Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een Scroll Slide Show
Turn digitale fotoalbums in scrollen diavoorstellingen met diashow -software . Er zijn talloze versies van diashow creatie software , echter de meeste van deze programma's werken heel veel op dezelfde manier . Een scrollen diashow wordt gecreëerd door het plaatsen van digitale foto's op een tijdslijn en daarna het toevoegen van effecten , overgangen , tekst , muziek en gesproken tekst van uw keuze . Uw ingevulde diashow kunnen worden geëxporteerd naar verschillende formaten , afhankelijk van uw beoogde gebruik van uw diavoorstelling. Wat je nodig hebt
Diashow software
Computer
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Install slide show of film -maker software op uw computer . Volg de instructies ontwikkelaar. UltraSlideshow en Flash Slideshow Maker aanbieding gratis software downloads met volledige instructies voor de installatie en werking ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Open " Mijn documenten . " Ga naar " File " en klik op " Nieuw" en selecteer "Map ". Een nieuwe map wordt weergegeven in uw ruit . Typ een naam voor de map in het blauw gemarkeerde gebied .
3

Verplaats digitale beelden in je nieuwe map . Het volgende kan worden digitale foto's in een nieuwe map op uw computer rechtstreeks vanaf uw camera door het volgen van de instructies van de fabrikant van uw camera of u kunt foto's die al op de computer selecteren , geplaatst in verschillende bestanden , door ze naar je nieuwe map te slepen . Kopiëren en plakken is een andere methode voor het verplaatsen van foto's van de ene map naar de andere .
4

Open uw diavoorstelling softwareprogramma . Vanaf dit punt , kan er enige variatie van het ene softwareprogramma naar het andere te zijn , maar de meeste diashow software programma's opereren in een zeer vergelijkbare wijze .
5

Open uw fotobestand en slepen en neerzetten foto's naar de tijd lijn in uw diavoorstelling softwareprogramma . Te slepen en neerzetten , klik links op een foto en sleep met de muis in de richting van de tijdlijn . Plaats foto's op de tijdlijn in de volgorde waarin u wilt dat ze worden bekeken in uw diavoorstelling .

Select overgangen 6 te gebruiken tussen de foto's . Uw software programma heeft een menu dat je toestaat om " Transitions . " Klik op de overgangen . Klik op de verschillende overgangen naar de verschillende stijlen te proeven . Kies de stijl die je het beste bevalt en sleep deze naar het overgangsgebied tussen twee foto's .
7

Klik op het menu "Effecten " als je wilt animatie , rotatie , vervaagt of andere speciale effecten toe te voegen aan uw slides . Sleep het effect van uw keuze op een bepaalde foto .
8

muziek , gesproken tekst of tekst effecten toevoegen door te klikken op het gewenste menu . Sommige scrollen diashow programma's hebben een aparte tijdlijn voor de geluidseffecten . U kunt deze effecten toevoegen aan uw diavoorstelling met de drag - and-drop -methode ook.
9

Sla uw diavoorstelling op uw computer . Open je bestand opnieuw en publiceren in verschillende formaten , afhankelijk van uw behoeften . U kunt diavoorstellingen branden op cd's en dvd's of ze converteren naar Flash en ze uploaden naar een website . Voor weergave op een computer , branden op cd . Voor weergave op een televisie of een dvd-speler , op dvd branden .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe het ontwerpen van een PPT 
·Hoe te converteren van PPT naa…
·Hoe maak je een Screen Saver O…
·Hoe te Gebogen Gebouwen in Rhi…
·Hoe Achtergrond muziek toevoeg…
·Hoe het standaard Spelling con…
·Alternatieven voor Adobe Capti…
·Hoe maak je een URL of HTML in…
·Hoe te PPTX 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Aantekeningen Reset in Powerpoint…
·Hoe te DB2 configureren 
·Hoe maak je Voeg een Service Name een Mo…
·Hoe Gratis Jacht Spelletjes Online 
·Microsoft File Extension ICS 
·Hoe om te achterhalen als ik Word op mij…
·Professional Business Card Design Tools 
·Hoe om te sparen uw foto's van PowerPoin…
·Hoe om te doen toevoeging in Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com