaar, dus kies degene die van toepassing is op uw computer ( u zult willen een eenvoudige een pak als je niet de meest deskundige pc-gebruiker ) .

Download 5 en installeer een gratis FTP- programma zoals SmartFTP of FileZilla . Er is eigenlijk een heleboel verschillende FTP programma's die vrij zijn , dus je hebt een heleboel opties die hier naast deze twee programma's .

Kijk 6 op een gratis website template website en download een template dat een heeft ontwerp dat uw website past . Vink het vakje bronnen hieronder voor een aantal suggesties van gratis template sites.
7

Open index.html van de sjabloon ( of index.php ) bestand in je WYSIWYG editor en begin te bewerken . U kunt de kleur van de mal , de tekst en zelfs het logo , veranderen om het te passen met wat je hebt in gedachten voor uw site te maken . Afhankelijk van hoe u wilt dat de website om te kijken, kan dit een paar uur duren .
8

Open je FTP programma en inloggen op uw web host server met behulp van de login- informatie van de webhost . Eenmaal succes verbinding , moet u een map getiteld public_html zien . Dubbelklik om naar uw website .

Drag 9 en neerzetten alle template bestanden waaronder index.html van uw computer naar de server met behulp van het FTP -programma . Zodra het klaar is , moet u dezelfde bestanden op zowel de linkerkant en de rechterkant van het scherm te zien .

Type 10 in het adres van uw website en wacht tot de site is geladen . Als de site wordt weergegeven als toen je hem bewerkt in de WYSIWYG editor , dan heb je gewoon bouwde een FTP site thuis . Zo niet , ga gewoon door de stappen opnieuw en zorg ervoor dat elk bestand wordt geüpload .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je grafieken gebruike…
·Hoe te Slides in OpenOffice Im…
·Hoe te ODT converteren naar JP…
·Hoe maak je een Afbeelding ops…
·Ik kan niet . Pptx -bestanden …
·Hoe te Collages maken met Pics…
·Cursussen in Het creëren van …
·Hoe je Media Shout gebruiken 
·Interactive Whiteboard Games 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Indische Munt als onderdeel van d…
·Hoe te Kogelgaten maken in After Effects…
·Hoe je Zip bestanden van een PC Desktop …
·Hoe je Outlook e-mail Backup handmatig 
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Hoe maak je een PDF- bestand te openen i…
·Hoe maak je een door tabs gescheiden tek…
·Photoshop Canvas Size 
·Hoe te converteren SDC Music 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com