Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe Computer Presentaties maken
Bij het maken van computer -presentaties voor het kantoor , is het belangrijk om een paar belangrijke dingen in gedachten te houden . Een succesvolle zakelijke presentatie bevat niet alleen gegevens die is makkelijk te lezen , begrijpelijk en informatief , maar ook voorzien van aantrekkelijke design elementen . Slideshow programma's zoals PowerPoint geeft de presentator een aantal opties bij het samenstellen van dia's , inclusief animaties , lettertype selectie , het toevoegen van grafieken en stip wijzen . Om een ​​computer presentatie te maken , moet men gebruik maken van de tools die door PowerPoint zonder te overdrijven . Instructies
1

Open een nieuwe presentatie in PowerPoint . Ga naar het tabblad " View " , vervolgens onder " Presentatieweergaven , " kies " Normal . " Vervolgens selecteert u het tabblad "Overzicht " . Overzichtsweergave kan de gebruiker alleen de tekst van de presentatie te zien . Dit zal ervoor zorgen dat de inhoud van de presentatie , in plaats van de visuele aantrekkingskracht , is de nummer een prioriteit . Kopen van 2

Voeg de tekst gegevens naar de presentatie . Volgens David Paradi , auteur van " The Visual Slide Revolutie , " body tekst moet bij voorkeur tussen 28 en 32 punten , en maar liefst 24 punten . Titels moet tussen 36 en 44 punten .
3

Vermijd het gebruik van moeilijk te lezen lettertypen , zoals script , decoratieve of symbool lettertypen . Deze kunnen weerhouden van de presentatie en het lezen te moeilijk bij de presentatie . Ook niet klemmen overmatige hoeveelheden tekst in een dia , zodat het gehele glijbaan is een groot blok tekst . Gebruik in plaats daarvan opsommingstekens om belangrijke informatie te isoleren en houd de schuif schoon ogende en gemakkelijk leesbaar .
4

Beslis op contrasterende achtergrond tinten en tekstkleur . Paradi suggereert het gebruik van een donkere , neutrale - getinte achtergrond met witte tot gele letters of een witte achtergrond met donkere letters voor de duidelijkste lezen . Vermijd het gebruik van botsende kleurencombinaties , zoals een heldere gele achtergrond en rode tekst , en niet- contrasterende kleuren , zoals een mid - blauwe tekst op een donkerblauwe achtergrond .

Gebruik animatie 5 spaarzaam . Hoewel de animatie kan worden gebruikt om een ​​presentatie visueel aantrekkelijker te maken , te veel kan weerhouden van de informatie wordt gepresenteerd . Vermijd bewegende tekst animaties die " spiraal " of " zoom " de tekst op de dia .
6

Verdeel de diavoorstelling door grafische beelden , zoals foto's ( indien van toepassing ) , tabellen en grafieken toe te voegen . Dit zal het publiek geeft minder lezen en maken de presentatie aantrekkelijker .
7

Voer een spellingcontrole op de dia's voor de presentatie . Verkeerd gespelde woorden zal de presentatie er onprofessioneel .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Ik kan niet de Muziek horen bi…
·Hoe kan ik bekijken PPS -besta…
·Hoe te PlayReady opnieuw insta…
·Hoe te openen Email Attachment…
·Hoe te Stroomschema voor Medew…
·Hoe afdrukken van een PPT Met …
·Hoe maak je een GIF- animatie …
·Hoe maak je een PPS -bestand t…
·Hoe maak je een zwart scherm t…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een Database Administrator ? 
·Hoe eigen Textures maken in Minecraft op…
·Hoe te verwijderen Microsoft Security Es…
·How to Get Rid van Format Tags in Word 
·Hoe te Handtekeningen Met Photoshop Zorg…
·Hoe te RecordNow installeren voor gratis…
·PC Computer Games for Kids 
·Hoe de bestandsextensie hernoemen Van M4…
·Hoe maak je een Windows Verkenner File L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com