Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe het ontwerpen van een PPT
Microsoft PowerPoint is een presentatie-software programma dat diavoorstellingen kunnen presenteren van informatie, zoals tekst en afbeeldingen . PowerPoint is een gemeenschappelijk instrument in het onderwijs en het bedrijfsleven instellingen als een visueel hulpmiddel voor het uitvoeren van presentaties . Een van de standaard bestandsextensie voor PowerPoint-bestanden is PPT . Basiskennis van het ontwerpen van PPT -presentaties kunnen belangrijke taak vaardigheid zijn en helpen u meer effectieve presentaties te voeren . Wat je nodig hebt
Microsoft PowerPoint 2007
Toon Meer Aanwijzingen

Open PowerPoint 1 . Klik op ' Start' en vervolgens ' Alle programma's ', gaat u naar Microsoft Office aan en klik op PowerPoint in de lijst . Kopen van 2

Klik op het vak genaamd " Klik om een ​​titel toe te voegen , " en voer vervolgens een titel voor uw presentatie en klik vervolgens op het vak genaamd " Klik om ondertiteling toe te voegen , " en type in een ondertitel , indien gewenst .
3

nieuwe dia's toevoegen . U kunt zo veel dia's als nodig is om uw presentatie toe te voegen door met de rechtermuisknop te klikken op de lijst met dia's op de linkerkant van het venster en te kiezen voor " Nieuwe dia . "
4

Voeg informatie aan dia's . Klik op een dia die u hebt gemaakt in de lijst met dia's , klikt u op het vak genaamd " Klik om een ​​titel toe te voegen , " en voer een titel voor de dia en klik vervolgens op het vak genaamd " Klik om tekst toe te voegen , " en typ in de belangrijkste tekst die u wilt op het tabblad weer te geven .
5

U kunt afbeeldingen in dia's . Selecteer een dia , klikt u op het tabblad "Invoegen " en vervolgens op "Beeld ", doorzoek uw computer voor het beeldbestand dat u wilt invoegen , selecteer het en klik op ' Invoegen '. U kunt klikken en slepen het beeldbestand rond de dia gebied om het te positioneren naar uw wens .
6

Gadgets toevoegen aan uw presentatie . Klik op het tabblad " Ontwerp" en klik vervolgens op een van de thema ontwerpen getoond in de werkbalk ontwerp om het thema op uw presentatie . U kunt op de " kleuren " en " Fonts " knoppen naast de thema's om de kleur en lettertypen gebruikt door het thema te veranderen .
7

Sla uw presentatie . Klik op de MS Office -knop en klik op Opslaan om het bestand op te slaan als een . Pptx Office 2007 -bestand . Kies "Opslaan als " en kies vervolgens " Office 97-2003 Presentatie " op te slaan als een . Ppt -bestand dat compatibel is met oudere versies van MS Office zal zijn .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Wat is een ODP -bestand? 
·Hoe maak Animation Flips op Ke…
·Hoe maak je een Picture Slide …
·Hoe u Microsoft Word converter…
·Hoe te Meerdere pagina's op ee…
·Hoe te openen PPS -bestanden i…
·Hoe om Power Point Presentatie…
·Hoe maak je een Slide - Show U…
·Hoe te Verhalen Creëer Online…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Probleem met McAfee Anti Virus 
·De beste methode voor het verwijderen va…
·Hoe te openen FLAC -bestanden in Windows…
·Methoden van overdragen van gegevens naa…
·Hoe je samenvatten Lezen in PowerPoint 
·Hoe maak je een Memorial Slideshow Zorg 
·Hoe kan ik een aangepaste titel Screen i…
·Wat is een Log - File Analyzer ? 
·Hoe kan ik DVD video branden op een Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com